Женени от пръв поглед - 3

• 50 316
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Лелееее от вторник до днес не ви ли омръзна да въртите като повредени плочи едно и също  ooooh! анцуг, маймуна, мандарини, къпане в морето, студено при това  Crossing Arms тц тц тц
Проявете малко креативност де  Peace

# 106
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Голям мъж, голямо нещо. Одруса там мандарината и скочи във водата, браво на него.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Няма да забравя като свали жартиера и после се обяснява: "За пръв път през живота ми се случва да свалям жартиер със зъби от съпругата си. Не ми беше леко, но с помощта на кума и на приятелите го направих... ЩОТ' СЪМ МЪЖ." smile3532

# 107
  • Варна
 hahaha

# 108

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 21:17 от Анонимен

# 109
  • Тра-ла-ла
Joy Joy Joy Peace

Все пак на същия "дизайнер" има и бански Mr. Green
Скрит текст:

# 110
Благодарна съм, че Атанас не се резна в морето с такъв бански Mr. Green Тогава пък темата щеше да удари 50 за 10 минути някъде Laughing

# 111
Joy Joy Joy Peace

Все пак на същия "дизайнер" има и бански Mr. Green
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Благодарна съм, че Атанас не се резна в морето с такъв бански Mr. Green Тогава пък темата щеше да удари 50 за 10 минути някъде Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 112
Лелееее от вторник до днес не ви ли омръзна да въртите като повредени плочи едно и също  ooooh! анцуг, маймуна, мандарини, къпане в морето, студено при това  Crossing Arms тц тц тц
Нали и за кифлите говори народът.
Сега - има многобройни подвидове на вида "кифла".
Аз ви казах, Гергана ми се струва кифла, която се мисли за кроасан. Затова е тунингът. Не е особено интересна личност, по тази причина предимно си мълчи, да не се разбере. Все пак очевидно има качества, които са й позволили професионално израстване в молската йерархия. Респект! Без ирония.

taffi, съгласна съм със всичките ти мнения до момента в темата, включително за анцузите.

# 113
За темата не знам, но мандарините в Барселона сами щяха да изпопадат от смях.

# 114
А дали всичко не е снимки и постановки ,а нищо реално няма.Доколкото си спомням нова имаше кастинг за непрофесионални актьори.Реално дали е оставал насаме с някой.Дали има реално сключени бракове.

# 115
  • ❌❌❌
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Скрит текст:
sunman, и аз започвам да си мисля едни такива нещица... Все пак това са продуцентите на ББ...

# 116
  • Варна
А дали всичко не е снимки и постановки ,а нищо реално няма.Доколкото си спомням нова имаше кастинг за непрофесионални актьори.Реално дали е оставал насаме с някой.Дали има реално сключени бракове.

Не може да са чак толкова добри актьори.  Naughty

# 117
# 118
Не знам дали всичко, но огромна част от показаното е постановка. Това не обезсмисля предаването, чиято цел според мен не е да ни покажат "нещо истинско", а различни модели на отношения между различни типажи.

# 119
Не може да са чак толкова добри актьори.  Naughty
Не може, особено куку и пипи.

Общи условия

Активация на акаунт