Женени от пръв поглед - 3

• 50 382
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • Тра-ла-ла
Модата на анцузите започна от мутренските времена. Първо навлязоха лъскавите китайски шушляци. Даже имаше смели жени, които ги носиха с обувки на висок ток.  Mr. Green  В много населени места е въпрос на престиж да се изфукаш, че си с марков спортен екип и маратонки (да живеят репликите). Та в тоя ред на мисли анцугът олицетворява даден български манталитет, разпространен както в селата, така и в градовете. Иначе сам по себе си анцугът не е лоша дреха. Става за спорт, да отскочиш до магазина, да потичаш с кучето в парка. Mного е яко да видиш на разходка по улиците/в мол/в ресторант наточена мадама (грим, прическа, токчета) и до нея се чекне някакъв Ромео в анцуг, че и с посурнато дъно.

Конкретно при Атанас анцуга е просто част от цялостната картинка Wink Добавяме катеренето на дървото, беленето на мандарината и хвърлянето на обелките на земята, къпането в студеното море...и нещо все го избива да се доказва, че е мъж Whistling

# 151
  • Тра-ла-ла

# 152
Бижу,да не забравиш да му кажеш и да поплува, в студена вода по възможност Wink
Ами... той е треньор по плуване. Mr. Green

http://www.edna.bg/pod-zavivkite/brak/machmejkyrite-ot-zheneni-o … brakovete-4637788 Много е смешно да те учат на брак хора, с общо 3(или 4?) предишни брака зад гърба си! Joy

# 153
  • Варна
Бижу,да не забравиш да му кажеш и да поплува, в студена вода по възможност Wink
Ами... той е треньор по плуване. Mr. Green

Да разбираме ли, че под анцуга винаги носи бански?  Simple Smile

# 154
Българите сме страшни всезнайковци... хората в чужбина не ги интересува как изглеждат, а да им е удобно. Такива комбинации съм виждала, даже някои, като ги видя ми носят добро настроение. Обичам шантави тоалети, а не както в България - тъмни и мрачни дрехи. Бившият ми шеф (англичанин, минимум 7 цифрено число в банковата сметка) даже е питал нас, персонала си, дали случайно няма да изхвърляме някакви дрехи  Laughing за да му ги дадем. Не обичаше да дава пари за дрехи, обикаляше си вторите употреби, всичко у тях беше купувано от там, всеки път ни казваше, когато ще има някъде намаления  Mr. Green. Винаги беше раздърпан, обувките му бяха мръсни, понякога е идвал с нещо скъсано, ама си имаше вила във Франция дали му е пукало как е облечен? Трябваше да му се обясни за "българския дрескод" важното е всичко по теб да е скъпо, ама джоба да е скъсан. Винаги съм се чудила и на онези "селяни" в Лондон, които си правят пикник в зелените площи. Това е недопустимо!  Mr. Green
На мен също не ми допада мъжкото А, ама.. аз мисля, че има някакъв психически проблем, дано да не е така. Женското А - ЧУДО! Може и да се получи нещо между тях. Тя ще го дресира да е послушно момче и на обществени места да не прави бели  Laughing
Герито.. кифла си е. За мен хората, които си правят пластични операции без основателна причина (освен, ако гърдите не са и увиснали, заради нещо), огромни устни,редовен солариум и прочие.. това го правят жени от една друга професия, ама все пак те изкарват пари с тялото си. Ако е умна ще осъзнае, че точно така прави грешно впечатление за себе си. Здравословният начин на живот и поддържането на тялото, чрез тренировки не създават това мнение за нея, а точно ненужните процедури.
Георги имам чувството, че някой (най-вероятно майка му) го е натиснал задължително да сключи брак и да има деца, защото вече му е време  Grinning Също много го е страх за паричките му, което си е наистина притеснително и гадно да се чудиш дали те обичат, заради теб или парите ти. Иска интелигентна жена, обаче такава с него няма да се хване, защото е нетърпим. Има и други статии из интернет, които намекват за хомосексуалност. Ако си търси параван, такъв тип сделки не се правят така. Няма да се получи между тях.
Светлана и Стефан и на мен са ми най-симпатични, но имам кофти усещане за момичето. Подмолна е или има някаква стратегия да му завърти главата. Аз за Стефан не разбрах дали живее с родителите си, защото ще е интересно да видим развръзката, като тя се нанесе  Laughing Тях не ги показват толкова много и няма и ние зрителите да ги разберем що за птици са.

# 155
  • Варна
... хората в чужбина не ги интересува как изглеждат, а да им е удобно.

Хайде, бе! Верно ли? Laughing

Криворазбрала си и "българския дрескод".  Rolling Eyes

# 156
  • София
... хората в чужбина не ги интересува как изглеждат, а да им е удобно.

Хайде, бе! Верно ли? Laughing

Криворазбрала си и "българския дрескод".  Rolling Eyes

Няма да забравя коментарът на български лекар след срещата преди много години, проведена с проф. Дебейки, светило в сърдечната хирургия. Та на срещата нашите хирурзи посред горещо лято се изтупали с тежки костюми, вратовръзки, а Дебейки идва по...хавайка.  Laughing

На някоя чуждестранна аерогара веднага познавам пътниците,
чакащи самолет за България - сиви, тъмни дрехи, безлични...

# 157
1.Откъде разбрахте ,че Гери има силикон.
2.Откъде пък се убедихте че Георги е мека китка и пр.
Може да не са си допаднали в секса и пр.
Синът ми е на 8 години,на 5 каза че не харесва риба и досега не кусва.Мрази и свинското /е хапва салам и понякога месо лъжейке го че е пилешко/.Може нещо да не е харесало в Гери на Георги.

# 158
  • Варна
Няма да забравя коментарът на български лекар след срещата преди много години, проведена с проф. Дебейки, светило в сърдечната хирургия. Та на срещата нашите хирурзи посред горещо лято се изтупали с тежки костюми, вратовръзки, а Дебейки идва по...хавайка.  Laughing

Добре, че не са били в анцузи. Mr. Green

# 159
  • Варна
Междудругото ровичкам сега из фейсбука на Георги. Blush

Ами много свежи работи е писал, има чудесно чувство за хумор и въобще не изглежда сухар. Thinking

# 160

Гръбчето на Гери

# 161
Ех, тоя фейсбук! Peace
Какво друго интересно разбрахте от профилите на младоженците? Party

# 162
Много е смешно да те учат на брак хора, с общо 3(или 4?) предишни брака зад гърба си! Joy
+1
И аз на дебел ендокринолог не вярвам Laughing

За мен хората, които си правят пластични операции без основателна причина (освен, ако гърдите не са и увиснали, заради нещо), огромни устни,редовен солариум и прочие.. това го правят жени от една друга професия, ама все пак те изкарват пари с тялото си.
Е аз от теб разбирам, че Донатела Версаче заработвала Shocked

Абе освен слуха (с фотошоп на корица), пуснат от Георги да се изкарва, че има пари , друго има ли? Вече няколко коментара виждам, че е богат, че Гери е златотърсачка и ще е с него заради парите, пък в същото време от CV-то му става ясно, че е безработен Laughing

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 21:00 от Барелина

# 163
  • SF
Да, бе, няколко коментара. Не повече от 2-3. Wink

# 164
Герито.. кифла си е. За мен хората, които си правят пластични операции без основателна причина (освен, ако гърдите не са и увиснали, заради нещо), огромни устни,редовен солариум и прочие.. това го правят жени от една друга професия, ама все пак те изкарват пари с тялото си.

Причината, че явно не си харесва гърдите, достатъчно основателна ли е  ooooh! ?

А впрочем, не разбрах, защо хвалиш шефа си ? Трябва да му се кланяме, защото ходи със скъсани дрехи и мръсни обувки ли ?
Едно е богат човек да ходи с дрехи от ниският ценови клас, защото така му харесва, друго е да е мърльо. От кога мърлявите и занемарени хора станаха модерни ?

Общи условия

Активация на акаунт