Отговори
# 375
Така де с изневярата и евентуална любовница картинката е пълна  Mr. Green
Гледам мъжете защитават тази позиция.
Така де жената е виновна  Mr. Green

На любовницата не и трябва ключ за касата за да има парите му  Mr. Green
не е нужно да прави деца , един хубав сеХ или свирка са достаъчни  Wink
точно каквото имах предвид  bowuu

# 376
Независимо кой колко изкарва, в [b]семейството парите трябва да са общи. А какво ще кажете за семейства, в които жената не работи, какво гладна и гола ли ще стои?!
И да аз съм виждала семейство, в което жената дава на мъжа за коли....
И още нещо, дори да не е било приоритет, съм казвала на мъжа ми да си купи част, именно за тунинг на кола. Просто е въпрос на манталитет и дали ти пука за чувствата на другия.
Защо всъщност мислите, че мъжете трябва да изкарват винаги повече?! Ааа, може би защото бг мъжа се комплексира, ако жената изкарва повече Thinking

# 377
    Заради такива като Катнис, някой ден момиче с реален проблем няма да получи адекватен съвет. Ще бъде изядено с парцалите, ако случайно му липсва стройна мисъл и се обърква в описание на подробностите, които тук са от съществено значение.

# 378
Хърми, не искам да съм груба, но ако някои хора са действително толкова нестройни (да ползвам твоята дума), то те са за специализирано заведение. Не да стават майки и бащи.

# 379
    Заради такива като Катнис, някой ден момиче с реален проблем няма да получи адекватен съвет. Ще бъде изядено с парцалите, ако случайно му липсва стройна мисъл и се обърква в описание на подробностите, които тук са от съществено значение.

Дреме и на Катнис. Не разбра ли че мисли само са собствения си з...ник

# 380
  • Tам през Атлантическия океан
Трябва да си мноУ прост и ограничен за да се забавляваш по този начин ....... тъжна работа.

Форумски шизофренизъм му се казва на това  ooooh!

# 381

Да си ги нямаме такива. Бута се между шамарите, пък сега не съм аз  Joy

не .. гледай , аз имам известен опит .. с човешката психика  newsm62
знам какво провокирам .. като реакции ..
знам и какво мога да очаквам , когато "извърша" определени действия ..
така че за това на няколко пъти намекнах, че вероятно темата е партенка ..
но не съм аз инициатор и нямам пръст в това .. просто съм предвидлив .. чесно  tooth

# 382
Аз се вързах, признавам. Много! се радвам, че темата не е истина. Нито едно дете не заслужава подобно нещо.

ако аз се прибера скапан от работа и жена ми вместо с усмивка ме посрещне с ..
нямам пари .. нямам дрехи , искам грим парфюм .. децата това онова .. трябва да купя .. и аз съм човек . и т.н.  
и аз ше ида да ям навънка някъде .. и не ами хич няма да се прибера  tooth

Ти първо пробвай да гледаш 3 деца пък после ще ми е много интересно да видя с каква усмивка ще отвориш вратата  Mr. Green

# 383
Само не разбрах, Катнис, като си някаква "волна птичка" с личен живот, какво те накара да пуснеш темата, та и да злорадстваш сред бг мамите?!

# 384

темите, в които хора имат нужда от помощ .. се различават от тези .. при това с лекота  Simple Smile

Това,ако не го е скроил някой тип Марсо или самият той те пък на:)

айде пак аз виновен  tooth

аве ей .. не заблуждавай хората така долно  tooth

нали ти много държеше майтап и лаф да става  Laughing Laughing

да , ... както виждаш обаче не всички приемат като мен случващото се ..
има хора, които приемат навътре нещата .. и дори го изживяват !
на мен това не ми се случва за сефте ... както вече казах .. имам известен опит ..  newsm03

# 385
Хърми, не искам да съм груба, но ако някои хора са действително толкова нестройни (да ползвам твоята дума), то те са за специализирано заведение. Не да стават майки и бащи.
    Въобще не приемам като грубост спора по принцип или разсъжденията.
    Все по-често срещам млади хора, които не могат да обяснят на елементарно ниво проблема си (до степен да те въведат в заблуждение и да те пратят в девета глуха да търсиш решения по въпроси, които въобще не стоят). И си раждат, и си гледат децата, и възпитават следващата "бодра смяна". А бабите им (по-скоро прабабите) с четвърто отделение се изразяват по-адекватно и са по-точни.

# 386
  • Tам през Атлантическия океан
Само не разбрах, Катнис, като си някаква "волна птичка" с личен живот, какво те накара да пуснеш темата, та и да злорадстваш сред бг мамите?!
А , разправя че тук списващите се чудим какво да правиме  Joy

Трябва да не си добре да правиш нови регистрации , ел. пощи за нов акаунт  Mr. Green
и да си говориш в темата сам със себе си  Joy т.е. с различни никове мУхахах
Така де нищо странно , това не е първият такъв случай.

Някои ползват форума за терапия  Laughing имат нужда явно , да не им пречим  Wink

# 387
     Все по-често срещам млади хора, които не могат да обяснят на елементарно ниво проблема си (до степен да те въведат в заблуждение и да те пратят в девета глуха да търсиш решения по въпроси, които въобще не стоят). И си раждат, и си гледат децата, и възпитават следващата "бодра смяна". А бабите им (по-скоро прабабите) с четвърто отделение се изразяват по-адекватно и са по-точни.

Ето това вече е тъжно.

# 388
  • София
Не е партенка, разбира се! Просто авторкатА не получи достатъчната Доза съжаление!
И накрая вече взе да си съчинява, че го хванала в изневяра, но видиш ли решила се и на десето дете...
Истината е, че те са едно семейство с нелош за България доход, в което семейство мъжът не е оставил тя да си - образно казано - развява полата, а вероятно е позатегнал колана, може би - повтарям - може би, за едно По-добро бъдеще.

А може би, кой знае за какво? Wink

# 389
  • София

Ето това вече е тъжно.
Факт. Много образовани смарт-фейс-интернет поколение станахме....
Най-точното мнение до тук!

Общи условия

Активация на акаунт