Женени от пръв поглед - 3

• 50 356
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Винаги е имало кастинг за непрофесионални актьори.Оставете лафовете за експеримента.Гери каза ,ако не бях те харесала ,нямаше да кажа да.Щеше да каже не ,но щеше да плати масрафа с сватбата и всичко.

# 121
  • Тра-ла-ла
А дали всичко не е снимки и постановки ,а нищо реално няма.Доколкото си спомням нова имаше кастинг за непрофесионални актьори.
Не вярвам хора с добри професии като Георги и Гергана да жертват името и репутацията в своите среди заради едни 3-4000лв хонорар. Всички участват с истинските си имена, част от които са характерни и запомнящи се.

# 122
Не може да са чак толкова добри актьори.  Naughty
Не може, особено куку и пипи.
Всички други да, само не и куку и пипи. И Стефан.  Laughing Peace

# 123
  • Варна
Винаги е имало кастинг за непрофесионални актьори.Оставете лафовете за експеримента.Гери каза ,ако не бях те харесала ,нямаше да кажа да.Щеше да каже не ,но щеше да плати масрафа с сватбата и всичко.

Ясно беше, че всички ще кажат да.
Личи си кои са режисираните работи - например, когато съобщават на приятели и роднини, че се женят и другите трябваше да го играят изненадани. Или разговорите с кумовете в колата.
Но като цяло, сватбите са си истински и тези хора наистина ще живеят 5 седмици един с друг. След това, който не иска да продължи, безплатно ще ги разведат.

Аз допускам, че брането на мандарини е режисирано също, достатъчно е някой от екипа да го е подхвърлил на Наско за майтапа и той да се е хванал.

# 124
Първо хонорара е около 20 бона предполагама.Ако всичко в животът им беше финансово ок ,нямаше да се занимават.Гери ако е мениджър ,как ще си остави работата и да се занимава с глупости.Но поне който и влезе в профила вижда крайният резултат.

# 125
  • Варна
Първо хонорара е около 20 бона предполагама.Ако всичко в животът им беше финансово ок ,нямаше да се занимават.Гери ако е мениджър ,как ще си остави работата и да се занимава с глупости.Но поне който и влезе в профила вижда крайният резултат.

ха-ха забрави да е толкова много. На ВБ даваха доста по-скромни хонорари, а и там хората бяха уж известни.

А разходите на това предаване са доста повече,

# 126
Жалко, че няма познати, които да ни поосветлят малко.

# 127
  • sofia
Двете А ми напомнят на Валя и Моро. То облекло, то мисьл... hahaha
Тук сьм сигурна, че продуцентите са
подсказвали на Бай Наско.

# 128
  • До морето

Точно това ми е най-странно и на мен. Колкото и да иронизирате тук, да си регионален мениджър на международна компания си е доста сериозно, особено ако си такъв отскоро, тук се спомена, че била повишена през Ноември.

# 129
Случайно открих профила на Гергана. Има коментар от 30 март под нейна снимка,който гласи: "Viye go zaslujavate.bidete stasli8a s choveka s kogoto smyatate che ste vi dade tova shtastie"
Георги е харесал този коментар, следователно още са заедно и са щастливи,,може би?

Преди колко време са заснети епизодите?

# 130
СЕГА  ангажимента е по сериозен,свързан е с ангажиране на роднини,поне 20 бона е .Тези пари са много за Българите.

# 131
Случайно открих профила на Гергана. Има коментар от 30 март под нейна снимка,който гласи: "Viye go zaslujavate.bidete stasli8a s choveka s kogoto smyatate che ste vi dade tova shtastie"
Георги е харесал този коментар, следователно още са заедно и са щастливи,,може би?

а прочете ли последният и пост

# 132

Нее ,не съм. Успях да видя само снимки. Какъв е?

# 133
  • Варна
Точно защото Георги го е харесал, може би означава, че са разделени и тя да си търси щастието с друг

СЕГА  ангажимента е по сериозен,свързан е с ангажиране на роднини,поне 20 бона е .Тези пари са много за Българите.

Не е свързан с ангажирането на роднини. Родителите на Светла не присъстваха. По желание е.

# 134

и как коментираш последния постинг на гери и постинга на Георги под снимката и "Само да ми падне "

Нее ,не съм. Успях да видя само снимки. Какъв е?

Общи условия

Активация на акаунт