Но поставете се на нейно място - на мен Атанас ми се вижда ужасно дразнеш - да предизвиква съжаление с детинското си поведение, ама тук не говорим за дете, а за мъж и съжаление над глупостта му и наивността му хич не е най-подходящото чувство- как ще се чувствате, ако мъжа до вас не ви чака на светофара, изпива цялата вода, не комуникира!?- аз досега не чух един въпрос от негова страна към нея. Интереса му да я опознае верно е само да й бръкне в гащите - ужасно противен ми е като почне да си навира носа в пазвата й!
При всичките кусури на Антония - ясно се вижда, че дори и тя го търпи просто защото е отчаяна в търсенето си - иначе не й допада изобщо - щяла да го променя, учи .................... горката, незнае, че това е загубена кауза!
. Ако бяха излъчвали повече разговори, щеше да стане ясно къде точно започна проблема и какъв изобщо е и щеше да е 100 пъти по по-интересно - да видим ухажването, размяната на реплики, мнението им по някои житейски въпроси, различията им, явно са успели доста да си общуват зад камерите и тук това е голям пропуск на хората работеши по заснемането. За мен Георги е много противоречив - тъкмо ми хареса в откровения си разговор, когато сподели, че има проблеми и трудно заговаря жена и после ме ужаси с коментара си, че вече пред нея ще се държи по начин само за нуждите на предаването, а всъщност отношението му ще е съвсем друго!?
Това мъжко ли е!? Почтено ли е!? Той май има някакъв проблем със своята мъжественост - май сам си го каза - още се чудя дали не е гей този човек или поне би!? Герито нито й се възхищавам, нито й се възмущавам - каквато й да е - успява да се държи премерено и ми харесва, че не иска да скъси дистанцията - ми сори, ако не чувства достатъчно коректно отношение - не виждам защо трябва да спи с него за да бил той по-мил и внимателен и предаването да върви!?

Препоръчани теми