Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 531
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Попринцип доколкото знам финално трябва да се отиде до общината да се занесат нещата след като остане по-малко от 1месец до датата на сватбата. Това е заради валидността на медицинските документи, така че не виждам причина да не можете да отидете по-рано. Може би ви казват да отидете 2-3 дни преди сватбата с оглед на това, че един вид сте сигурни, че сватба ще има. На нас ни казаха да платим таксата чак като стане м. юни (сватбата е на 13.06) и наближи датата, въпреки че били връщали пари... Поне аз така си обяснявам нещата  newsm78

# 661
  • На остров
Сивушка много ми хареса роклята ти   bouquet ! Според мен красотата и е в дантелата по земята .

Мис Б и вашите халки са много хубави, въобще само хубави неща на всички   bouquet !

При нас самата сватба не струва нищо, таксата се покрива от данъка към църквата, който се плаща.
Медицински също не се искат, то не че в БГ като се искат не са проформа.

Мим много смело решение за Кувейт  Hug ! Аз не знам дали бих могла да живея в арабска държава ! Много попътен вятър ви пожелавам   bouquet !

# 662
  • София
Kiss сигурно е така  newsm78

И аз да честитя на новите булки   bouquet

Аз вчера си разграфих задачите по дни до сватбата и толкова много неща изскочиха,а 100 % съм и забравила нещо  Laughing
За днес трябва да си оформя с точност бюджета кое колко ще излезе финално  и кога трябва да се плати  #Crazy

Трябва да направя на ексел списък с имената на гостите,за да ги изпратя на жената,която ще ми прави шоколадчетата

И понеже имаме още нераздадени покани,да видя кой още няма и дали изобщо ще стигнат,може да се наложи да поръчвам още   ooooh!

Дано ми стигне времето за всичко  Laughing

На нас ни искат 138 лв за гражданския ритуал,а колкото до медицинските специално нашите никак няма да са бутафорни (ММ много държи на това) Laughing Още вчера бяхме,но понеже не се знаеше колко време ще ни отнеме цялата работа,понеже трябвало да се мина през дерматолог,невролог и забравиш още какво , решихме да го отложим,че ММ имаше работа,надявам се поне утре да успеем да отидем : )

# 663
  • На остров
seangelova много хубаво така трябва да не са  Simple Smile !

# 664
  При нас искат да занесем медицинските и да платим ритуала ( 370 лв ) направо в ритуална зала във Варна , две седмици преди датата . Ние мислим да направим всичко накуп в една частна клиника , там има такъв " пакет " за медицински за брак и за 2,3 часа вече е отметнато .
  Аз постоянно имам чувството , че нямам време ,че имам много задачи и се нещо забравям  newsm78 . Търсих из нета някой списък , от типа - задачи в последните месеци от подготовката . За да си сверя часовника и да се успокоя , че нищо не забравям ,но уви не намерих такъв .
 Seangelova , като ти гледам лентичката и направо не мога да си представя , колко ти е вече сватбено и напрегната .

# 665
  • София
Alady наистина е такова  Laughing Аз сама си правя списъците,не съм ползвала някакви готови,но ако намериш нещо,можеш да го споделиш тук  Laughing

# 666
Alady наистина е такова  Laughing Аз сама си правя списъците,не съм ползвала някакви готови,но ако намериш нещо,можеш да го споделиш тук  Laughing

Незнам  дали ще ви е полезен : http://www.dream-agency.bg/svatben-planing-list/

# 667
Alady наистина е такова  Laughing Аз сама си правя списъците,не съм ползвала някакви готови,но ако намериш нещо,можеш да го споделиш тук  Laughing

Незнам  дали ще ви е полезен : http://www.dream-agency.bg/svatben-planing-list/

Този линк го споделих преди време и аз- сложен е на началната страница- полезен е , но е по-скоро ориентир, ако сега се стартира подготовката. Намерих още един вариант, към който има има и експресен сватбен план за 2 месеца  Peace

http://eventbg.com/blog-kak-da-planirame-i-organizirame-svatba.html

# 668
Alady наистина е такова  Laughing Аз сама си правя списъците,не съм ползвала някакви готови,но ако намериш нещо,можеш да го споделиш тук  Laughing

Незнам  дали ще ви е полезен : http://www.dream-agency.bg/svatben-planing-list/

Този линк го споделих преди време и аз- сложен е на началната страница- полезен е , но е по-скоро ориентир, ако сега се стартира подготовката. Намерих още един вариант, към който има има и експресен сватбен план за 2 месеца  Peace

http://eventbg.com/blog-kak-da-planirame-i-organizirame-svatba.html

Много Благодаря Simple Smile

# 669
Супер сте , и аз ще си напиша чек лист , да видим какво съм пропуснала .

# 670
Здравейте момичетаа ! И аз най-накрая да се в такава тема  Grinning. Нашето събитие е далечко още (17.10.2015) обаче в ресторанта, в който искаxме дните почти бяxа свършили и трябваше да си запазим датата. Ритуала е уреден, църквата също. Останаxа ни да се облечем, да си направим покани и там другите малки работиии. Да ви питам вие как предпочитате да се сдобиете с рокля- да ви я ушият или да си я купите? Разчитате ли на шивачи? Ако има някоя булка от Русе може ли да удари едно рамо например шивачи в Русе, магазини за платове.

# 671
  • София
Благодаря за линковете  Hug

# 672
И аз благодаря за линковете, Според чек листа съм почти готова  Laughing

# 673
Здравейте момичета , албумите са се напълнили със красоти и да не пропусна някой наистина всичко е повече от прекрасно . И аз по чек листа съм в крачка, мисля почивните дни да направя късметите към вторник,сряда ще вземем и подаръците за гостите и тях да украся и съм готова .Не съм качила снимка на чашите,още се чудя какво да ги направя двоумя се за гравиране или нещо друго . Сега се чудя как хем да се приберем на 6 май за празника ,хем и документите трябва да са с дата след 6  нали сватбата е на 6 юни . Добре дошли момичета пожелавам ли лека безпроблемна подготовка ,vikitta23 моята рокля е шита харесах си една от един сайт мерих много подобна в Асеновград струваше 1000 лева и  сега имам не същата ,а роклята перфектна за мен и ми излезе около 400 лева. не исках да давам много пари за рокля която ще нося 12 часа ,дори обмислям след време да я преправя на рокля която ще мога да нося не ми се ще да стой с години в гардероба .

# 674
Чек листа е полезен.Аз доста от нещата съм ги направила.Но няма да се ръководя по него. За себи си съм установила точната система.Записвам си всички задачки в тефтер и после отбелязвам свършеното.Много лесно и удобно.
vikitta23 с шивачи аз няма да рискувам, това дори не е стояло на въпрос при мен  Simple Smile готова рокля и да ми е мирна главата, че знам ли какво би излязло от шиенето, аз си представмя едно, то дурго...това е единствената причина, но има и момичета, които имат късмет  Simple Smile
Аз утре заминавам за Търговище!Поръчвам си роклята и за прическа!Очаквайте включване и снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт