Ще послушате ли премиера?

• 72 830
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 615
От моите скромни наблюдения (4 сезона работа по черноморието) мога да споделя, че колкото по неплатежоспособен е един клиент, толкова повече претенции има. На моменти съм си мислела, че си избиват комплексите върху персонала. Все пак една седмица имат в годината и те да се почувстват хора.

# 616
  • София
....................

Аз започвам да вярвам, че и за нашето Черноморие има шанс.  Ако повече българи мислят така, лека-полека навалицата ще спадне и проблемът с пречистването ще се реши от само себе си.
................
Тъй, тъй, дано повече започват така да си вярват, че станахме много българи зад границата и започваме да се прескачаме, а това не е хубаво и ще ос***eм и съседите.   Mr. Green

# 617
Остави свлачищата в централна Бг . Говорим за туристически дестинации, където е неприемливо да се опитваш да ловиш с трици маймуни, но както знаем мотото на много хора е ден година храни, така ме всичко е разбираемо Simple Smile.

# 618
 И аз предпочитам по- ниската соленост на морето. Едва ли някой практикува пиене на морската вода, но като ми влезе в очите онази, по  - солената, смъди жестоко. А ако имам някъде драскотинка,  усещането е за рана.
Изумително е как се пише наизуст с едничката цел да се хвърля колкото може повече кал. На умиращо куче нож вадим.
Вместо да му превържем раните.
Не помня на регламентиран плаж по бг -черноморие да е нямало душ и кабинки за преобличане. Че това си го имаше още по време на соц -а.
Има хубави места и все още  качество в Бг - за съжаление или изумление на някои хейтъри със съмнителен опит от обиколките им по перфектните чужди курорти Laughing
Не го приемам това черногледство само в едната посока. Лоши неща или недостатъци могат да се изброяват и за други страни и курортите им.  Зависи от приоритетите, желанието ни и ценностите, на които залагаме.

# 619
  • Варна
Остави свлачищата в централна Бг . Говорим за туристически дестинации, където е неприемливо да се опитваш да ловиш с трици маймуни, но както знаем мотото на много хора е ден година храни, така ме всичко е разбираемо Simple Smile.
Мога само да съжалявам за теб и твоите приключения, за да имаш такова мнение.
Няма да питам къде ходите, проблемът е общ.

# 620
  • SF

И ето, това вече е приказка. Да, клиента винаги е прав, но когато се държи с персонала все едно са боклуци, които са длъжни да му лижат подметките, няма как да получи качествено обслужване.

Еееее, вие как изкривявате нещата... Значи като седнеш на кафе, трябва да покажеш готовност за плямпане и убиване на време със сервитьорите, иначе няма да получиш качествено обслужване??? Между сприятеляването и враждуването има доста варианти на културни човешки взаимоотношения. На мен не ми се изпада в крайности, но на много хора им е приятно да си разказват на всеки къде са били, какво са правили и може би така се чувстват уважавани, когато някой ги слуша, задава им въпроси..

# 621

И ето, това вече е приказка. Да, клиента винаги е прав, но когато се държи с персонала все едно са боклуци, които са длъжни да му лижат подметките, няма как да получи качествено обслужване.

Еееее, вие как изкривявате нещата... Значи като седнеш на кафе, трябва да покажеш готовност за плямпане и убиване на време със сервитьорите, иначе няма да получиш качествено обслужване??? Между сприятеляването и враждуването има доста варианти на културни човешки взаимоотношения. На мен не ми се изпада в крайности, но на много хора им е приятно да си разказват на всеки къде са били, какво са правили и може би така се чувстват уважавани, когато някой ги слуша, задава им въпроси..

Ти пък изобщо не ги изкриви.

# 622

Ти наистина ли не ме разбираш? Или просто се правиш?

# 623
  • София
Ходете където си искате, ваше право, само не кълнете, че се връща! Wink
Никой не кълнял, хората си споделят , що се дразниш?? Да, недоволни сме и даже се и дразним от това, което се извърши по нашето море и повече хора го споделят с болка и загриженост.  Ти няма ли да искаш да си на по-добро място, като почивка...айде сега и клетви...ту.. Разбрах  ме, че имаш отношение към туризма, че си добра, че се грижиш за своите си гости, ама както казах и преди една птичка пролет не прави, не можеш да отречеш, че всичко последните години се скапа окончателно, било кухня, хигиена, сървис, застрояване безумно, абе, цветя няма достатъчно, алеи няма, но има грозни капанчета, безумни сергии, цени умопомрачителни на едни нищо и никакви зеленчуци, ...дали да изброявам още или се правиш че не разбираш...хм. Созопол....ами това вече е едно безумно място, презастроено и на нищо не приличащо.

# 624

В пика на сезона едва ли има сервитьор, който има време за празни приказки. Достатъчно е като дойде с усмивка ти да отвърнеш със същото а не да го гледаш от високо. И когато те попита ''Всичко ли беше наред?'' Да отговориш без излишно да се пънеш за дреболии.

# 625

Никой не кълнял, хората си споделят , що се дразниш??

Избирателно ли четеш? Върни се само няколко страници назад и ми обясни какво виждаш.

В пика на сезона едва ли има сервитьор, който има време за празни приказки. Достатъчно е като дойде с усмивка ти да отвърнеш със същото а не да го гледаш от високо. И когато те попита ''Всичко ли беше наред?'' Да отговориш без излишно да се пънеш за дреболии.

Клиентът нека се пъне за дреболии, това е в полза на самият обслужващ персонал. Има голямо значение обаче как е поднесена критиката.

# 626
  • Варна
Ходете където си искате, ваше право, само не кълнете, че се връща! Wink
Никой не кълнял, хората си споделят , що се дразниш?? Да, недоволни сме и даже се и дразним от това, което се извърши по нашето море и повече хора го споделят с болка и загриженост.  Ти няма ли да искаш да си на по-добро място, като почивка...айде сега и клетви...ту.. Разбрах  ме, че имаш отношение към туризма, че си добра, че се грижиш за своите си гости, ама както казах и преди една птичка пролет не прави, не можеш да отречеш, че всичко последните години се скапа окончателно, било кухня, хигиена, сървис, застрояване безумно, абе, цветя няма достатъчно, алеи няма, но има грозни капанчета, безумни сергии, цени умопомрачителни на едни нищо и никакви зеленчуци, ...дали да изброявам още или се правиш че не разбираш...хм. Созопол....ами това вече е едно безумно място, презастроено и на нищо не приличащо.
не ми приписвай "заслуги", Марчева. Ако ще и да съм единстената птичка на този свят, заслужавам уважение за това, което правя. Наистина го правя, нищо, че вие сте заслепени от турция и гърция и няма да го отразите, не ме познавате. Но и аз няма да се рекламирам точно в мамата. Ходете си там,ваша воля, но наистина ваши дружки кълнат, което не е приемливо.

# 627
И не мога да разбера какво не ви харесват курорти като Шабла и Каварна? Там природа все още има и то много красива.

# 628

Какво значи дреболия?  Българина е свикнал да си мълчи за много неща, дори да не са дреболия, но за щастие вече можем да пътуваме и виждаме как е в другите държави и вече ни се поизнежиха вкусовете. Simple Smile
И природа има на всякъде, не само в Бг ... В някои слабо развити страни даже е много по красиво и туристическия им бизнес сигурно е с размерите на цялата ни икономика Wink

# 629
[q
Скрит текст:

Какво значи дреболия?  Българина е свикнал да си мълчи за много неща, дори да не са дреболия, но за щастие вече можем да пътуваме и виждаме как е в другите държави и вече ни се поизнежиха вкусовете. Simple Smile

Ама повтори още, че пътуваш в чужбина, защото не го спомена вече около 60пъти, дай и още някой аргумент  Wink Хотелиерите също пътуват, само казвам.

Как така мълчи българина? Това изобщо не е вярно. Също така аз не говоря за фамилярнечене, а за най-нормално отношение към персонала, а не като хора втора ръка.

Общи условия

Активация на акаунт