Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Успех мис Б., ще чакаме снимки!

Чек листите аз ги ползвам най-вече, за да не пропусна нещо важно. Иначе мога да препоръчам моята стратегия. От самото начало разграфих един тефтер с най-важните неща около сватбата и първоначално започнах да записвам адреси, телефони и идеии свързани с тях. После отсях необходимото, отметнах основните неща и към всяко от тях предварително бях добавила дреболиите, които в момента купувам едно по едно. Дано съм била полезна!

# 676
Момичета не съм просто ядосана бясна съм ! Поръчах чаши и прибори от един магазин дотук добре ще ми изпълнили поръчката мина седмица , отивам чаши има ли няма другата седмица казват . Добре както и да е отивам днес и познайте вече ги нямало чашите и приборите свършили нямало да има доставка. Побеснях ! Толкова трудно си намерих чаши да ми харесат в рамките на бюджета ,а тези бяха и с прибори в комплект е цената беше супер добра и ми изе да ревна вече.... пак ще търся и Ще се лутам😢😢😢😢

# 677
  • На остров
Силвушка дано намериш нещо на добра цена  Hug !

# 678
Яд ме е че обещават без да са сигурни дали ще изпълнят ангажимента ... поне да кажат ще проверим не обещаваме нищо....

# 679
  • На остров
Да и напразно си ги чакала 2 седмици за изгубеното време би ме било яд, много .

# 680
Не се ядосвай силвушка, това е несериозна работа.Хич не се впрягай.Сигурна съм, че си харесала много чашите и си е за ядосване, но това са обстоятелства, които не са зависили от теб, така, че спокойно, ще намериш още по-хубави.  Wink

# 681
Silvushka ни се удосвай :* .Всяко нещо е за по-добро.Ще видиш по-пубави и пак на добра цена.
Saegelova Не стана днес работата в гражданското Simple Smile.Провериха,но папката за 10.05 все още е нямоше.Казаха ни понеделник-вторник да идем.Днес бяхми в новшя могазин на Сара Трейд.Имаше още повече избор и от Раковски Simple Smile.Аз си поръчох халка нова.С половин номер по-малка,без камък както беше до сега и 5мм а не 6мм.До 6ти трябва да е готова.Бяхме днес да си вземем схемш на ресторанта,welcome drink се розбрахме нше да си внесем.Те предлагат Искра на 10лв бутилката а в магазина е 3лв....Та ще си вземем от гам.За нас за подписа ще си вземем бяло фраголино.Гледам,че го хвалите Simple Smile.Много ли е газирано?И наистина ли има вкус на ягоди?Днес бяхме и до един клуб за танци.Та може би в събота ще сме на урок у
юхууу.Почти свършихме ние със задачките.Утре ще си налеем ракията,да купим уиски и вино,да говори мм утре за кола с един приятел и сме готови Simple Smile

# 682
Ние за подписа бяхме решили бялото фраголино,но се оказа , че кумата има нетърпимост към ягоди става и лошо, та сега решихме да е бубълс фрутели , което е със зелена ябълка и бъз . Пробвах го приятно е на вкус много леко та това ще е , не е много газирано и ми хареса

# 683
  • София
mimi Благодаря за информацията   bouquet

Нашият welcome drink e 50 лв,независимо колко хора ще са,включва се нали шампанското и украсата,аз съм доволна. Peace

И сега да се оплача...Не съм мислила,че ще имам толкова разправии с тези медицински,ужас...Бяхме си харесали частна клиника Торакс,звъня им понеделник,питам ги за процедура,времетраене всичко,те ми казват за 1 час ще сте готови и въпреки че я питах дали да не си запишем час предварително,понеже минаваме през лекарски прегледи,тя ми казва,а не,не няма нужда за 1 час сте готови.Отиваме сряда и ни се казва,о нямаме никаква идея колко време ще отнеме всичко,при лекарите може да има пациент сега  ooooh! ooooh! ooooh! ,тогава ММ нямаше как да изчака и днес отиваме пак.О ами сега ако искате може дамо кръв да ви вземем изследванията следобед ще могат чак да ви прегледат  Shocked ММ работи до бизнес парка и няма как да губи толкова време в път,тръгнах си супер ядосана и никога кръкът няма да ми стъпи там повече,не стига че цените са им космически щяха да ни вземат 98 лв за двамата общо,но щяхме да ги дадем-нали поне са реални прегледи....
След това търсим в интернет нещо близко,отиваме до някакъв медицински център на пиротска,като гледаме адресът от сайтът им.Отиваме там и жената ни казва,ами не знам защо всички хора все при нас идват,медицинските за брак се издават на същата улица,но 50 номера надолу  #Cussing out (ами ако си оправите информацията в сайта,може би хората няма да се бъркат така) Отиваме вече уж,където трябва,човекът уж на регистратурата стои,оказа се,че и той е този,който ни взе кръвта,като разбра,че бракът ще е в Пловдив попита искат ли ви изследвания за туберкулоза в Пловдив,аз съм почти сигурна,че не искат,но решихме да ни направят,хем да не трябва да се разкарваме пак,хем ние да си знаем.Медицинските за 2-та са 40 лв,но заради туберкулозата станаха 80...И сега между 14 и 17 трябва да отида да ги взема...Стискайте палци да успея да си ги взема и да нямам проблеми,че вече до гуша ми дойде  Crossing Arms

# 684
Леле момичета два дни ви чета - как успяхте за 4 дни да изпишете почти 10 страници - страхотни сте!

Не мога да пиша на всички по отделно, че ще отнеме още два дни. Всичко, което сте качили в албумчето е страхотно. Поканите в бордо много ми харесва - страшно стилни са според мен. Чашите и халките на всички са много красиви! И на мен много ми допаднаха рисуваните бутилки и почвам да се замислям. Добре дошли и на новите булки - успех!

Аз напоследък никак не съм в сватбено настроение с това нагнетило се очакване на лоши новини. Много благодаря на всички за подкрепата Hug старая се да съм позитивно настроена, но нещата са все по-зле...
Иначе милото за да ни разсее и двамата се впусна в някакви подготовки. Имаме час за залата вече, капарирахме кола (влюбена съм в този автомобил - Ескалибур дълга база, бял Heart Eyes ), поръчах пробна рокля за шаферките и ще я гледаме другата седмица като пристигне дали става.
А и ми пристигна роклята... Трудно мога да кажа, че съм била толкова разочарована през живота си Sad Миниатюрна ми е в бюста, има да се стеснява поне едно 3-4см от всяка страна на талията и трябва задължително да се сложат презрамки - корсета е просто плат без нищо истинско, което да придържа и с моя тежък бюст просто съм все едно не нося рокля... Говорих с моята шивачка и като минат абитуриентите при нея ще й я занеса да я оправим. Знам, че ще стане страхотна и знаех че ще й трябват корекции, но не очаквах толкова много... Абе ще се оправя надявам се Simple Smile
Натиснах си агентката - тя продължи да не ми обръща внимание и аз накрая й написах доста остър мейл. Много е забавно как месец и половина аз от нея видях 3-4 мейла на мой над 15, а сега са два дни ми прати три. Вече си имам разположението на ресторанта и офертата за декорацията. Явно трудно става с мили думи и разбиране. Много я харесвам и искам да работя с нея, но просто се наложи да си покажа малко рогата. В крайна сметка имаше ефект Wink
Иначе продължаваме с раздаването на поканите - половината вече са дадени, а утре ако не ни мине котка път, ще имаме гости и ще раздадем още няколко.
Почва да прилича и нашето на сватба и май се поуспокоявам.

# 685
Момичета,
довечера се включвам с новини покрай нас Simple Smile всичко чета и гледам!
Прекрасни сте. Хубави и стилни неща качвате, браво!
Добре дошли на новите булки!

Veti, не успях да се стърпя да пиша довечера, за да ти кажа, че се радвам много, че се завърна и подготовката тече отново. Живот, какво да се прави. Сили и позитивизъм ви желая!
Успех с роклята. важното е, че има възможност да се оправи и да бъде твоята рокля!

Само вмятам, че днес в Сердика център има черен петък, там има няколко магазина за костюми и според мен си заслужава да се провери, ако някоя марка е сред харесаните от вас. Повечето магазини дават около 15-20 %, но пак си е нещо. За съжаление на нас ни е рано за това Simple Smile

# 686
Здравейте момичета. Не съм писала от няколко дни, но си ви чета, за да си ме разведрявате. Сестра ми с бебчо бяха в болнецата до вчера. Бебчо отказваше да яде ш бяха доста сериозни нещата, но ввече всичко е наред.
Някой пита, защо ще напускам....защото ще бъдем няколко месеца в БГ и няма как. Шефа ми много харесва работата ми..затова ще си ме върне на работа септември.
Вети, миличка съжалявам за случката, но не спирайте. Сватбата е свято нещо и определено, човека няма да иска да отменяте всичко.
Силвушка не се ядосвай...Всяко зло за доброоо. Ще намериш перфектните чаши.
Алечка, от началото ли нямаше да имаш църковен брак или го решихте сега, че се обърках хиххихи
Ние вече си имаме торта. Ще я кача в албума. Много се зарадвах. Казаха ни 3.80 на парче. Торатата ще е 100 парчета и останалите нарязани със същия вкус и ще излезе така по евтино.
Момичета, кватбите наближават и вече сме се поизнервили май, а?!??!

# 687
  • София
Aз лично доста съм се поизнервила  Laughing Ходих да си взема медицинските и лекарят ми казва,ами то не е сигурно дали ще ви свършат работа за Пловдив,там може нещо друго допълнително да искат,еее много се ядосах,малко са ми другите грижи,та и това да го мисля сега  Crossing Arms Силно се надявам всичко да е наред и да не трябва в последния момент да ходим за някакви нови изследвания  Naughty

# 688
Веси, тортата е много красива  Heart Eyes

От началото си вървим без църковен, така си бяхме решили Simple Smile

# 689
Има доза истина това с поизнервянето.
При нас ново 20 - не знам как се случва, но каквото харесаме винаги е най-скъпото. Да избираме между три неща, приблизително еднакви на външен вид то винаги се оакзва, че сме харесали най-най-скъпото.

Сега с тортата - дизайна, който сме харесали се оказа с много сложна шарка и няма подходящ шаблон, т.е. има, но се оказа, че е някакъв супер известен (не и в БГ) на Марта Стюард от сватбено шоу през 2008г. И шаблоните излизат около 80лв. А така ни хареса и на двамата тоя дизайн.... Така сега ни се оскъпява тортата. Уж щеше да излезе по-евтина отколкото ако я бяхме взели от ресторанта, сега с тези шаблони ще стигне пак тази цифра, че и малко отгоре... Халките и те ще дойдат малко повече от предвиденото. Въобще не знам как така се получава... Въпреки че сега като се замислям за 80лв. надали ще променим дизайна, но пък ми е криво...

Общи условия

Активация на акаунт