Женени от пръв поглед - 3

• 50 087
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Дали Светлето е оставила Бати Стефан без секс.Ако е вярно ,че са оставали всяка вечер и сексът  е бил мираж....
Как може да си в легло с такъв готин мъж и да не му пуснеш.Просто не ми го побира главата.
" .... Cвeтлaнa Kиpoвa oбaчe бe тaзи, ĸoятo шoĸиpa вcичĸи c ĸaтeгopичнoтo пpизнaниe, чe двaмaтa cъc Cтeфaн тaĸa и нe ca ĸoнcyмиpaли бpaĸa cи – нитo пpeз пъpвaтa бpaчнa нoщ, нитo cлeд тoвa.

„Taĸoвa нeщo нямaшe. He ce cлyчи. Ho нe миcля, чe 9 чaca cyтpинтa e пoдxoдящo вpeмe зa oтгoвopи нa въпpocи oт пoдoбнo ecтecтвo“, пpизнa Cвeтлaнa зa yчyдвaнe нa Aни Цoлoвa и Bиĸтop Hиĸoлaeв, и нaй-вeчe зa нeдoyмeниe нa xилядитe зpитeли пpeд тeлeвизopитe.

http://www.kliuki.bg/338734/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8 … 0%ba%d1%80%d0%b8/"
Ако е вярно ,че тя живее при него .....горкия.

# 361
  • Пловдив
Аз сега успях да изгледам видеото от сутринта със С-тата. Според мен са заедно и си се харесват, но просто са предпазливи. Инструктирали са ги както казаха в началото. Те ми са най-симпатични. Много харесвам спортуващи хора с позитивни нагласа. И двамата са такива. Надявам се да са щастливи.
polombra, мисля че описанието ти за Георги е много точно. Срещала съм такива мъже. Трудно се общува с такъв човек. Сигурна съм че и той самият не знае каква точно жена търси. Вицът му за мусаката и циците от последния епизод го показва красноречиво. Искрено съчувствам на Гергана.
А-тата не няма какво да ги коментирам. Колкото бързо се харесаха, толкова бързо и ще се разлюбят.

ПП  sunman, това си беше ирония. Светлана каза също и че са девствени. Не оставяйте вестниците да мислят вместо вас!

# 362
  • Варна
sunman стига с тези Клюки.  Stop Laughing
Тя се пошегува, Стефан после добави, че и двамата били девствени.

# 363
# 364
  • Тра-ла-ла
ФБ профила на Наско. В случай, че до сега не е бил постван тук
Скрит текст:

# 365
  • SF
Журналистите май си списват статиите от бг мама  Mr. Green

Атанас от "Женени от пръв поглед" охулен - сравниха го с Бай Ганьо
http://pik.bg/%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D1%82- … E-news310457.html

Бунт срещу Георги от „Женени от пръв поглед”: Това мрънкало да си остане ерген!
http://pik.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89% … D-news311009.html

Да, бе, да! То само тук има хейт.
А и много от пишещите във форума преписват от клюки.com, от Фейсбук коментари, от къде ли не. Не се заблюждавай, че някой тук измисля топлата вода.
Виж какво ти пишат - не ги познавам лично и не ги харесвам.
А иначе майка й, сестра й, брат й, приятелките й точно така изглеждат - ненагласени, с анцузи, с пъпки и недоволни (и незадоволени). Но като видяха Антония и Атанас и се изненадаха, че има и такива хора. Но и Светлана и Гери не им пасват, така че.... Явно някакви зелени човечета се търсят.

# 366
  • ❌❌❌
 newsm51 ДОБЪР ВЕЧЕР, ПРИЯТЕЛКИ! smile3525

ВЪЛНУВАТЕ ЛИ СЕ ЗА НОВИЯ ЕПИЗОД? newsm03 АЗ СЪМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВА! smile3534 СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ДОСТА МАТЕРИАЛ ЗА "СКАНИРАНЕ" smile3508 newsm48

ТОВА Е ПРОФИЛНА СНИМКА НА АТАНАС newsm09

НЕ ЗНАМ ЗА ВАС, НО АКО АЗ БЯХ НА МЯСТОТО НА ШЕФА МУ, НЯМАШЕ ДА ГО ПУСНА НА РАБОТА В ТОЗИ ВИД!!!
smile3513 В КРАЙНА СМЕТКА СИ ИМА НЯКАКЪВ ДРЕСКОД!!! smile3516

# 367
Фаина, признай, заради теб ли Антония си преименува, а след това си и деактивира профила. Twisted Evil

# 368
  • ❌❌❌
ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ Е?!? Joy

Тони, ако четеш:

Скрит текст:
Искрено те умолявам да не вземаш присърце публикациите на която и да било членка Mr. Green на БГ-мама! Praynig Всички ние, изключая неколцина божества, сме си просто глигани в анцузи. Flutter Дори те съветвам да се присъединиш към нашето скромно общество. Ако дрескодът е непосилен за теб, знаеш към кого да се обърнеш! Hug

# 369
  • Тра-ла-ла
Фаина, на няколко места в нета четох постове на хора, че Атанас е отишъл да помага при някое от скорошните наводнения. Отделно в профила му пише, че е доброволец на "Народна Гражданска Защита" (доброволческа група за оказване на помощ за бедстващи в страната). В профила му има албум, на който се виждат група хора, които трупат чували с пясък покрай р.Искър.

# 370
  • ❌❌❌
Той и сам го каза в предаването (май). Simple Smile Чест му правя на момчето! Peace

# 371
  • на село

Хаха и аз го харесвам, ама съм в още по неприемливо положение  Joy

Струва ми се интелигентен, точен с леко пиперливо чувство за хумор. Успял, видял много неща и сега просто е вдигнал летвата високо. Гери си просто обикновена жена, дори красива не е през моите очи, леко прикрита, с интелект не бих казала, че блести иначе между тях би се получил страхотен диалог. Дори като стил на обличане не си подхождат за разлика от останалите две двойки  Wink

Много точно казано и напълно покрива мнението ми за Георги и Гергана  Simple Smile
Аз също харесвам Георги, дори се чудих на голямото плюене срещу него по напред в темата, беше директен човекът, кво толкова. Може би защото и аз съм Овен и при нас няма скрито покрито  Laughing и напълно го разбирам.
Хайде малко остана и после пак ще коментираме  Grinning.

# 372
polombra, мисля че описанието ти за Георги е много точно. Срещала съм такива мъже. Трудно се общува с такъв човек. Сигурна съм че и той самият не знае каква точно жена търси.
Затова казах, че се иска личен опит за да ме разберете  Simple Smile

# 373
  • Тра-ла-ла
Като си говорим за интелигентност:
Скрит текст:
Според теорията на множествената интелигентност, интелигентността се разделя на следните типове:
- натуралистична (природна)
- музикална
- логическо-математическа
- екзистенциална
- интерперсонална
- телесно-кинестична
- вербално-лингвистична
- интраперсонална
- пространствено-визуална

# 374
Фаина, на няколко места в нета четох постове на хора, че Атанас е отишъл да помага при някое от скорошните наводнения. Отделно в профила му пише, че е доброволец на "Народна Гражданска Защита" (доброволческа група за оказване на помощ за бедстващи в страната). В профила му има албум, на който се виждат група хора, които трупат чували с пясък покрай р.Искър.

Ми, бегане си му е майката ...  на мен ми прилича, че май се чуди къде да се скрие от Тониту ...  Thinking   Наскооо,  Чуждестранния легион също е опция, ако нищо друго не помогне   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт