Ще послушате ли премиера?

• 72 417
  • 1 695
  •   1
Отговори
Попаднах на този апел на премиера и ми стана интересно, какво мислите?
http://dnes.dir.bg/news/turizam-pochivka-rusnatzi-chuzhbina-18789691

# 1
  • София
Категорично не.

# 2
Закъснял е, моята ваканция вече я резервирах и платих.

# 3
Не, не. Нямам намерение да слушам премиера. Имам малко свободни дни и не мога да ги рискувам с Черно море по принцип. Иначе тази година ще го видим за 2-3 дни ( Балчик), но не заради премиерския апел:-)

# 4
  • Тра-ла-ла
Хич няма да го слушам  condomuu Още малко ми остана и ще съм обиколила всички плажове в БГ. После мисля да летувам извън Б-я. Бих се върнала само на някои по-девствени плажове, но предполагам, че е въпрос на време да застроят пространството около тях, да резнат достъпа и да изцапат морето.

Горките "бизнесмени"...видя се на протеста с какви коли бяха дошли. От спестени закуски ще да са Laughing Наср@ха Черноморието и в пряк, и в преносен смисъл, а сега реват, че има отлив на туристи.

# 5
  • София
Не, категорично, не! Направила съм вече резервации извън страната ни, остава да избера точно в кой хотел ще отседнем. Толкова са добри и трите, че още не зная кой да предпочета.  Не мога да рискувам почивката си и да я прекарам в България. Тук нищо не ми се предлага,  като  храна, плаж,  обслужване, климат, чистота!!!! ,  спокойствие...нищо не получавам , а парите ми ги взимат с огромно удоволствие, но аз не искам да им ги давам.  Категорично- НЕ!!

# 6
Ако Черноморието не беше осрано и в буквален, и в преносен смисъл, щях да си летувам там и без призива на премиера, да не мислите, че ми е много гот да минавам с деца през границите, да вадя паспорти, да пиша пълномощни, да правя застраховки и мазен грък да ми се хили срещу 50 евро за един лаврак. Но миналото лятото чашата на търпението ми преля и повече няма да летувам в родните лайняни курорти, където дори няма място да си постеля хавлията. На всичкото отгоре ще ми излезе по-евтино.

# 7
НЕ!
евентуално ще отида за 2 дни до Бургас заради Спирита, ама това ще е ....

# 8
ББ да се обърне първо към бетонясалите морето мафиоти, залайнилите го общини, смешковците с хотелиерски претенции и жалките "ресторантьори", към самия себе си с разбитите магистрали до там ...

Дадохме преди години шанс на нашето море, ми ... скоро няма да повторим тази грешка

# 9
  • София
Закъснял е, моята ваканция вече я резервирах и платих.
И аз така, че даже и утре заминавам. Но и да не го бях направила пак нямаше да го слушам.

# 10
 Откакто един човек чете през рамото ми вестника, който четях, повече не стъпвам на нашето мило Черноморие. Децата са пуснати и те свободно  и  ме засипват с пясък, като тичат, отделно крещят като че ли са глухи. В "гадната" Гърция шезлонг- 3$ за цял ден, сам си си, е , храната е по-скъпа, но пък си обслужен спокойно, бързо и чисто. Нещо ,което не ми се беше случвало в нито един български курорт почти 10г. По нашето черноморие чадър със шезлонг под 15 лв няма, а останалите екстри ги знаете!!!

# 11
  • София
Не. Прагматичен човек съм и се влияя само от съотношението цена/качество.
Миналия петък карах ски на Банско. Картата 60лв., 2м сняг, а пистите необработени, може би защото бяхме малко скиорите и смятат, че ни си струва за стотина навлека да пускат ратраците. В събота се появи Иван Обрейков, веднага се спира потока от чакащи на лифта и се осигурява бърз достъп до самостоятелна кабинка, щото не може маркетинг директорът да се вози с простосмъртните скиори, които му осигуряват приходите. Sick
Подобно е отношението и по Черноморието.
Благодаря, но не съм мазохист за да си го причинявам непрекъснато!

# 12
Разбира се. Ще заменя вилата, от чийто двор се разкрива тази гледка, за да почивам в... Примерно Слънчака.  Laughing

Скрит текст:

Щом Боко така е казал.  Mr. Green

# 13
И пари да ми дават на лайноморието не стъпвам! Вече не!
Не. Не . И не!

# 14
  • тук-там
Да апелира на руски, че и те взеха да чезнат.....Или на румънски? newsm78
Нормалните БГ отдавна не ги касае! Peace

Общи условия

Активация на акаунт