А коя книга четат в момента децата ви? - 5

• 66 677
  • 751
  •   1
Отговори
# 675

Попаднах на старото издание.
Детето - 5 г. и 9 мес.

# 676
Последно купих дяволът на числата, но лапето е 2 ри клас и нещо не го влече..дали му е рано зз нея?

# 677
  • Варна
Според мен е рано за толкова малко дете. Аз сега бих я предложила на сина ми - 4ти клас е, или догодина.

# 678
  • Sofia
Според мен е рано за толкова малко дете. Аз сега бих я предложила на сина ми - 4ти клас е, или догодина.
Точно и според мен. За да бъде осмислена и разбрана, а не просто прочетена.
И друг път сме коментирали възрастта за въпросната книга и това е общото мнение.

Моята (8г. и 5м.) получи от феята на зъбките и другия том на Лили чудото. Интересна ѝ е (а е гледала епизодите първо), преполовила я е, вече два дни я чете.

и остави Чернишка за по натам. 

# 679
  • София
Със скоростта на охлюв и упоритостта на магаре продължава:  Laughing

# 680
  • Sofia
Моята (8г.и 5м.) започна:

# 681
Големият започна "Руфо червенокосия" на Иван Мариновски. Като дете съм се смяла до припадък с тази книга, дори сега като разлиствам страниците, пак ме напушва смях. За момента му харесва много, дано успее да стигне до края. За мен това е невероятно добра книга.
Малкият подкарва Пипи. Далматинците му дойдоха трудни, с Пипи мисля, че няма дасрещне проблеми.

# 682
  • Варна
На лягане и ставане е с тази книга. Първата част прочете с голям интерес, сега втората не отстъпва Simple Smile.

# 683
Големият започна "Руфо червенокосия" на Иван Мариновски. Като дете съм се смяла до припадък с тази книга, дори сега като разлиствам страниците, пак ме напушва смях. За момента му харесва много, дано успее да стигне до края. За мен това е невероятно добра книга.
Малкият подкарва Пипи. Далматинците му дойдоха трудни, с Пипи мисля, че няма дасрещне проблеми.

На каква възраст е големия?

# 684
На 9 години е, трети клас.

# 685
Наш ред е да четем

# 686
  • у дома
Седмокласникът ми вчера и днес завърши тази -харесала му е. Сега си  е приготвил тази
Третокласинкът ми чете тази

# 687
  • Варна
Светле, можеш ли да напишеш отзиви за "Хлапета"-та? Дали става и за моя петокласник? Видях има в нета, че е за границата между съзряването и детството, има фантастика (върл фен е), има любов (не изпитва трепети) - ако книгата е хубава мога да му я купя за по-нататък.

# 688
Малкият /9/ преполови "Войната на таралежите" и каза, че му била една от най- интересните книги.

# 689
  • у дома
Светле, можеш ли да напишеш отзиви за "Хлапета"-та? Дали става и за моя петокласник? Видях има в нета, че е за границата между съзряването и детството, има фантастика (върл фен е), има любов (не изпитва трепети) - ако книгата е хубава мога да му я купя за по-нататък.

Моето каза,че не става за по-малки,нямам идея защо-аз него не го контролирам вече,чете си всичко...Ако ми остане време до пролетната ваканция ще я попрехвърля и ще ти напиша по-подробно.Но на моето му е харесала, а и я прочете за около ден някъде-когато нещо не му е интересно не чете толкова бързо.

Общи условия

Активация на акаунт