Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 629
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • София
*Шоколадче*  Hug, текста е много сладък особено стихчето в началото много ми хареса
Аз пък вчера успях да видя роклята на I, много е хубава

# 16
Alady ние също правим ремонт и покрай малката нямам време да се обърна.
Мис Б. Мисля , че някъде в бг бях гледала такава кутия за пари ако не се лъжа

# 17
Благодаря за новата ни тема!  Hug Heart Eyes

Ние вчера измислихме текста на поканите за родителите и кумовете и поръчахме поканите.  Simple Smile Надяваме се другата седмица да пристигнат.  Simple Smile

Miss_Bingley
, много е хубава кутията. И нашата сигурно ще е под формата на сърце, макар че на мен ми се искаше нещо по-различно от предлаганите кутии.

I ♥, чудесна е кутийката ви.

За детски куверт- ние няма да имаме, защото ще имаме малко деца и всеки ще си поръчва това, което иска.

Шоколадче, много са сладки поканите ви.  Hug

# 18
 silvushka и аз видях много подобна кутия в магазина, от който си харесах роклята-изчистена, сърце с къдрички. Но ние няма да ги поръчваме тези неща и да ги купуваме, а всичко ще прави свекито, затова сега сме на етап харесване,обмисляне и после правене.
Качените покани са хубави.
*Шоколадче* и на мен ми се е случвало огнено шоу   Grinning
Да ви се оплача пък всички ми казват, че е рано да правя късмети, обаче аз съм си го наумила и вече съм се настроила. Имам нужда просто за собствено успокоение нещо да направя и аз. Simple Smile
Но удрям на къмък с бонбоните.Днес ще търся пак и ще купя и един метър бял тюл за кошниците и късметите.

# 19
  • София
На мен още ми казват,че е рано за някои неща,ама много им е лесно на другите като нищо не правят,а само съвети дават  Laughing,всичко сама си организирам и само аз си знам какво напрежение е  Laughing

# 20
И на мен ми разправят, че имало много време. била съм изперквала и т.н. Ама как много време - 2 месеца има....

По отношение на детските куверти - ще имаме няколко деца на възраст до около 5 години и ще им поръчаме куверти. Това, което ни предложиха от ресторанта, а и смятам, че ще допадне на децата, доколкото ги познавам са:
- краставици и моркови нарязани на пръчки
- пилешко филенце (малко)
- малко пържени картофки
- половин пица
- сокче
-торта

Мисля, че така куверта излизаше приблизително 20лв.

А за професионалистите служебни или пълни куверти? На нас ни предлагат служебен, но не ми се струва много добра идея и за сега сме решили да им поръчаме от нашия куверт.

# 21
По-добре всичко навреме да се направи, отколкото в последния момент. Ние сме готови с късметчетата. Не е кой знае какво, но едно нещо по-малко за вършене. Дребните неща също отнемат време. На мен ми е по-спокойно да знам, че са готови нещата.

# 22
Изобщо не е рано за подготовка. По ли е добре на финала да се занимаваш с разни дреболии. Аз предпочитам всичко да ми е готово и да не се занимавам с нищо. Не, че съм си поръчала поканите де  Mr. Green Обаче си поръчах рокля за моминското, харесах ленти (някой беше показал в миналата тема) и гривни за момичетата.

Остават ми покани, кутия за пари, жартиер и книга за пожелания. Всичко съм харесала и утре ако измислим текста за поканите ще поръчвам. А и костюм за младоженеца, ама той все разправя че има време. Майка ще ми направи бутониерите и късметчетата. Ако не се занимаваше тя, нямаше да имам изобщо.

Кувертите за дж, водеща, фото и видео ще са като нашите. Така решихме, всичко да е еднакво.

# 23
  • гр. София
Привет и от мен! Миналата тема само ви следях, нещо времето все не ми стига. А по отношение на сватбата имам чувството, че съм в застой. Въпреки ,че се срещнахме с DJ и много ни допадна ( от Габрово е, а в София бяха го извикали да прави купона на рокаджии , в това число и Ивайло Калфин, което за мен си е голяма реклама) Уточнихме сценария, че ми беше тъмна Индия.
На нашата сватба ви казах, че ще има много деца. Шаферките ще са ми 4 и днес да се похваля намерих им рокли на страхотна цена. Ако някой има нужда да облича шаферка  ето едно предложение :
http://bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=18691
Сега подготвям надписа ни за годежната ни фотосесия LOVE.YES и тези дни ще  го покажа. Уж чакахме хубавото време, та да се снимаме навън, а такъв студ е в момента... Та ще сме в студио- няма време да отлагаме. Искаме да известим вече . За случая известяването ще е чрез вестник направен от нас в. Крясък  Joy с текст и снимки от фотосесията.
Това е засега. Приятна и спокойна подготовка на всички и много хубави неща в албумчетата   bouquet

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 22:11 от Марая

# 24
Леле, Марая, страхотно звучи това с вестника и фотосесията!
На никоя да не и пука, че рано казват било - аз съм на принципа да си свърша всичко от рано, дава ми спокойствие, а и се чувствам дейна и удовлетворена от двама ни, че и мъжа се включва с интерес(а мислех, стандарно мъжко отношение=непукизъм, каквото и да реша).
Алечка, ти вече на финалната права си значи. За поканите ти трябва един ден да се почувстваш вдъхновена, да четеш, записваш и доизмисляш  Crazy За някои неща ти идват от вътре, други като прочетеш и знаеш, че са писани все едно за вас Heart Eyes .
Kisses, чувала съм че е хубаво да се поръча прилично меню, не нещо орязано, защото от тези хора ти зависи вечерта. Верно професионалисти наети, да и платени за работа, но сме в България. Не бих рискувала да ги оставя с 1 чиния. Може би тук във форума бях чела препоръки да има свежа салата, не нещо тежко и повече вода. Някои решават да им налеят по 1 чашка няма да е фатална за купона смятам.

# 25
Ааа, Шоколадче, аз даже имам текст Simple Smile Май не съм ви го показвала:
Обичам те
Обичам те безпаметно и лудо
(до края на немирната си кръв)!
Пред портите на твоя дом навярно
е хвърлил някой пъпната ми връв.
Горят в сърцето хиляди огньове.
Пожари предизвикват земетръс.
Един след друг събарят се мостове
и всички страхове превръщат в пръст.
 В очите ми разцъфват бели вишни.
Топи се мигновено всеки сняг.
Земя, небе, човеци са излишни.
От тук нататък - ти си моят свят!
И твоят дом завинаги ще свети,
огрян от най-щастливата звезда.
Дори във най-горчивите моменти,
знай, аз ще те обичам все така!

Това ще е на гърба на папирусчето, отпред ще е стандартно.

# 26
Алечка прекрасно е, направо ми стана толкова мило.
Прави сте момичета и аз предпочитам по-рано всичко да е направено, за да няма после улелия.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 22:21 от Miss_Bingley

# 27
  • София
Aлечка много е хубаво   bouquet

# 28
  • гр. София
Алечка, страхотно е!   bouquet

# 29
Ейййй, че хубавооо! Simple Smile Толкова се радвам за напредъка и прекрасните ви идеи- кутии, покани, сесии! Страхотни сте! Тук сме цяла сватбена агенция Simple Smile Алечка, няма как да не те отбележа специално!

Hug

Днес казах на най-близките ми приятелки още от детските години (две), че ще се женим и естествено, че ще са шаферки. Знаете вече за тениските, бях опаковала и сложих по една бележка "I can't say I do without YOU". Видяхме се в едно заведение и по едно време им извадих по едно "подаръче". Първо не зацепиха, но после, като осъзнаха за какво иде реч ...  много се радваха и развълнуваха. вече съм сигурна, че кроят планове за моминско парти, избор на рокли и изобщо за хубавото изкарване преди и по време на сватбата Simple Smile Толкова ми е хубаво и колко много ги обичам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт