Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 527
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Момичета със собствен чек лист. Как се сещате за нещата които трябва да правите Sad Аз имам още 1 месец в англия и вече се здухвам, защото прибера ли се в БГ всеки ден е важен Sad

# 691
Честно казано, Веси, аз започнах по усет и благодарение на впечатления от ходене на сватби организирах много от нещата по памет. При теб ситуацията е по-различна, затова аз на твое място бих направила списък на задачите по дни, за да има както време за всичко, така и ако изкочи нещо непредвидено!

# 692
  Veti , дано всичко да се нареди не губи надежда , сигурна съм , че и вие ще си имате вашия приказен ден  Hug
   seangelova не се изнервяй , по-добре звънни в ритуалната зала в Пловдив , кажи им какво ви включват медицинските и ги питай дали е ок , за да няма изненади .

Ние преминахме през най-приятната част от организацията а именно избирането на тортатаааа .
Много  е красива и още по-вкусна , Качила съм ви снимка ( само че се абстрахирайте от грозните младоженци отгоре , тях няма да ги има )

# 693
Alady, тортата е много красива  Simple Smile

# 694
  • София
Aз като говорих с тях,ги питах може ли изследванията да бъдат направени в друг град и ми казаха да,няма проблем,не съм ги питала подробно какво трбява да има.Ако наистина има различия между градовете - ще е голям абсурд,по тази логика,ако си болен от нещо (не дай си Боже) в 1 град можеш да се ожениш,в друг не ... Kaкто и да е,то в България всичко може да се очаква,нядявам се,че всичко ще е наред.СТискайте палци  Laughing

Красива е тортата,Аlady  Peace

# 695
Момичета здравейте

Минавам само набързо, да ви дам линк към сайта на Фешън дейс - пуснали са много красиви бели обувки и сандали - някои са доста намалени.

https://www.fashiondays.bg/products/women/footwear/?category-foo … cUCFYHJtAodaCsA0A

А ние с ММ отиваме да обикаляме пак за халки - надявам се довечера да има с какво да ви се похваля.

Това от мен за сега - довечера ще се включа доста по-активно по темата

Усмихнат ден на всички   bouquet

# 696
 Ние днес поръчахме халки - http://www.virtuosabg.com/product/144/Венчални-халки----Злато-14кт-Фасет---5мм

В бяло злато и полирани, а не мат. На 14ти мАй ще си ги вземем Simple Smile

# 697
Момичета аз да се отчета с две новини намерих същите чаши в интернет , след дълго и обстойно ровене и съм много щастлива.
Другата новина направо ме изкара извън контрол накратко за сватбата не съм поканила всичките си роднини ,а само наистина най-близките - тези без които не си представям този ден.
Та веднага видите ли има сърдити мои втори братовчеди с соито изобщо не се и чуваме виждаме се ако някой се жени или умре с извинение че така се изказвам, но си е така.
Стана ми много криво все пак нямам финансовата възможност да си поканим с ММ всички роднини ние трябва да направим сватба 300 човека ако е така ....хем мама е уточнила че сватбато си я поемаме изцяло ние и ние си решаваме кой да присъства...
извинявам си за дългия пост,но исках да ми олекне малко

# 698
Силвушка, браво за чашите! Другото изобщо не си го слагай. Недоволни винаги ще има. Това си е твоя ден и ще си го направиш както искаш. И аз не съм канила цялата рода. Изобщо не се чувствам длъжна! Недей и ти!

# 699
   Silvushka хич не се изнервяй , и ние сме с поканили най-близките роднини и въобще не ми пука дали тези с които,веднъж на година  я се видя я не ,се обидят.  Предпочитам да си поканя повече приятели и хора на които им пука за нас ,отколкото някой  от " задължителната " квота .  Naughty

# 700
Привет момичета!
Имам си рокля! Днес я поръчах, на 20 май ще си я взема!  Hug Hug Hug
Като я видях от витрината още и като си я облякох знаех, вече със сигурност-това е моята рокля!
Един час стоях в магазина, въртях се, гледах се, не исках да я сваля.Отделно ми е толкова принцеска, а същевременно толкова лека, подвижна и удобна.чувствам се много добре в нея.
Пробвах воали, купих си и чантичка в същия цвят.
можете да видите прическата ми в албумчето.
Два часа ме прави почти.момичето много се стара и много се харесах но май ще слагам екстеншъни искам много дълга коса,а така ми се скъси.Къдриците ми станаха много хубави и стана едно към едно с това, което исках, но малко и се чудя на прическата-и аз не знам защо,просто искам косата да ми бъде под гърдите,а тя колкото и да е дълга се поскъси.
Качила съм снимки от всички страни

# 701
  При нас искат да занесем медицинските и да платим ритуала ( 370 лв ) направо в ритуална зала във Варна , две седмици преди датата . Ние мислим да направим всичко накуп в една частна клиника , там има такъв " пакет " за медицински за брак и за 2,3 часа вече е отметнато .
  Аз постоянно имам чувството , че нямам време ,че имам много задачи и се нещо забравям  newsm78 . Търсих из нета някой списък , от типа - задачи в последните месеци от подготовката . За да си сверя часовника и да се успокоя , че нищо не забравям ,но уви не намерих такъв .
 Seangelova , като ти гледам лентичката и направо не мога да си представя , колко ти е вече сватбено и напрегната .

Hug Как се казва тази клиника?

# 702
Alady, прекрасна торта, много приказна!
Миц Б, браво! От думите ти чак се усеща вълнението и радостта, които си изпитала!
Силвушка, ето, че се нареждат сами нещата(за чашите). За роднините хич не си го слагай, така или иначе не се виждате и чувате. И да ги поканиш, пак ще има клюкарски коментари, по-добре си ги спести.

# 703
Здравейте!

Alady, тортата е страхотна!
Силвушка, видя ли че твоите чаши си те чакат!
Мис. Б, честито за роклята! Прическата е много хубава и косата ти изглежда много добре така, аз не бих сложила екстеншън- дължината е чудесна!

Да ви кажа ние също много умувахме по въпроса с гостите и в крайна сметка 2/3 от гостите ще са приятели, останалите са роднини- само най-близките, с които наистина сме неразделни. Направихме сами списъка и родителите и на двама ни просто го подкрепиха като ни помолиха за една двойка и за една друга близка роднина, които бяхме пропуснали. Не е имало драми. Колкото за тези, които не са канени, ами те все още реално не знаят че ще има сватба хахахаха Joy Повече от очевидно е, че и не заслужават място на сватбата ни при това състояние на "топли роднински взаимоотношения"! А след това да се цупят колкото си искат, не се нуждаяот сеирджии.  Peace

# 704
Здравейте булки   Hug
Ние почти имаме дата вече  newsm44 Трябва само да ми се обадят от Обредния дом да ми потвърдят и всичко вече е о.к. 19.09.2015 г. ще ни е!!!
Остава в църквата да има свободен час и дата, и вече почваме другите подготовки за големия ден.
Почвам да се притеснявам само за фотограф, Dj и фирма за кетъринг.
Сватбата ни ще е в една зала и ще трябва сами да си наемаме кетъринг. Някой знае ли в Бургас фирма, ресторант, която да извършва подобни услуги и да работи на поносими цени. Аз се сещам само за Бат кетъринг, но не знам дали правят за сватби. Още не съм си намерила и фризьор, и гримьор, май до никъде не съм. ОТЧАЯХ се рязко.

Харесах си покани иначе, много са оригинални дано и да не са много скъпи - от този сайт са http://pokaniamor.com/

За чек лист, аз си изтеглих от тук. Принтирах си го и си задрасквам какво съм свършила http://www.funtime-bg.com/bg/the-guide/

З_А_Я и аз знам за 2-та дни, които ни се полагат, и искрено се надявам шефовете да ми дадат да си ги ползавам.
*Шоколадче* - иска ми парола, за да видя поканите

silvushka страшно безотговорно, аз щях да дигна страшен скандал. Успех с намирането на нови!!!
За 2-3-5 братовчеди и ние няма да имаме. Малко ми е криво, защото те ни поканиха на техните сватби (на мама братовчедките), но ако поканим тях има една сурия други, които също трябва да поканим и така и ние ще трябва сватба за 300 човека да правим. Сърдити не сърдите, няма селска сватба да правим. Аз едва намерих място за 120 човека, а ако трябваше повече да са...направо не знам.

seangelova аууу големи разправии с болниците. Аз мислих да си взема само ден като дойде деня да ходим, но май като те слушам, ще взема 2 за всеки случай :Х

Miss_Bingley и аз си мислих за екстеншъни, но за обем. Моята коса е сравнително дълга и мисля, че ще ме дразни, ако е по-дълга

btw откъде мога и аз да видя снимките на другите, къде точно е тази галерия  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт