Нашата сватба през 2015 - тема 6

• 28 639
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ние бяхме днес до ресторанта,малко бяха забравили,че имаме среща,но бързо изпратиха човек  Laughing
Питах за абсолютно всичко,което ме интересуваше и което бях пропуснала и сега живот и здраве чак на 15.05 ще им занеса всички неща и това ще е относно ресторанта. (поне няма да го мисля това вече ) Най-много се радвам,че уточнихме местоположението на масите,мисля,че много добре се получи и остава много свободно място за дансинга  Laughing

# 706
Момичета, здравейте!
Дайте ми координати на добър астролог и/или Нумеролог.
Имам нужда от помощ за избора на дата, но предпочитам да ме консултират дистанционно.
Имате ли представа какви са им "тарифите".?

# 707
seangelova малеее сега видях, че сватбата ти е след 20 дни. Сигурно си много развълнувана вече. Ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало всичко. Всичко ли накупихте?
Къде е този албум искам да видя какво пускате. Само коментирате какво красиви неща сте си купили и искам и аз да видя  bouquet

# 708
  • София
Touch_el Aми алкохолът,мезетата и ядките остана да купим и в момента чакам да ми доставят шоколадчета с имената на гостите,които ще използваме като тейбълки.Иначе искам да се видя още по 1 път с дж и с фотографа.Не съм готова със сватбения сценарий в ресторанта и искам да си направя и някакъв сценарий за снимките  Laughing Трябва да се обадя и на фирмата за лимузини, да уточним някои неща,понеже сме си поръчахме лимузина  Laughing А бе има още задачки за вършене.Вчера цяла вечер съм сънувала някави странни и гадни сънища,че разни неща се объркват  Laughing

# 709
Touch_el Aми алкохолът,мезетата и ядките остана да купим и в момента чакам да ми доставят шоколадчета с имената на гостите,които ще използваме като тейбълки.Иначе искам да се видя още по 1 път с дж и с фотографа.Не съм готова със сватбения сценарий в ресторанта и искам да си направя и някакъв сценарий за снимките  Laughing Трябва да се обадя и на фирмата за лимузини, да уточним някои неща,понеже сме си поръчахме лимузина  Laughing А бе има още задачки за вършене.Вчера цяла вечер съм сънувала някави странни и гадни сънища,че разни неща се объркват  Laughing

Милата, всичко ще е наред. Всички казват, че преди сватбата се отслабва доста от нерви и притеснения. Сигурна съм , че всичко при вас ще си мине супер. Като ти следя мненията си си доста организирана. Това с шоколадчетата е супер идея. Много оригинално.
Аз мисля да няма лимузини и др. луксозни коли. Ако на мм колата му е ок, аз много я харесвам и мисля да сме с нея. Нищо, че скоро претърпя малко злополука и е малко нагъната на места, но ще измислим някое цветенце да покрием. Нямаме излишни пари и за такива неща, и ще гледам да спестим от каквото можем.
За едно мероприятие от работа бях направила подробен план кое след кое следва и да ти кажа с леки отклонения от часа се получи доста добре. Бях им написала и кога да изкарват предястия, основно и т.н. Имаше и програма, и всичко мина гладко. Аз съм здраво ЗА сценарии, въпреки че всички казват, че ще е много нагласено всичко. Пак си имаше изненади и промени, но важното е, че всички се ориентират кое как да става.

# 710
Ето, touch_el, специално си играх в друг сайт да я кача, че да може повече хора да ми дадат мнение, дали става или си личи, че е домашно творчество. Като гледам какви шикозни показвате закупени от разни сайтове.Не че не си харесах или заради цената, но исках да има едно по-лично нещо..
Сега гледам на снимката не е като на живо, камъчето е с блестящи червени нишки отвътре, които блестят различно под различен ъгъл. А панделката е по-подчертано златна. Пръстенът е от релефен червен картон.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 22:51 от AnMary

# 711
Поканата ни е страхотна Шоколадче! Изобщо не си личи че е домашно производство!!! Браво.
Аладу- Тортата е много готина.Много нежна и интересна.
Алечка, благодаря. Тортата ми е едно от най-важните неща и много време я търсих!!!
Сиангелова!!!!! Не знам как си ама направо мен ме е обзеля някаква малка паника....хаххаахха
Алечка, кога беше сватбата на брат ти?

# 712
Веси, на 23 май Simple Smile Нямам търпение вече Simple Smile

Шоколадче, много са красиви поканите. Справила си се чудесно!

# 713
  • София
Еl touch Благодаря ти много  Hug За лимузината определено си е газирийка и определено може без нея.Но решихме,че едва ли друг път в живота ще ни се случи да се возим в лимузина и за това се решихме  Laughing Иначе също много ми харесва,че ще сме с шофьор взима ни от хотела,после снимки,гражданско и т.н и ни оставя пред ресторанта.Защото ние после ще спим в хотел и ако сме с нашата кола няма кой да я кара,да я мести и т.н  Simple Smile Аз със сигурност съм "за" списъци,планове и сценарии,защото самата аз обичам всичко да ми е планирано.Пределно ми е ясно,че няма как всичко да е точно като в плана,ще има промени,изненади и т.н,ама някак си ми е спо-спокойно като си имам план  Laughing

Шоколадче Не си личи,че е домашно производство  Laughing

Wesi и ми е развълнувано, и ми е напрегнтато, и ми е притеснено  Laughing

# 714
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

И аз да се включа отново  Laughing Съжалявам, че не пиша, но пък ви чета редовно и съм в течение на всички красоти, които сте сътворили! Много се вълнувам за булките, чиито сватби са съвсем скоро и буквално зад ъгъла! Пожелавам ви безоблачни последни дни на плануване и организиране, спокойствие и много вдъхновение!

Добре дошли и на новите булки!

Да помрънкам малко аз, че поне знам, че тук ще ми съчувствате  Mr. Green

Сутринта се събудих със ужасното осъзнаване, че днес е 26.04.2015, тоест, края на м. април /ако случайно някой не е обърнал внимание, като например аз... / Ъъъъ, ехо, остават два месеца?! Нали до онзи ден оставаха три и имаше време за всичко?!  newsm78

Та така, от сутринта съм във full panic mode, което не е никак приятно чувство! Осъзнах, че от отлагане още нямаме покани, големите неща уж са организирани, но детайлите, ах, детайлите са бомба със закъснител! Разгледах няколко сайта днес за вдъхновение, дойдоха ми няколко идеи и мисля другата седмица да скокна до ИКЕА и да си напазарувам разни неща, които аз ще си украся /например, рамки за снимки, в които ще сложа текстчета и инструкцийки за гостите/. Трябва да направя среща с флористката в ресторанта, за да видим кое къде ще се сложи и как ще се направи.

Отделно от това, девойката, която прави кутията за подаръци, панделките за свещите и чашите, късметчетата за хвърляне и книгата за гости, я няма никаква, а съм ги поръчала на 12ти март. Чухме се по телефона, тя ми каза, че е командировка и била казала на нейна колежка да се свърже с мен за да се видим и да ми даде нещата, но така и въпросната колежка не ми се обади в петък. Ще изчакам и понеделник да мине и ще вдигам гюрунтия, че вече се притеснявам.

Ох.  Embarassed

Благодаря, че изчетохте чаршафа, малко ми олекна.  #Puppy dog

# 715
Бубулеса, почвай малко по малко с някакъв примерен график - днес това, утре- онова да е готово. Хубаво е да имаш идея за нещата, защото ще се изнервиш, ако  се случи да не намериш каквото искаш.

Аз и вчера разправям има време  поне половин година, а и измислих поканите, кога ме поправят "я пак сметни!". От днес нататък ми остават точно 5 месеца doh Дори последния месец няма какво да броя, защото няколко дни ще сме на пътешествие преди сватбата. Значи към 4 месеца остават. Много неусетно минаха двата месеца  откакто се разбра за сватбата. А почвам да искам неща, за които се заричах, че няма да има!!

