Женени от пръв поглед - 3

• 50 291
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Също така не мисля, че е честно всяка жена, която е с мъж, който има пари, да бъде обвинявана като златотърсачка (виждам, че и Светлана беше обвинена в златотърсачество Mr. Green ). Нима не бихте се радвали, ако половинката ви е финансово осигурена ?
Така де,  ама животът не е справедлив и да очакваме да са честни с нас е меко казано наивно.  Wink Laughing 
Само споделям наблюдения, констатирам, но не обвинявам никого в нищо. Честно казано не ми дреме особено за отношенията в нито една от "двойките". Според мен Стефан се лигави само и му е през ... за брака със Светлана, обаче тя го приела малко по-сериозно и влага повече усърдие в "мероприятието" - причините ги обясних в предния си пост.   Peace

# 91
Тогава заменям нечестно, с неоснователно Mr. Green .

# 92
# 93
А и А са ми най-неприятни от двойките. Като гледам Атанас направо ме изпълва желанието да го ударя, голям дразнител ми е. Голям мъж, голямо нещо. Одруса там мандарината и скочи във водата, браво на него. Антония пък да му беше казала да не излиза с тоя анцуг, в Барселона са отишли, не в Бургас.

# 94
А и А са ми най-неприятни от двойките. Като гледам Атанас направо ме изпълва желанието да го ударя, голям дразнител ми е. Голям мъж, голямо нещо. Одруса там мандарината и скочи във водата, браво на него. Антония пък да му беше казала да не излиза с тоя анцуг, в Барселона са отишли, не в Бургас.

Е какво пък като са в Барселона? Сякаш американците и европейците се обличат много представително - мога да твърдя, че са по-зле и от нас, всеки ходи с каквото му е удобно.
Изкарахте го голямо прегрешение това да носиш анцунг,според мен не е нищо толкова лошо. Peace

# 95
  • Варна

Е какво пък като са в Барселона? Какво лошо има да облече анцунг момчето? Сякаш американците и европейците пък се обличат много представително - по-зле са и от нас.
Изкарахте го голямо прегрешение това да носиш анцунг.

АнцУГ не се носи за разходка. Има си все пак някакъв дрескод.

# 96
Хексе, изпревари ме Simple Smile

# 97
  • София
Само местните могат,за чужденците задължителен дрескод,в противен случай- незабавно напускане на страната. По мои скромни наблюдения, нашенци си личат от далеч в странство. Масово хората неглиже облечени,нашенци с дрескод. Whistling
Любимо ми е, обувки с висок ток на плажа или по дългите разходки,където неприличния чужденец е с маратонки,как не го е срам,тц,тц.

# 98
  • Варна
Само местните могат,за чужденците задължителен дрескод,в противен случай- незабавно напускане на страната. По мои скромни наблюдения, нашенци си личат от далеч в странство. Масово хората неглиже облечени,нашенци с дрескод. Whistling

Много смешно.  Rolling Eyes

Анцугът не е неглиже. Това е екип, който се носи при определен повод - спорт.

# 99
  • София
Явно не всички мислят като теб и се обличат както ще им е удобно. Може би ако въпросната дреха беше Nike,Puma оригинал,не някоя от битака,нямаше толкова настървено да се коментира тук.

# 100
Хората ходят с маратонки/кецове и дънки, това им е неглижето. Не пердашат по анцузи. Ако ще и на Ралф Лорън да беше, все тая.

# 101
Извинявам се, че нахлувам в темата ( и нямам намерение да коментирам по темата  Mr. Green ), но не се сдържах. Надявам се никога да не ви се налага да се сблъскате със средностатистически американец на почивка, а в обичайното му обкръжение да не говорим.  Mr. Green За вас се притеснявам, че може да получите сърдечен удар. Mr. Green Нищо лично. Просто ми стана весело с коментарите по-горе .   Hug  Извинявам се още веднъж. Не целя да засегна никого.  Hug

# 102
  • Варна
Все пак говорим за 26-27 годишни хора, висшисти, на сватбено пътешествие в каталунската столица.
Ами ако бяха решили да влязат в някой музей?

Не е на място анцуга, но каквото решили - такова.

# 103
  • София
Пу да му се не види,била съм значи, все на западнали места . Следващия път ще ги питам специално другите ,защо са се облекли като за спорт  Crossing Arms
Последен коментар по тази тема - познавам не един и 2-ма ,на които банковите им сметки изкарани с честен труд ,могат да са ви влажни сънища и тези хора,никога не бихте познали в ежедневието им, в колко скъпи магазини могат да пазаруват и са ВИП там.
Хванахте се за единия анцуг и не го пускате като хрътки.Какво очаквате от един обикновен човек,че ще прочете какъв е "дрескода" за Барселона,ще отиде да си накупи специално дрехи за там , или че ще е мислил в БГ-мама как облеклото му ще се обсъжда с дни наред.
Колкото и да ви е странно на много хора грам не им пука,как ще ги посрещнат по дрехите им.

# 104
Ами то да беше само анцуга...но това катерене по дърветата и на мен ми се строи супер странно. Къпането в морето също, все пак е февруари-март, не разгара на лятото. Не знам защо бяха тези клоунади.

Общи условия

Активация на акаунт