Женени от пръв поглед - 3

• 50 075
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Тази Тоца не му дава никакъв шанс на Насето...Много претенции, много нещо. Горкото момче!

# 421
Ей,зарибихте ме.Гледам ги сега и аз.Тази А то е пълно дудняло.Чак мен ме изнерви.Знаела какво иска-ми тогава чий го дириш в ТВ формат да си търсиш мъж?

# 422
Как можах да напиша, че е тапицирана Тонето ooooh! С тези дрехи си изглежда ОК Peace Лицето ли е бузесто, бюста ли е голям..... и оная "тортена" булчинска рокля.... Косата обаче е отврат  Sick

# 423
Ако бях на мястото на Насето щях веднага да сиктирдосам този досаден бобър. Егати неприятната жена ooooh!

# 424
  • София
Георги има някакъв скрит комплекс - има нещо, което го прави неуверен в себе си. Интересно какво ли е?

# 425
Малеее, опасна е Тони. От втория ден го регулира как и какво. Алоооу, моме, по-леко, дай му да диша. Има време, ще мисли само за теб.
 И после ще има да се чуди що бягат от нея.

# 426
  • Тра-ла-ла
Ооо, Жорето е стара кримка в агенциите за запознанства. Ходил на сингъл партита...сигурно от тези на мачмейкърите и те още там са го набелязали и са му предложили да участва

# 427
Една моя приятелка учи заедно с Наско, ще взема да я чуя и да я поразпитам какво знае. Flutter

Тази А то е пълно дудняло.Чак мен ме изнерви.Знаела какво иска-ми тогава чий го дириш в ТВ формат да си търсиш мъж?
Ми изглежда представата и за "знам какво искам" и този формат е, че иска да си купи мъж както се купува кученце и да си го дресира както желае.

# 428
Антония се изразява предимно в клишета, напориста и прекалено обсебваща. Ама и Насеца не е китката и принца, който тя "иска".

От разказите на Жоро, комплексиран е, явно. Че е интелигентен и аз мисля и чувството за хумор му е ок, особено като вкара самоирония, но пак има нещо отблъскващо в поведението му.

# 429
Наско: Знаеш ли колко е сладка, колко е добра...
 Ма и този е луд за връзване  Laughing

# 430
Уникално сладка и уникално добр  #Crazy

# 431
А -то като знае какво иска ,да си купи едно куче и да го дресира.Ще припка,ще изпълнява команди.Тя решила мъж да дресира.Как ли ще се чувства някой нея да я дресира,да я реже,да й казва какво и как,да я изкарва недодялана.Тя го изкара недодялано дърво мъжкото А.
Да,простоват е ,но това ли заслужава?Ай сиктир!Мъжкото А ми изглежда добряк.

# 432
Жоро много си разкрива картите.Много драматизира.А оная ,що не му разправя че смъркала кока и се е чукала на воля.

# 433
  • Тра-ла-ла
Наско: Знаеш ли колко е сладка, колко е добра...
 Ма и този е луд за връзване  Laughing
То, ако наистина му е за първи път да има такава близост с жена....екзалтиран е. Ама лека полека ще изтрезнее като му забучи главата

# 434
Скуба дайвинг, пикник, ристоранте - хора във ваканция...   вече ми доскучава лекинко Confused

"Колко е добра, колко е сладка ... уникално" (Тониту- сладка? Laughing)  
Насето отчаяно се мъчи сам да се убеди - чак на рев го избива  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт