Женени от пръв поглед - 3

• 50 069
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
От разказите на Жоро, комплексиран е, явно. Че е интелигентен и аз мисля и чувството за хумор му е ок, особено като вкара самоирония, но пак има нещо отблъскващо в поведението му.

Ами защото вече се е оформил като типичен стар ерген. Няма живец, а и не иска да има.

# 436
Само Стефан и Гери ми харесват в този формат.

# 437
  • София - Варна
По първа буква на името ли ги сватосват? (rofl)

# 438
  • Тра-ла-ла
Жоро много си разкрива картите.Много драматизира.А оная ,що не му разправя че смъркала кока и се е чукала на воля.
Ти ли си тоя съгражданин на Георги, дето върти из нета и пише, че Гергана е наркоманка и циганка?!

# 439
Насето май още не се е усетил... докъде ще го доведе Любовта.  Confused
Гошо защо го втресе, да не е психосоматична реакция към присъствието на Гергана? Той не може да я погледне в очите, невероятна двойка са.

# 440
Аз на мястото на АМ(вече така ще ги съкратя на АМ и АЖ) ще рева с глас къде съм се забил.Голямо дудняло,АЖ,голямо!Не се третира така мъж!ТЦ!

# 441
На мен ми хареса Георги за пореден път. Искрен, откровен.

Антония защо такава компетенция го раздава така и не схванах. Защо си мисли, че тя е идеална, че да може да дава акъл на Наско и да го учи как да се държи.

Бижу с всичко съм съгласна от последните ти постове  Peace

# 442
Вече не им вярвам нито на анонсите, нито на епизодите Joy
Атанас ми изглежда много добър и кротък човек. Антония трябва да поработи върху отношението си, много го юрка Grinning
Георги продължава да ми е най-симпатичен. Гергана скрита лимонка ми се вижда за момента, нищо не показва Joy

# 443
Леле как награби сестра му, все едно се познават от детството си.. Shocked

# 444
Случва се невъзможното, Гошо ми става симпатичен! Да видим докога.

Гергана е голямо мрънкало. Нито може да говори, нито има какво да каже.

# 445
Жоро много си разкрива картите.Много драматизира.А оная ,що не му разправя че смъркала кока и се е чукала на воля.
Ти ли си тоя съгражданин на Георги, дето върти из нета и пише, че Гергана е наркоманка и циганка?!

Или е от екипа на Нико и пробва да създава интриги -  когато течеше  ББ по подобен  начин се внедряваха разни елементи.  Wink

# 446
  • Тра-ла-ла
За Атанас има шанс да си промени недостатъците. Но за Георги - хич  Mr. Green

# 447
Насето,облечен в пижама,и седящ в кресло го дават в днешната серия,когато са на меден месец,и в първия епизод след първата брачна нощ. Thinking
Или се бъркам? newsm78

# 448
Насето,облечен в пижама,и седящ в кресло го дават в днешната серия,когато са на меден месец,и в първия епизод след първата брачна нощ. Thinking
Или се бъркам? newsm78

Не се бъркаш, и аз така го помня

# 449
От разказите на Жоро, комплексиран е, явно. Че е интелигентен и аз мисля и чувството за хумор му е ок, особено като вкара самоирония, но пак има нещо отблъскващо в поведението му.

Ами защото вече се е оформил като типичен стар ерген. Няма живец, а и не иска да има.
Пък млад мъж, имам чувството, че някой системно и методично му е набивал комплекси.
Но Герца категорично не е за него, мачмейкъри ли са, какви са, не са се справили с тази двойка. Жалко и за двамата, малко като опитни мишлета са ми.

Общи условия

Активация на акаунт