Мамо,мамо я кажи,как се правят бебета?----издателство Кибея

• 13 572
  • 184
  •   1
Отговори
# 15
То и сега има - Какво се случва с мен? - за момче или за момиче.

# 16
Кънчо беше ок. за по-големите,но там драмата беше,че го бяха раздавали и на малките.

Е, то за големите вече е късно  Mr. Green трябва да се раздава много преди това, за да им отлежи в главите.

# 17
Кънчо беше ок. за по-големите,но там драмата беше,че го бяха раздавали и на малките.

Е, то за големите вече е късно  Mr. Green трябва да се раздава много преди това, за да им отлежи в главите.
Кънчо изобщо не обясняваше защо си слага презерватива. За болестите нищо не беше обяснено. Уж е за големи, а направена като за 4-годишни, които няма да я разберат.
Дебилска работа на разни недочесани професори...

# 18
  Освен дето картинките са адски грозни като карикатури, иначе си е така, какво - така се правят децата. Grinning

# 19
Именно-грозни карикатури. Аз ако съм дете ще се отвратя и от секса и от бебетата.
Думи прости нямат ли? Абе не могат, не ги бива, за нищо не стават. Един учебник като хората не могат да напишат. Онзи ден погледнах учебника по "Човек и общество" и се потресох от начина, по който е представена историята (сухо, несвързано, няма мисъл, изплюти някакви взаимнонесвързани факти и дати), а колко има да се потрисам още....
Всичките от МОН трябва да бъдат уволнени и след тях да бъде дезинфекцирано.

Като не могат нито учебници да пишат, нито картинки да рисуват да одят по полянките...аман от некадърници.

# 20
  • София
Кънчо обясняваше защо се слага презерватива,но предпочитам да не го обяснява *** на детето ми.
А пък в тази книжка....просто думи нямам......и за това някой е взел някакви пари,тия са луди....тотално изперкали....

# 21
Картинките са потресаващи. Подсещат ме защо старателно съм заключила ТВ-каналите за възрастни и все ме е страх, че паролата от четири знака е недостатъчна  Tired .

# 22
Кънчо изобщо не обясняваше защо си слага презерватива. За болестите нищо не беше обяснено. Уж е за големи, а направена като за 4-годишни, които няма да я разберат.

Брошурата я разпространяваха по детските градини. Затова изпищяха. Да, точно за най-малките е, не за големи.

# 23

Брошурата я разпространяваха по детските градини. Затова изпищяха. Да, точно за най-малките е, не за големи.
Боже господи. Направо презервативи да им бяха раздавали на 4 годишните. Само не знам дали има пуснати в производство маломерни , детски презервативи. Направо щанд към детските магазини трябва да отворят.... ooooh! ooooh! ooooh!

О свещена простота!!!  Простотията на МОН не знае граници-тя е космическа-зареяна в безкрая!

# 24
"Порасналият човек може да прави деца на жената. "  Joy

# 25
"Порасналият човек може да прави деца на жената. "  Joy
Praynig
Боже спаси ни от простаците с дипломи...

# 26
Аз определено съм ПОРАСНАЛ човек от женски пол.Пазете се бг жени,идвам да ви правя деца. Mr. Green направо не вярвам на очите си.Жаве ,де го пише туй?
Герри,и аз четох ЧО за 4 ти клас-трагичен е.

# 27
Абе, не се знае дали в книжката смятат жените за човеци Joy

# 28
Ама права си!Как не се сетих,колко съм проста,да смятам аз и жените за човеци!Къде ти бе-ей там да готви и да слугува,кви човеци,кви 5 лв.Накрая ша и порасне работата и ще ми иска и количка за аксесоар Mr. Green

# 29
Егати грозотията, как може подобно нещо да бъде одобрено за издаване  ooooh!
Текстът пък е върхът! Лягат в леглото, на поляната, или където има се поиска  Laughing Идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт