Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 470
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Vaseto, как сте с разходките на сливенския вятър? Sunglasses
Много ви благодаря!   bouquet
Аз един път само съм го извеждала на терасата, ама беше много хубаво времето и стояхме доста. После имаме и две излизания с количката за по час-два. Ей сега пак се каним да отпрашваме ...  Rolling Eyes

# 406
  • София
Маце - като майка си.  JoyНали знаете вица за овена и влака;)  Laughing

Много добре ми действа това слънчице навън, ей. Сутринта се пекох на терасата, сега Отиваме на разходка с мм, ще се заредя с витамин Д.

Чудех се тези дни освен за шматкофел и за съни къде са. Искам още истории от пресни родители:)
Васе - честита месечинка:)

# 407
  • Бургас
Местим се в родени най-рано като свърши месеца Simple Smile
Честит Георги на Карамел! Нека е жив и здрав!

# 408
  • Варна
Здравейте,
честито на новите мами! Живи и здрави да са им бебчетата!  Hug

Аз и бебо сме все още 2 в 1, гледам си сериалчета и довършвам последни неща около приготовлянията за бебо. Нямам търпение да си го гушкам вече...аз имах подобни перипетии като жасмин вени с кърменето -за това че на всяка цена трябвя да е само на кърма и т.н. и първите 3 месеца моя се дра като за световно, въпреки че наддаваше много добре, но аз имах разранени зърна и все бях нервна дето плачеше, сега си давам сметка, че съм му предавала нервността си с кърмата. След 3тия месец, започнах първо кърма и после додавам АМ. Видя се че не му стигаше кърмата, защото като изсуче първите 5 мин пускаше нервно зърното и пищеше, явно не му пускаше повече. После с добавката се успокои. Че и като изсуче 2те гърди 70 мл изпиваше. Както и да е, всичко е до проба грешка и до опит.

Имам новини от СЪНИ - те са добре, изписаха ги вчера и са си скъщи, кърмят се и се нагаждат един към друг.

# 409
  • София
Днес е разкошно времето, седяхме час и половина на терасата.

И Karina81 ми се губи, не е писала как се оправя с близнаците... Simple Smile

# 410
  • Под кленовите дървета
За извеждането...момичета,Катерина беше изведена на седми ден след прибирането ни до аптеката Simple Smile при температура -2 с лек вятър и слънце. Тук си ги извеждат и ние се извуждаме. Даже и кърмих навън.

# 411
  • София
То и аз съм за извеждане, от седмия ден сме на балкона, но за разходка с количка поне да не вали. За по-кратко време по-лесно на терасата.
А и с тия снегове миналата седмица... Не съм му купила космонавт на детето Crazy

Аз се подготвям психически как ще се оправяме с кака и бебе по градинките от утре, как ще напасваме кой яде, кой спи, кой е на терсене...
Споделете, как сте с по-големите деца? Моята ревнивка не зная какво ще я правим. Хем много му се радва, хем постоянно се цупи и прави драми...

# 412
  • София
Ние почти два часа откарахме днес на вън, то време ли беше, шушона спа като къпан вътре друсането му хареса, а и на мен ми беше егаси кефа навън. Утре живот и здраве пак. Много съм доволна от количката, егаси амортисьорите. Май само му дойде в повече космонавта, утре без... Crazy

# 413
  • софия
Елица, и нашия батко прави драми и не знам как ще се справяме.

# 414
  • Бургас
Елица, и при нас има драми: в единия момент й се радва с "тя е най-сладкото бебе на света", а в следващия "отивай си при твоето съкровище"...  Crazy  Първият ден беше най-зле, сега малко се поуспокои. Стараем се да не й правим забележки (за това са ни нужни железни нерви) и да я включваме във всичко по отглеждането, нали уж е голяма вече. Сега се оказахме с 2 бебета - едно на 17 дни и едно на 7 г.   hahaha

# 415
И ние бяхме цял ден навън - преди обяд за 2ч и следобяд за толкова Heart Eyes. Наистина е трудно излизането с каката и бебето. Тя и без това само дебне да направи някоя пакост Crazy сега просто е във вихъра си. И определено с раждането на бебето спря да ме слуша, а най-обичам като се прави че не ме чува ooooh!.

# 416
Не виждам защо да се местите половината в родени 2015,след като още е рано за следващите априлки.До колкото съм чела всички си се местят заедно,както каза някой по-нагоре.
Мен днес ме взеха от болницата и откарахме няколко часа в южния парк.С този шкембак съм като подвижно гюле и не мога да разбера защо масово ме заглеждаха разни хора.Сигурно съм много смешна и дебела.
Чудесна,ако ще раждаш по празниците,може да се засечем.Аз се надявам най-сетне да излезе това рогато бебе.

# 417
Здравейте, момичета. С едноседмично закъснение да се отбележа и тук - на 03.04. родих със секцио (за жалост непланирано, но така се случи) Борис - тежащ 4150 гр. и висок 51 см.

# 418
margaritka_malka - Честито! ДА ти е жив и здрав и много да те радва!

Ние днес много предпазливо 5-6 мин на терасата на която пече като на плаж. Ама и таткото леко се притесни и вика да го прибираме. Аз мисля, че леко го изнежихме нашия човек последната седмица, че според метеростанцията под 26 градуса не сме сваляли, ама дори и така като го съблечем за баня му трака ченето... Но трябва да се коригираме и да започнем да сваляме градусите и завивките, че иначе не е надобре.
Аз добре че се оплаках как не пълни памперсите, сега немога да му насмогна да сменям. Simple Smile

# 419
  • Бургас
Днес купихме пампери и шишета на Томи Типи. Остана да изгладя дрехите и съм готова.
Аз мисля в началото да излизам с подкрепление , понеже и сега каката е със собствено мнение,та с количката и с нея ще ми е трудно.
Честит Борис на маргаритка_малка! Да е жив и здрав

Общи условия

Активация на акаунт