# 716
Момичета снощи официално поканихме новите кумове кактж си трябва на вечеря и ни съобщиха невероятната новина че догодина е техният ред за сватба на 14 май . Толкова се зарадвах кумата каза ,че ще се радва да и помогна с организацията.
Тази седмица окончателно ще изберем поканите и ще ги пуснем за печат,но казаха ,че хубавжто бордо на което съм се спряло го няма в наличност вече , късмет какво да се прави ☺
Относно времето да идва вече август ,че не издържам вече . Нетърпението ме тресе отсега та какво ще е тогава нз.
Снощи дискутирахме с кумовете за моминското и ергенското да су разберем поне в кой ден ще е ,че нали имаме дъщеричка да може да организираме някой да я гледа . Вие знаете ли вашите кога ще бъдат

# 717
Здравейте момичета.Моля ви помагайте.Предстой ми сватба и търся ресторант във Варна с 150 места. ooooh!
Сватбата е планирана за 13.09 2015 г. Трябва до седмица да намеря ресторант за да запазя църквата

# 718
Здравейте и от мен  Hug

Нищо не правя по сватбата да се оплача  Cry След седмица борба с вируса и вече официално на антибиотик днес проспах деня и излязах да подишам въздух из морската градина. Направо не мога да си събера акъла!

Силвушка, честито за новите кумове! Истинско щастие е да се разбирате и да си помагате в тези щастливи събития! Днес опаковах колета с подаръците за дечицата на нашите кумове които имат РД и вътре им сложихме поканата. Те са си поканени отдавна, но мисля че много ще се зарадват на хартиената покана, защото не я очакват. На всичкото отгоре младоженецът успя да я мацне с червен пипер на гърба, тъй като се суетеше около мен докато готвеше, така че поканата ще е повече от автентична!

Буб., много си права-времето минава ужасно бързо и ако не се следва някакъв план направо можеш да се побъркаш накрая. Дреболиите уж са незначителни, но се оказва, че отнемат ужасно много време за да бъдат правилно подбрани. При нас остават също четири месеца и около седмица приблизително и от сега започвам да мисля, че времето ме притиска.

Шоколадче, поканата ви е  много хубава!

Ние няма да имаме сценарий за снимки, но определено ще следваме някаква програма в ресторанта. Та това е основното, което трябва да измислим през май- списъка с музиката, последователността на ритуалите и поднасянето на храната като час. Отделно ще чакаме потвърждаването на присъствието на гостите и ще започваме да мислим подредбата на гостите. Добрата новина е, че имаме схема на оптимална подредба на масите в ресторанта при сватбени тържества и можем от рано да нахвърляме разположението на гостите.

Mamelitka, сигурна ли си, че ти трябва нумеролог? В смисъл не е ли по-добре да си изберете дата, която ви харесва и на двамата, да ви е максимално удобна и да е заредена с вашето настроение и желание да я поставите за начало на брачния ви живот?

Ел, по закон работодателя няма право да ти отказва този отпуск!!!

А да не забравя: понеже всичката съм я втасала, та днес съм се размислила къде точно да си турна воала, ниско под причрската, над нея в средата отзад или високо? После така или иначе ще го разкарам newsm78 Чакам с нетърпение четвъртък за да се видя на втората проба на роклята!

Анита, провери залата в хотел Елена на Златни пясъци, Хоризонт, хотел Корал на Константин и Елена...за друг толкова голям не се сещам...ако предпочитате да е навън може да проверите и Бриз 2, но на мен мн.не ми харесва там, а и като места не съм сигурна. Чувала съм, че Калимански хан също прави големи сватби, но е отдалечен от града. Побързай със сигурност, защото датата ви е в много натоварен сватбен сезон и не знам дали има свободни големи ресторанти все още! Успех и стискам палци!
Малко дълго се получи, отплеснах се Flutter

# 719
  • София
Toва с дреболиите мога да го потвърдя отвсякъде,почвайте ги по от рано,че в момента ми излиза през носа   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт