Женени от пръв поглед - 3

• 50 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
При Гтата и Атата  има едно обединяващо- те искат за 5 дни да се наживеят, да покажат какво невероятно семейство са, как са си паснали. Само дето Гери не иска така и от там идват дразгите между тях (според мен), докато Стата пак си изживяват медения месец но някакси по-лежерно. Обикалят си ,забавляват се, но няма тоя напън на- ето ,сега ще покорим света, ще покажем колко умираме от любов и как сме родени един за друг.

# 601
Някои с разочарования, други "For the first time"...

# 602
Тук стана като статия от жълт вестник. Налага ни се да правим съчинения по картинка. След като видях колко нескопосано са монтирали кадри ( например момента с Наско и креслото) вече нищо не приемам за истина в това предаване. Което е всичко друго,но не и реалити. Пълна боза с лош сценарий.
П.П. Аз не мисля,че ГГ са спали в отделни стаи. Той просто така се изрази. Peace

# 603
Ще изразя и едно несъгласие по отношение на Антония. Действително първото впечатление е това, което се коментира, но имаше реплика, която ме кара да се поставя на нейно място "За три дни от теб съм чула три изречения...". Та представете си пред вас влюбеният, непохватен и загубил образ и картина Наско, седнал на задни лапи и изплезил език-колко време ще го изтърпите? Няма ли да се опитате да го предизвикате? Ами ако и тогава не реагира какво? Май всъщност Антония има от какво да се притеснява.

И аз през цялото време това повтарям - гадно се държи с момчето - факт, всеки друг би се засегнал много на коментарите й - особено когато хапваха и го попита - ти като незнаеш как да се държиш с едно момиче- нямаш ли приятели да ги питаш!? Mr. Green Joy  Но поставете се на нейно място - на мен Атанас ми се вижда ужасно дразнеш - да предизвиква съжаление с детинското си поведение, ама тук не говорим за дете, а за мъж и съжаление над глупостта му и наивността му хич не е най-подходящото чувство- как ще се чувствате, ако мъжа до вас не ви чака на светофара, изпива цялата вода, не комуникира!?- аз досега не чух един въпрос от негова страна към нея. Интереса му да я опознае верно е само да й бръкне в гащите - ужасно противен ми е като почне да си навира носа в пазвата й! Mr. Green Когато тя го обвини, че не говори и го попита кога е роден най-естественото нещо беше той да попита: а ти!?, ама нямаше такова нещо. Почвам да си мисля, че момчето има някакви проблеми с умственото си развитие! Crazy При всичките кусури на Антония - ясно се вижда, че дори и тя го търпи просто защото е отчаяна в търсенето си - иначе не й допада изобщо - щяла да го променя, учи .................... горката, незнае, че това  е загубена кауза!

Много съм недоволна, че ни занимават твърде много с елементаризмите на  А-тата, а за Г-тата нищо не дадаха Crossing Arms. Ако бяха излъчвали повече разговори, щеше да стане ясно къде точно започна проблема и какъв изобщо е и щеше да е 100 пъти по по-интересно - да видим ухажването, размяната на реплики, мнението им по някои житейски въпроси, различията им, явно са успели доста да си общуват зад камерите и тук това е голям пропуск на хората работеши по заснемането. За мен Георги е много противоречив - тъкмо ми хареса в откровения си разговор, когато сподели, че има проблеми и трудно заговаря жена и после ме ужаси с коментара си, че вече пред нея ще се държи по начин само за нуждите на предаването, а всъщност отношението му ще е съвсем друго!? newsm78  Това мъжко ли е!? Почтено ли е!? Той май има някакъв проблем със своята мъжественост - май сам си го каза - още се чудя дали не е гей този човек или поне би!? Герито нито й се възхищавам, нито й се възмущавам - каквато й да е - успява да се държи премерено и ми харесва, че не иска да скъси дистанцията - ми сори, ако не чувства достатъчно коректно отношение - не виждам защо трябва да спи с него за да бил той по-мил и внимателен и предаването да върви!?

С-та за сега пасувам - те са си като някои приятелчета - хем всичко е наред, хем особена тръпка не виждам. Дано станат по интересни нещата, защото наистина ги виждам подходящи един за друг.

# 604
Антония ме вбесява. Заслужава Атанас да и бие шута.
Ти си се вбесявай - Атанас е влюбен.
Да Атанас наистина изглежда доста влюбен в ная.

Той милия май хич опит няма с жените! А уж е имал сестра- това предполага, че ни е свикнал и знае как да  подхване разговор с такава. Изглежда мило момче, което иска да прави малко изтрити жестове и хлапашки юначества. Според мен обаче интелектуално не са на едно ниво и тя все повече ще му се дразни.
Мисля си как ще се чувстват тези хора след това предаване? Атанас и Георги и сега са много комплексирани и видимо раними, а ние /публиката/ ще ги смажем с приказките и анализите си + факта, че ще ги отхвърлят жените им  Tired

# 605
Съгласна.

# 606
Може на Георги да му помогне с реклама и да установи връзка с някоя от фенките си (но за кратко).

# 607
  • Перник
Антония ме вбесява. Заслужава Атанас да и бие шута.
Ти си се вбесявай - Атанас е влюбен.
Да Атанас наистина изглежда доста влюбен в ная.

Той милия май хич опит няма с жените! А уж е имал сестра- това предполага, че ни е свикнал и знае как да  подхване разговор с такава. Изглежда мило момче, което иска да прави малко изтрити жестове и хлапашки юначества. Според мен обаче интелектуално не са на едно ниво и тя все повече ще му се дразни.
Мисля си как ще се чувстват тези хора след това предаване? Атанас и Георги и сега са много комплексирани и видимо раними, а ние /публиката/ ще ги смажем с приказките и анализите си + факта, че ще ги отхвърлят жените им  Tired

Искаш да кажеш, че Антония е по-умна (на по-високо интелектуално ниво) от Атанас ли? Или аз не разбрах правилно?  newsm78

# 608
Може на Георги да му помогне с реклама и да установи връзка с някоя от фенките си (но за кратко).
Да и аз това си помислих. Дори тук има момичета, които му симпатизират.
Според мен още от брака им той прекалено много мисли и търси ПРОБЛЕМА.

За Атанас се замислих, колко голямо значение оказва опита през годините. Той се държи като гаджето ми в 5 клас  Mr. Green - Ето сега ще прескоча тази ограда заради теб!
А то жените не искат геройства, а приказки  Grinning

Румяна88, по-скоро, че има по-голям житейски опит. Извинявам се за сравнението но те сякаш са две селянчета дошли в големия град, ама тя е с няколо години по-рано пистигнала Simple Smile

# 609

Румяна88, по-скоро, че има по-голям житейски опит. Извинявам се за сравнението но те сякаш са две селянчета дошли в големия град, ама тя е с няколо години по-рано пистигнала Simple Smile

Да и аз мисля така, тя също е зле, но ако ги сравняваме -ми той е мнооооооооооого зле! Mr. Green

# 610
Дайте ми го този Георги... ще си планираме, ще си говорим, ще му правя мусака, ще се грижа за него. Той така си представя връзката - всеки да се грижи за другия и да се съобразява с другия. А тя е свикнала да се грижи само за себе си, това имаше предвид, когато каза, че нямала добра душа. Аз също съм овен и всичките терзания са ми познати. Планирането всъщност означава да се допиташ до желанията на другите. Ако планираш, значи се съобразяваш дали другия е съгласен с моментното ти желание, което при нея липсва.
Чувствителност и грижа от едната страна и безразличие и самовлюбеност от другата.

# 611
Овенът има склонност да търси вината първо в себе си, затова сподели, че имал притеснения и комплекси, защото е склонен да се усъмни в себе си, склонен е да промени себе си заради другия. А на нея просто не и пука. Аз съм хубава, спонтанна, усмихната и това ми стига. Само че не стига. Защото връзката е за да се грижим един за друг, а не просто да обикаляме заедно.

# 612
Дайте ми го този Георги... ще си планираме, ще си говорим, ще му правя мусака, ще се грижа за него. Той така си представя връзката - всеки да се грижи за другия и да се съобразява с другия. А тя е свикнала да се грижи само за себе си, това имаше предвид, когато каза, че нямала добра душа. Аз също съм овен и всичките терзания са ми познати. Планирането всъщност означава да се допиташ до желанията на другите. Ако планираш, значи се съобразяваш дали другия е съгласен с моментното ти желание, което при нея липсва.
Чувствителност и грижа от едната страна и безразличие и самовлюбеност от другата.
Ще ти дам един пример, от живота. ми с типа Георги и прословутото му съобразяване с околните. Отиваме аз, той и дъщеря ми на излет. В месния ресторант е претъпкано, но тъй като той  не предприема нищо аз търся с детето места. След като сме седнали и ей сега ще започнем да се храним, той скача от масата и започва да ръкомаха на някаква двойка, току що влязла и още не минала през опашката (разбирай имат половин час за намиране на места, а ние отдавна ще сме свършили). Хората отклоняват поканата му, но си оставят якетата при нас. Той обаче остава да стърчи прав до мен с глупава любезна усмивка за пред другите. Понеже не му е за пръв път аз вече вътрешно съм ядосана, но премълчавам. За да не ми стерчи на главата се сбутваме с детето и багажа на едната скамейка да седне и той, а отсрещната страна на масата остава празна - само с якетата на хората. В пълен за мен дискомфорт си нахранвам детето и хапвам между другото (като вътрешно съм бясна). Междувременно заведението се освобождава наполовина и двойката вече взела си табли минава да си прибере якетата, да благодари и сяда на свободна маса. Искам да те питам дали в такава ситуация (а мога да разказвам много и нелепи) няма да го обвиниш като Гергана, че всичко му е за пред другите? Моето лично мнение е, че този мъж трябва да се погрижи първо ние да сме добре и чак след това, ако има възможност да се прави на съобразяващ се с другите. За мен извода е, че държи повече на нищо незначещото мнение на абсолютни непознати, а не важава жена си и детето. Но това си е мое мнение, нищо не пречи да си го харесваш Георги, докато не го срещнеш на живо.

# 613
Аз снощи искрено се посмях с Насето. Виртуоз в препъването без  капка да се разлее от сока!

От страницата на предаването:

Борис Емилов това принцеса Фиона ли е?
Харесвам · Отговор · 38 · 11 часа

Семи Салиева Нека не сме груби...............с Фиона xD
Харесвам · 6 · 11 часа

Poli Hristova той е точно толкова нескопосан като Шрек[/i]

# 614
Добре де, Георги има проблем с общуването с жени, призна си, че ходи на сингъл партита, защото е по- лесно, там всички са търсещи и т.н. Той се е хванал като удавник за сламка в намирането на Жената.

Що ще Стефан обаче в това предаване  newsm78

ГеритУ- да не си мисли, че е боядисана омбре Rolling Eyes Отвратително поддържана коса, за разлика от тялото

Общи условия

Активация на акаунт