Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 29 134
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Тамън го разглеждам от някаква страница на агенция Парти Арти ресторатн Университета, но не мога да намеря много инфо. Къде е точно този ресторант? Можеш ли да ми кажеш повече за него?
За Океан и аз се чудих, но ми казаха, че няма място за повече от 100 човека, а нашите може да отидат и към 120-130.

# 46
Кис, страхотен грим.Това ти ли си?Аз също съм фенка на по-тежкия грим, но в границите на нормалното.
И аз искам нещо подобно, но една идея по-нежно и не толкова тъмно в края на клепача и не сиво-черно, ами в шоколадово-кафявата гама.Мисля, че томно подобен грим като този, който си показала е най-подходящ за вечерна сватба. Simple Smile
Днес взех бял тюл. Не можах да намеря обаче прословутите шарени бонбони, питах, разпитвах-не.
Казаха ми, че на Пиротска и женския пазар може да има или в магазинчетата за бонбони.
Искам да ги помна другата седмица, а тия бонбони ме спират, да им се невиди.
Ще продължавам да ги издирвам.

# 47
Момичета, страшно съм щастлива! Поканите дойдоха и направо съм влюбена в тях!!! Качвам ги да споделите мнение! Hug

Кис, гримът ти много ми харесва!

Алечка, снима ли се с новия грим, с който си се харесала?

Seangelova, аз организирам всичко сама. Кумата е в чужбина. Дори сестра ми, която ми е най-близкия човек на света не карам нищо да прави. Решила съм да разчитам само на себе си, за да не се разочаровам. Това си е моят ден и ще го направя какъвто искам! Не се отчайва, в живота ни непрекъснато ще идват и заминават хора, не помрачавай празника си.

# 48
ЗАЯ, хубави са ви поканите, стилни и изчистени.  Simple Smile
Петя__Димитрова успех с намирането на квартира. И ние сме новодимци, много лесно намерихме, много хубав апартамент, на чудесно място, на добри пари. Много е важна тази стъпка, много е хубаво да сте си заедно, самостоятелни-от това по-хубаво няма!
Момичета искам мнението ви за тази шаферска рокля:
http://megz.eu/index.php/collection/megz-lady-dresses/megz-sprin … ustier-lace-dress
Днес случайно минавайки по Мария-Луиза ги видях на витринната, облещих очи и веднага влязох. Момичето ми каза-довеждаш шаферките, вземаме им размери и за 1 седмица са готови. И сега ще умуваме.

# 49
ЗАЯ страхотни покани уникални са !
Seanangelova, не се ядосвай нява смисъл! И аз дълго се ядосвах с кумата , но накрая казах , че не искам повече
Вчера поканихме новите кумове , приятели на ММ съгласиха се и се чувствам много по-спокойна ☺
Тези седмици трябва да ми станат поканите и веднага ще ги кача

# 50
Зая, поканите са много хубави  Peace

Мис Б. роклята ми харесва, но не ме грабва цвета.

От зор забравих да се снимам, но момичето ме снима, за да знае какво да прави на сватбата Simple Smile

# 51
Алечка,цвета е преасковено,това е цвета нансватбата,а този цвятнмного трудно се намира и като ги видях днес много се зарадвах.Има и още един цвят,пак прасковено,но е по към розово.Ще видим какво ще кажат госпожиците.

# 52
  • София
Качих снимки на роклята,на снимката на която съм отпред не знам защо така странно изглежда долната част на  роклята,поне на мен така ми се струва Laughing , иначе на живо наистина стои много красиво,като на сватбата ще бъде без сутиен и ми направиха корекции на дължината  Laughing

# 53
  • София
Момичета, взех си поканите днес. Направо си скъсах нервите с тези покани - много съм разочарована от Сватбен център София. Никакъв професионализъм в тези хора - истински роботи са.
Бяхме поръчали 19 покани за гостите в ресторанта и 4 луксозни покани за родителите. Текста на двата вида покани е различен. Първо поканите за гости бяха объркани - по средата на поканите бяха написали нашите имена, което стоеше, като кръпка, защото по този начин имената ни се изписват два пъти в поканата. А аз бях написала текста точно така, както исках да бъде на поканата. Казахме им за грешката - оправиха я. Напечатиха ги веднага и ни ги дадоха. После се оказа, че вместо 4 луксозни покани са ни направили само една. Провериха заявката - а да вярно 4 сте поръчали - айде направиха още 3. Взехме поканите, купихме и шампанско с украса. Харесахме и чаши, но понеже се оказа, че тези на витрината са единствените се отказахме. Прибрахме се преди малко, седнахме да видим поканите и познайте - луксозните покани за роднините са със същия текст, като тези за другите гости. Направо полудях - как може такова нещо егати. Утре ще трябва пак да ходя до там, за да ги карам да ми правят пак корекции. И ме е яд най-много, защото целия път там е разкопан заради строежа на Метрото и хич не искам да си троша колата пак заради техни грешки - направо съм бясна, честно ви казвам  #Cussing out
То бива липса на професионализъм, бива небрежно отношение, но това тяхното минава всякакви граници  #2gunfire

А иначе тази вечер дадохме първата покана на едни наши приятели и ми стана много мило. Въпреки, че и тяхната реакция беше, като на всички останали - Е защо ще се жените, като и без това живеете от толкова време заедно и деца си имате. Направо ме убиват с този тъп въпрос  Rolling Eyes

# 54
seangelova много ти е хубава рокличката и мисля, че ти стои прекрасно. Много семпла, нежна и цвета е супер, не е бяло нали? На мен ми харесва точно как пада от талията надолу и отзад е много хубава и кокетна с тези връзчици, много хубаво пада, стои чудесно и отзад и отпред според мен.  Simple Smile

# 55
Мис Б -На мен лично тази рокля не ми харесва ( лично мое мнение)  , но и  аз съм решила живот и здраве като направя поканите да заведа  шаферките първо  в този магазин - набелязала съм си го  smile3521 .
Сеангелова - Роклята е хубава - и най-важното е ти да си я харесваш и да се чувстваш добре в нея   bouquet
Кисс - гримът и на мен ми харесва много . Аз вече съм била с такъв грим и стои много добре ( както вече си забелязала Grinning Laughing )
Зая - поканите са ти чудесни  Party Crazy
Вяра - Много неприятно - аз сигурно щях да избухна много  Whistling

# 56
Здравейте момичета,

Аз малко се позагубих, но тези дни беше лудница и като се прибера имах нужда само да си пусна филм и да заспя.

Видях много хубави неща в албумчето. Да са ви честито на всички Simple Smile Оххх, наистина ще сме прекрасни булки  Heart Eyes

Имам нужда да се похваля и оплача. Айде ще почна с оплакването, че да свърша с хубавата част.

За шаферки, честно казано вече не искам и да чудя. Моите ме побъркват. Нямам толкова много близки приятелки и поканих една девойка от компанията ни с мм, тя е най-малка и беше някак символично Grinning и другите две са от неговата компания. Едната е гадже на един т най-добрите му приятели, а другата е тази, коят ме гримира. До тук добре, да ама не. Вече ме вбесяват и подлудяват. От почти една година не могат да си избера модел за рокля, изобщо не могат да стигнат до консенсус. Като излезнахме предно път уж с идея да мерят, та да видим какво им стои, че 3те са с различна структура, премериха по 3-4 рокли, максимум и едната вика: "Ми аз се изморих", отидохме да хапнем и се разотидохме, че тя беше на работа. Онзи ден ходихме с две от трите, че същата тази изморената в последния момент каза че е на работа, а тя държеше да се уговорим точно за този ден. Та като отидохме и пак се почна, ми тя не е хубава роклята, изглеждахме дебели, а те мериха дълга рокля с дънки, е нормално е да повдига плата... Сега уж идеята е да шият и аз им предложих да изберат модел, който са пробвали, за да знаем че им седи еднакво и на трите, не мен никой не ме чува, продължават да се казват всевъзможни снимки в групата и това е. Едната само спами със снимки на рокли, другата уж е мн ентусиазирана, ама само на думи, а третата не чете изобщо и ако не и пиша лично или не и звънна няма и да ни отрази. Да не говорим, че си бяха харесали сини рокли и се чудяха дали да не си ги купят ( двете от компанията на мм ), тогава им тропнах с крак и им казах че няма да стане, защото няма да отиват на сватбата като цяло! Почвам сериозно да избеснявам и скоро може и без шареки да бъда. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да се похваля. Вчера купихме костюм на мм и поръчахме халките Heart Eyes Беше много хубав ден, наистина ми подейства добре пазара Grinning

ПП: Изивнявам се, че стана толкова дълго, но трябваше да се оплача.

# 57
Петя в Мегз в момента само това са шаферските модели плюс тези, които са стандартните, едноцветни с панделка на гърба. Те обаче отиват на по-големи момичета и освен това на много сватби съм ги виждала. Ще се чудим, не знам и аз какво дса правя, моите са разбрани, ама те са малки момичета и съм ок с тях, но въпреки това не сме се спрели на модел и се колебая дали да шиа.
Миеле какви са тия капризи и несериозни неща? Аз пък не мога да разбера някои момичета като ги покянят за шаферки и все едно те ще се омъжват егати...историите честно.
А пък и не са ти близки, може ли такива претенции до небето?
Някои хора не разбират, че не трябва да ядосват булките, то само това ни липсва на главите на нас!
Толкова ли не могат да направят компромис и да изберат нещо. ? newsm78
Честито за халките? Откъде ги взехете? Аз вече много искам халки ама не харесваме.
Алечка на какъв грим заложи ти? По-лек или по-тежък?

# 58
 seangelova, много ми харесва роклята! Супер нежна и елегантна, талията е супер, чудно ти стои.

Вяра, много гадно, бива ли хората пък чак така да не си гледат работата....

Миеле, аз ако съм на теб им тегля една и не се занимавам... Как пък няма да угаждам на всякакви капризи... Браво за покупките, важни неща сте отметнали!

# 59
Миеле направо знам какво ти е на душата ,аз бях така с кумата докато не ми писна до ента степен и не я отрязах сега даже и не ме поздравява  😤
Момичета за костюми на мъжете горе долу колко предварително сте планували да ходите като цяло нашата сватба е август , но ни се щеше този или другия месец да идем тъю кято и ММ ще се облича,а трябва да купим и на брат му

Общи условия

Активация на акаунт