Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 470
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • Под кленовите дървета
ами ние баткото не го спряхме от училище, но той се спря сам като направи отит Sad

# 421
Маргаритка,честит Борис.Нека расте здрав и щастлив.Много голямо бебче,браво.

# 422
  • Пловдив
Честито на всички новообебилите се.АЗ все още не съм родила 7 дена по късно,но ако не родя след празниците ще ми правят родоразрешение.тук интернета е гаден и затова не мога пиша често,но вече не издържам депресирана съм след толкова дни престой в болницата,за това пожелавам на всички да родят малко преди термин да не сеизмъчват кат мен

# 423
  • София
Момичета, аз съм много доволна днес Simple Smile
Такава хубава разходка си направих, а на обяд се наядох както не съм яла цяла бременност. Кана лимонада и после лежах един час на дивана да се възстановя.
Сега си купих и нова джаджа - кухненска машина (пращам стария робот при майка ми) - в Техномаркет има до 50 процента великденско намаление.
Та сега цяла вечер ще се ровя в Амазон за приставки Grinning

Ходихме и до Панчарево, сега едни приятели са вкъщи и ми е много приятно.

margaritka_malka - честито и тук!

Цвети - и аз съм атракция... Днес като ходих до мола едни ме гледаха със съжаление, а други ми се усмихваха, трети ми правеха път... GrinningVery Happy:D

djeska - Стискам палци твоето бебоче да се активизира вече!

# 424
Djeska ние с тебе ще си чакаме.Ти в коя болница лежиш и защо не ги питаш да те пуснат като мен за празниците?С Рафи и
Ici-bici каво става?
И нещо друго си мислех.Като родят всички и се преместим,термините на неактивните момичета,които не са писали,че са родили,ще ги изтрием ли от първа страничка?Само тъпотии мисля като си нямам друга работа май.
Рози,а ти защо искаш да раждаш,като имаш доста време?

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 21:31 от cvety83

# 425
  • София
Цвети - сигърно ще е редно да оставим само данните на родилите и ще добавяме нови... тоест тези които фигурират само с термин (и не са писали) би трябвало да се изтрият. Това е моята логика.

Бързам, щото нямам търпение и малко ми тежи вече и ме е страх от преносването:) Имам 10 дни... Не ми се струват чак толкова много.

# 426
  • Враца
Привет  Sunglasses
Днес се натоварих, усилени разходки, няколко качвания и слизания до 3ти етаж по стълбите, имах и още един план, но ММ ми отказа  Crossing Arms, утре пак ще опитам. Остават 3-4 дни бебка да тръгне сама и не предизвикана  Praynig

# 427
Честито на мама margaritka_malka, да й е жив и здрав големия юнак Simple Smile
И аз да се оплача, вече 3-та нощ съм с гадни болки отдолу и отпред ниско, не знам какво да правя Sad Пусти му и празници вече, явно детето си напира вече, ама и аз му разказвам играта с тоя магнезий Sad
Оф да идва по-бързо 15-ти че не знам как ще издържа  #Crazy

# 428
  • Перник
Много благодаря за хубавите пожелания! :*
Ние ще постоим 5 дни в болницата, защото Георги се роди с някакви ранички причинени от стафилококова инфекция и трябва да е на антибиотик. От къде дойде не знам, от поне 3,4 месеца не съм боледувала и всички изследвания ми бяха на ред.
Ще се включа с разказ малко по-натам, защото още съм леко афектирана...раждането определено не беше от най-леките, но както и да е, важното е че мина.
Честити нови бебчета! Да са живи и здрави! :*

# 429
  • София
Добро утро...
За пръв път от 9 месеца насам ставам толкова рано... доброволно!
Поне сега ще пия кафе в очакване на изгрева.
Супер неспокойна нощ изкарах и много сънувах и се въртях. Сега ще видим по кое време на деня ще ми падне клепача.

Maya - айде, омай го твоя мъж:) стискам палци!

*карамел* - за жалост никога не знае човек от къде ще му дойде:( важното е, че финалът е повече от добър, сега и тези 5 дни няма да ги усетиш и ще се гушкате с бебчето вкъщи:)

Jasmin - будни ли сте?Simple Smile

# 430
Добро утро! bouquet
От преди Нова година не бях ставала толкова рано, днес се събудих наспана. Но все пак ми остават 4 дни до термин, явно се настройвам по бъдещия режим на бебка.  baby_neutral Тя се понамества, а аз се замислям след малко да събидя ММ, че няма да пия сама кафе.  hahaha

# 431
Добро утро   bouquet
Смених памперса, нахраних малката и сега няма заспиване #Crazy При нас е 5.30  #Crazy  Тя поне спинка и ще пиина едно кафе Wink

Честито на всички нови майчета  Hug Да са ви живи и здрави малките съкровища   bouquet

Позамря малко темичката покрай бебоците  Wink  Ние се възползваме от хубавото време и сме нон стоп навън. Баткото по-постепенно го извеждах, малката направо на големи и дълги разходки Simple Smile

И ние сме в отбора с коликите. Давам Infacol и много я успокоява, при баткото нямаше ефект и чак не мога да повярвам колко добре й действат на нея Simple Smile Бях се зарекла нищо да не давам, но наистина виждам много голям ефект.

Аз имам питане към мамите родили секцио Wink Кога ви дават зелена светлина за секс? За всичко друго питах в болницата само това пропуснах, пък не помня от първия път, мисля, че след лохиите веднага е Ок newsm78

# 432
Карамелче,Маргаритка-малка - честито! Да са ви здрави бебчетата ви и вие бързичко да се възстановявате! Аз нямам време да пиша в почивните дни. Вчера големи болки имах - в корема,после в кръста и вероятно в правото черво. Реших,че ще се ражда вече,но като пих спазмалгон и легнах, леко ми отмина и ето ме - оцелях. Като съм права,обаче, пак имам болки. Но не са като при предното ми раждане!

# 433
Привет в този слънчев ден! Да се разхождате на воля навън и заради мен Simple Smile
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебчовците!
Аз все още съм заточена в болницата с беборана, очаквам с нетъпение да минат на визитация и да ми кажат дали ще си ходим днес (аз не виждам причина да стоим, но както каза една от неонатоложките всичко може да се случи в последния момента - дано да нямаме такива преживявания)
Като цяло сме добре, бебка я дохранвам, защото често кърмата не й стига. Не мога да се изцедя с първобитните помпи, които взех за тук. Хубавата ми си е у дома, тук нямам условия за нея. На ръка изцеждам само капки след кърмене и това ме навежда на мисълта, че не остава кърма в гърдите. А моите са големи и меки - цял живот съм с цици и накрая да не ги ползвам по предназначение - грехота. Твърдо съм решила да се свържа с консултант само да се добера до вкъщи!
И да ви питам - дайте идея как да тегля бебка в домашни условия без да имам специална бебешка везна?
Хайде хубав ден от мен и стискайте палци довечера да сме си у дома

# 434
  • Бургас
C a r r y, мисля че като свършат лохиите и ако се чувстваш добре няма причина да не правите секс.

Кротка, имаш ли такъв домашен кантар,който отдолу завършва с кука? Може да сложиш бебето в шал или пелена да завържеш горе пелената (да се получи ккато вързопче,ако ме разбра) и закачаш на куката. колко вярно ще мери,обаче не знам.

Общи условия

Активация на акаунт