Женени от пръв поглед - 3

• 50 372
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
под последната и снимка има коментар ,а на р....,стани и приятел .

# 136
СЕГА  ангажимента е по сериозен,свързан е с ангажиране на роднини,поне 20 бона е .Тези пари са много за Българите.

За какви 20 бона става въпрос ? Можело е да канят на сватбата по 15 човека всеки.

# 137
Нямат хонорари.

# 138
  • SF

Ясно беше, че всички ще кажат да.
Личи си кои са режисираните работи - например, когато съобщават на приятели и роднини, че се женят и другите трябваше да го играят изненадани. Или разговорите с кумовете в колата.
Но като цяло, сватбите са си истински и тези хора наистина ще живеят 5 седмици един с друг. След това, който не иска да продължи, безплатно ще ги разведат.

Аз допускам, че брането на мандарини е режисирано също, достатъчно е някой от екипа да го е подхвърлил на Наско за майтапа и той да се е хванал.

Не знам дали имаш "вътрешна информация" от екипа на предаването, но е точно така. Не получават хонорар. Наградата е сватбата, пътуването и партньор, когото дълго са търсили.
Прословутият анцуг на Атанас: Всички ли забравяте, че с тези хора непрекъснато се движи тв екип?? За участието си в такова предаване, за пътуването си в чужбина, хората биха взели дрехи назаем, ако не разполагат с достатъчно свои. Брането на мандарини е нещо, което редактор, сценаристи и оператори са намерили за добро решение. Хайде утре ще се катериш на дърво, ще доказваш любовта си като береш мандарини, като плуваш в ледени води и Наско казва "Окей" и съответно така се и облича. През февруари в Барселона, при температура 9 градуса, момчето беше с бански под анцуга - син бански, готов за "изненадващо" плуване в ледени води.

# 139
Е, вероятно от ТВ екипа са им направили списък с необходимите неща... В Барселона има море, съвсем естествено е да си вземат бански. Все едно да отида в Бургас и да не взема бански... Отделно от това в луксозните хотели си има вътрешни басейни, логично е. Пък знае ли човек!
Реакциите на всички изглеждат естествени и непринудени. Гледайки българските сериали, можем да придобием представа за това какво е некадърната актьорска игра,, и бихме разбрали ако всичко е предварително режисирано, смятам аз.

# 140
  • SF
Ох... Не е съвсем естествено през февруари  в който и да е европейски град да си обуеш банските и да излезеш на разходка, щото може да ти скимне да се разхладиш в морето при 9 градуса температура на въздуха. Без значение дали си ги е носил предварително от София или там са решили, че за да се къпе в морето, трява да се купят едни бански от един спортен магазин и така да стане случайното плуване в студените февруарски води.

И едно отклонение за тези, които не са ходили в Барселона на плаж - там и през юли водата е студена, ама много студена.
А който си носи бански през зимата в Бургас, така може и да си го върне, ако не отиде на парна баня, басейн...

# 141
Честно казано не мисля,че е режисирано. Едва ли обикновен човек би успял толкова добре да изиграе толкова дасадно,мрънкащо и опяващо същество като образа на Тона,тези първосигнално-просташки изцепки на Наско..освен ако не ти идва вътрешно. Едва ли някой разумен човек би се съгласил да се покатери на мандарина в Барселона,само защото продуцентът го е накарал. Този човек все пак излага себе си. Едва лу трезвомислещ би се съгласил. Единсвено човек,който го намира за нормално и естествено би го направил

# 142
Според мен по скоро е споделил,че мисли да направи тези неща и екипа се е съгласил...не вярвам да няма и нещо режисирано  Thinking Малко или много всичко минава през филтъра на нам' си колко човека и се обсъжда с всичките плюсове и минуси.

# 143
  • SF
Охххххххххххх.... колко хора се катерят по дърветата, берат мандарини, лежат по тревата, пият бира на площада, ама седнали на площада буквално, върху плочките на "Каталуня", топят си краката във фонтаните (даже и аз), хранят гълъбите, ловят ги с ръце, снимат се...
Никога ли не сте пътували и не сте виждали хора всякакви и пъстър свят??? Едни ядат хайвер и омари, други - чипс и бира на площада, със скъсаните панталони, които им се свличат до под дупетата.
Сега, като бях в Мадрид зимата, едни старци прескачаха оградата на парка. Не бяха българи, не бяха дядовците на Наско.
Аз пък, ако снимам предаването и трябва да ходя с тези хора 4 дни из улиците на града, няма да ги снимам как се държат за ръце и се срамуват да си говорят пред камерите. После предаване трябва да се сглобява от тези кадри.
Наско се катерел по дърветата и от екипа няма кой да му каже, че така не може там, че така ще глобят целия екип, който снима простотията. Явно срамотията не е била кой знае колко голяма. В цяла Барселона ще се намери едно дърво, на което да можеш да се покатериш, ако ще да е и на 5 минути с кола извън града. Някой от вас разпозна ли близък централен обект, който да говори за невъзможност на случката?

# 144
Аз не забелязах, че е с бански, изглеждаха ми като нормални мъжки боксерки.

# 145
  • SF
Еееееееееееее ако пък се беше съблякал по боксерки, слипове, килотки, на какво ли щяхте тогава да го направите!!!!!!!!!!
Момчето си беше със Спидо отвсякъде. Peace

# 146
Хаха възможно е! В такъв случай и аз мисля, че е режисирано.

# 147
  • София
От всички мъже в предаването най-хубав е отец Григорий  Grinning
Скрит текст:
+1 Mr. Green Ето това е истината  Laughing!

# 148
Що така изпуснах "заповядайте в новата тема!"? Thinking

Нямам прогноза за нищо вече. Не знам кой с кого и кога ще се скара, защото аз мога да се скарам с всеки по всяко време и за всичко. Mr. Green

Относно анцузите, брех, да му се не види, ще рече човек, че в нашата страна само в селата има магазини за спортни стоки и да си спортно облечен е признак за селяния, и ниска култура, и всички ходят само на стадиона по спортен екип! Т.е. даже и до там дамите ходят на токчета или с костюм(за мъжете), а само от съблекалнята до и за спортните занимания обличат анцузи! Ти да видиш Rolling Eyes , аз сигурно живея на друга планета! Thinking Поне съм спокойна, че мъж ми няма никоя да го загледа, той милия, като треньор само дето не спи по анцуг! Mr. Green Ще го посъветвам, ако някоя все пак му налети случайно въпреки анцуга, да се метне на първото дърво и така ще опази неприкосновеността на семейната единица непокътната! От толкоз възвишени жени наоколо, убедеността ми, че ще го заплюят за тези му деяния, вместо да го харесат, е 100%-ва

# 149
  • София
Бижу,да не забравиш да му кажеш и да поплува, в студена вода по възможност Wink

Общи условия

Активация на акаунт