А коя книга четат в момента децата ви? - 5

• 66 683
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
Второкласникът ми чете тази

# 61
  • Sofia
Блазе му, Светле! Нямам търпение да я дам на щерката, но първо да се запознае с някои други книги и герои, та да се наслади и на тази после.  Simple Smile

# 62
  • Велико Търново
Втори клас е дъщеря ми, в момента чете "Матилда" - , много я харесва, няма откъсване от книгата Simple Smile

# 63
  • Страната на чудесата
Четвъртокласничката ни чете "Здрач"

# 64
  • Sofia
Щерката (7г.) започна

# 65
  • Ямбол
В трите дни почивни дъщеря ми (на почти десет) си довърши книгата "Ние, децата от Шумотевица", после прочете "Страната на хилядите желания" от Андре Мороа и сега започна

# 66
  • София
В трите дни почивни дъщеря ми (на почти десет) си довърши книгата "Ние, децата от Шумотевица", после прочете "Страната на хилядите желания" от Андре Мороа и сега започна

Поздравления за избора. ѝ. Това ми беше една от най-любимите книги като дете  Heart Eyes 

# 67
Виви, на каква възраст е детето ти?

# 68
  • Варна
Със "Силвър" не се спогоди нещо - заряза я, каза че "Островът на съкровищата" е по-интересна.
Сега чете и определено го грабна. Благодарности на Сиси за отзивите!  bouquet

# 69
В момента малката/на 11 год./ чете ''Истинското значение на Смекден'' от Адам Рекс. Все още не я е зарязала,а това е някакъв напредък за нея...По тази книга е направен филма ''У дома''

# 70
  • София
С удоволствие чете Мислех си, че ще му дойде бебешка, но не, наслаждава й е се. Laughing

# 71
  • Sofia
И моята (на 7г.) много хареса "Завръщане в Голямата гора". Аз пък мислех, че филмчетата (пуховските де) може да ѝ се видят бебешки (разчиствах лаптопа тези дни), но не, държи да си ги изгледа.  Simple Smile

Вчера започнах да ѝ чета (шрифтът е дребен и сбит, иначе тя щеше да си я чете) Лиско в гората

мисля - еднакво ни харесва и на двете.  Grinning

А "Десет приключения на Лиско" и "Приключенията на Лиско при квадратните същества"  си чете сама.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 12:17 от Morena

# 72
Синът (на 8г.от вчера) започна "Децата от улица Тряскаджийска".

# 73
Препрочитаме за ен-ти път:

Редуваме с приказки и кратки откъси от детски енциклопедии, богати на картинки.
(На 5 е; естествено, аз му чета)

# 74
  • София
Ripple, почти на 12 е.

Общи условия

Активация на акаунт