Женени от пръв поглед - 3

• 50 094
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Никой ли не вижда нещо хубаво в участниците? Мисля, че двойките са много добре подбрани и бих се радвала да продължат заедно - въпреки всичи жълти писания за провал.
Надявам се да продължат заедно, никой не е съвършен.

# 346
  • Варна
Бижу, какво му харесваш?  Rolling Eyes

И аз го харесвам. Blush
Ама сега като ме питаш какво.... Laughing Външно го намирам за чаровен. И ми се струва, че ако Гери имаше повече чувство за хумор, шегите му нямаше да звучат така грубо..

# 347
И аз го харесвам... Малко е "нескопосан", ама иначе... какво му е, успял млад мъж. И умен при това! Има самочувствие, но определено не е без покритие, за разлика от доста екземпляри от реалния живот.

# 348
Да, чаровен е, висок, тих, изглежда възпитан, с добра професия. И аз трудно ще ти го обясня, но ще опитам. Отговаря ми на един такъв типаж.....писали сме назад за него и някой много хубаво го определи като "патология". Явно разпознаването на този типаж се добива само след личен опит, като с ваксинациите. Опитай да забележиш излъчването му, когато не е готов, една особена студенина и изчакване в погледа и реакциите сякаш си застанал на ръба на небостъргач, а той те оценява и чака да паднеш....резките му коментари и липса на такт, нефелното социално общуване и др. са само повърхността на това, което виждам в него (ако искаш кажи усещам).Абе няма да ме разберете........ " Усещане за жена".

# 349
  • Варна
polombra, ти ли си Гери?

Нямам чак толкова задълбочен поглед върху Георги, но от собствен опит бих казала, че тази студенина е защитна реакция и може би някаква рутина в общуването, отколкото лично отношение.Не може човек на 35 да реагира както би реагирал някой на 24-30 години.

# 350
 Simple Smile не съм Гери, но ме разсмя! За доказателство можеш да прочетеш публикациите ми от преди няколко години, там прозират и някои житейски факти за мен. За съжаление мисля, че за Г съм права, но ви казах, ако не сте попадали на такъв няма да ме разберете. Попаднете ли обаче, ще го запомните завинаги.

# 351
"Бунт срещу Георги от „Женени от пръв поглед”: Това мрънкало да си остане ерген!

Зрителите на "Женени от пръв поглед" искрено съчувстват на Гергана и се разбунтуваха срещу избора на специалистите за неин съпруг............." -  Stop Ако обичат "журналистите" да не обобщават! Въобще не се бунтувам срещу Георги и много даже си го харесвам! Има късмет, че съм щастливо омъжена. Crazy

Хаха и аз го харесвам, ама съм в още по неприемливо положение  Joy

Струва ми се интелигентен, точен с леко пиперливо чувство за хумор. Успял, видял много неща и сега просто е вдигнал летвата високо. Гери си просто обикновена жена, дори красива не е през моите очи, леко прикрита, с интелект не бих казала, че блести иначе между тях би се получил страхотен диалог. Дори като стил на обличане не си подхождат за разлика от останалите две двойки  Wink

# 352
  • Варна
Simple Smile не съм Гери, но ме разсмя! За доказателство можеш да прочетеш публикациите ми от преди няколко години,

Може да ползваш профила на някоя приятелка.. Whistling

Няма значение , де. Hug За мен Георги е доста прикрит, така, че не споря дали съм права.

# 353
Simple Smile не съм Гери, но ме разсмя! За доказателство можеш да прочетеш публикациите ми от преди няколко години,

Може да ползваш профила на някоя приятелка.. Whistling

Няма значение , де. Hug За мен Георги е доста прикрит, така, че не споря дали съм права.
Ех, тази любов към конспирациите  Joy  Понякога не вярваме на истината, защото ни се струва твърде проста и очевидна.

# 354
  • Варна
хаха, нали знаеш вица за кравите? Joy

И за да не е спам - първата семейна вечеря на С-тата:
https://www.facebook.com/Jeneni1pogled?fref=ts

# 355
За съжаление мисля, че за Г съм права, но ви казах, ако не сте попадали на такъв няма да ме разберете.
Не си и не е такъв, какъвто си мислиш.
Много е хубаво да срещнеш мъж, който на пръв поглед не е за всяка жена, защото повечето няма да го разберат и оценят, и така ще си е само твой! Животът с такъв мъж е интересен и благодатен. Сега не изглежда така, но тази, която го спечели, ще живее с него като принцеса...

# 356
Че защо да е спам? Говорим си по темата и околностите й  Simple Smile вярно малко сме скучни - не се караме, не се обиждаме и не сме се хванали за косите, но ще ни изтърпят....
P.S. Не знам вица за кравите.

# 357
  • Варна
Че защо да е спам? Говорим си по темата и околностите й  Simple Smile вярно малко сме скучни - не се караме, не се обиждаме и не сме се хванали за косите, но ще ни изтърпят....

Скрит текст:
Две крави в една ферма си говорят:

Едната казала; Не мислиш ли, че хората само ни използват за мляко, а после ще ни заколят заради месото?
Другата отвърнала: Стига с тези конспирации, ма!

# 358
Дано да си права Бижу, (лично за Г имам предвид), защото аз за типа към който го класифицирам за момента надежди нямам, само поредица неразбрали го и наранени жени по пътя.

# 359
 Joy е не го знаех

Скрит текст:
Две крави в една ферма си говорят:

Едната казала; Не мислиш ли, че хората само ни използват за мляко, а после ще ни заколят заради месото?
Другата отвърнала: Стига с тези конспирации, ма!

Общи условия

Активация на акаунт