Женени от пръв поглед - 3

• 50 048
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Тогава доста неумело поднесен монтаж. Naughty

# 451
Тези двамата със скуба дайвинга (наистина не помня имената) много ми харесват

# 452
На мен Георги ми харесва.Аз определено бих имала какво да си говоря с него.Би ми паснал.Чух и вица с мусаката и циците,смешен ми е,има щипка черен хумор в него,допада ми  Mr. Green

# 453
Въпреки всичко двете Г-та, все още са ми по-интересни от другите.

# 454
Георги вече се е превърнал в типичния стар ерген. Иска му се да има семейство, но е свикнал да живее сам и така му е най-добре. Рових в профила на майка му във Фейсбук. Мисля, че е властна и изискваща майка, която има вина за проблемите му с жените.

# 455
Антония :"Сестра му е уникална, въобще не е като него.... "ooooh!
Атанас може да си има кусури, но е симпатично момче и определено заслужава нещо по-добро.Има много добро сърце, но за съжаление ще си пати с тази Антония.

# 456
Kакво нещо е днешното поколение млади мъже ooooh!на по 27, 28 и 34 г. -единият използва думички дето не им знае значението и ги използва дето му падне ,так чак се губи смисъла,а другият има тикова с главата като говори,което означава че не може да се отпусне и той,третият пък бъкан с комплекси,да не може да заговори жена ...на 34 г е ooooh! Rolling Eyes #CrazyНе целя да ги обиждам,просто преди години на тази възраст мъжете бяха...мъже,поне изградени като личности,те кога ще търсят и намерят себе си на по 40 ли ?Просто си разсъждавам  newsm78

# 457
А-тата са на силни наркотици и двамата. Laughing Тони вече и за църковен брак мисли ..
Желая им да са щастливи и да се обичат, но да са разсъждават малко по-адекватно  Laughing

# 458
Антония и църковен брак е замислила, а Насето е българо-мохамеданин  Laughing

# 459
"Тя изобщо не е като него. Тя е уникален човек ..." #2gunfire  Laughing
Уникална жена:)

# 460
  • Тра-ла-ла
Kакво нещо е днешното поколение млади мъже ooooh!на по 27, 28 и 34 г. -единият използва думички дето не им знае значението и ги използва дето му падне ,так чак се губи смисъла,а другият има тикова с главата като говори,което означава че не може да се отпусне и той,третият пък бъкан с комплекси,да не може да заговори жена ...на 34 г е ooooh! Rolling Eyes #CrazyНе целя да ги обиждам,просто преди години на тази възраст мъжете бяха...мъже,поне изградени като личности,те кога ще търсят и намерят себе си на по 40 ли ?Просто си разсъждавам  newsm78
Махнаха казармата  Laughing В трите случая жените са по-силни и активни от избраните им мъже.  Mr. Green

# 461
  • Плевен
Нещо за облеклото на двете С-та да кажете Thinking
Стефан е по анцуг, а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.

# 462
  • на село

Махнаха казармата  Laughing В трите случая жените са по-силни и активни от избраните им мъже.  Mr. Green

Grinning А да си дойдем на думата, точно.

# 463
Нещо за облеклото на двете С-та да кажете Thinking
Стефан е по анцуг, а за жена му няма да коментирам, съчетанията на дрехите й даже не мога да го осмисля.

И аз това си мислех, но ме досрамя да го напиша  Embarassed

# 464
Тонито сигурно постоянно е била с тая камера... Скоро очакваме и словоизлеяния в тоалетната..

Общи условия

Активация на акаунт