Женени от пръв поглед - 3

• 50 296
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Кое е кифленското на Гери? Това, че не допуска мустак, като на Филип Тотю, шкембе и паласки и се грижи за външния си вид ли?!
Това, че е куха, куха, куха. Провинциална и скучна. Дори не е по последна мода на външен вид. Демонстрира самочувствие, но реално е комплексирана.
Много елементарно противопоставяне между "мустак, като на Филип Тотю, шкембе и паласки" и Гергана. Много показателно, също.

# 556
Поведението на Гергана е кифленско. Не е нужно да си невзрачна и неподдържана, за да не си кифла.
Тя изобщо не е готова за брак според мен. Иска й се връзка, в която тя да е принцеската с нацупените устнички и кифльо да тича след нея.

# 557
Аха, значи не било външния вид, а кифленско мислене и поведение.
Явно гледаме различно предаване, защото от това Гери изобщо не изглежда куха, провинциална и скучна.

# 558
  • Тра-ла-ла
Хубу де, след всичките нападки на Георги какво да направи момичето? Да му се метне на врата и да го нацелува ли? Сигурно, ако бяхте на нейно място и някой още на първа среща ви каже, че не ставате- вече щяхте да сте се отчели в темата "Номинации за Муньо"  Mr. Green

# 559
  • София
Кое е кифленското на Гери? Това, че не допуска мустак, като на Филип Тотю, шкембе и паласки и се грижи за външния си вид ли?!
То се оказа,че имало много видове кифли  Mr. Green.
Аз лично не я чух да върже малко по-дълго смислено изречение,едно мънкане под нос и опити да подбира изключително внимателно думите уж,да са дълбоко обмислени и пълни със смисъл. Даже не успя да се заяде като хората на сцената при залезът.
Със сигурност е поддържано момиче,но за момента не виждам пълнеж от вътре.Само външност. За много неща казани от Георги можеше да се получи разговор,но тя стои и го гледа тъповато,без да знае какво да каже или как да отвърне.

# 560
На мен ми харесват и двамата.И Гергана и Георги.Може би,защото по физика много приличам на нея,а Георги ми харесва като интелект.И да,аз също държа на тялото си,тренирам го редовно и не ям много неща,претенциозна съм.Мразя и изкуствените хора.За момента от изгледаното Георги има някакъв вътрешен стоп-механизъм.Не знам,тепърва ще е интересно в тази двойка.
За АА съм на 100% съгласна с Бижу.Тьотка,ама тьотка е АЖ.СС,те ми са като на по 15 и на купон.Айляк хора.
Според мен Гергана го усети,че нещо се спече Г и тя и тя се нацупи.Да ги видим как ще са,като заживеят заедно.

# 561
Аха, значи не било външния вид, а кифленско мислене и поведение.
Явно гледаме различно предаване, защото от това Гери изобщо не изглежда куха, провинциална и скучна.
Аз това виждам на екрана. Все пак и за външния вид ще кажа - много демоде. Зле боядисана, прекалено дълга коса в неподходящ цвят. Светофарно червило. Изглежда евтина.

То се оказа,че имало много видове кифли  Mr. Green.
Аз лично не я чух да върже малко по-дълго смислено изречение,едно мънкане под нос и опити да подбира изключително внимателно думите уж,да са дълбоко обмислени и пълни със смисъл. Даже не успя да се заяде като хората на сцената при залезът.
Със сигурност е поддържано момиче,но за момента не виждам пълнеж от вътре.Само външност. За много неща казани от Георги можеше да се получи разговор,но тя стои и го гледа тъповато,без да знае какво да каже или как да отвърне.
Това имам предвид. Да се грижи за бицепса си колкото иска, най-много да тръшне Гошо на земята, когато оскъдните й аргументи съвсем я предадат.  Laughing

Така или иначе, повечето от участниците са ми крайно несимпатични. Харесвам Атанас, защото е добродушен и наивен до глупост. Светлана - донякъде, защото е твърдо решена да се справи мъжки с предизвикателството. Към Гошо изпитвам много смесени чувства.

# 562
Аз съм за С.С мн са ми сладки и дано си останат заедно.А за А.А мисля че първи ще се скарат. Grinning

# 563
Явно наистина гледаме различни предавания, защото на мен Гериту не ми стои никак интелигентна.
Доста кадри са изрязани явно, защото аз останах с впечатление, че тя е започнала да налага мнението си и съответно е нарушила "плана" на Георги. Т.е. настояла е да стане на нейното. Той че обича всичко да е под контрол е ясно, но и тя не е отстъпчива. Така връзка не се гради.  Peace

# 564
  • София
Гошко според мен прави опити за някакво опознаване,дъни се като казва каквото мисли,но Герчето изобщо не му помага. Когато Георги обясняваше какво мисли за нея,тя можеше да отвърне,да се защити,да го подхване с негов недостък. Завсяка реплика на Георги имах какво да кажа,дали заяждане,дали да продължа темата,но Герито блокаж.

# 565
  • София
Според мен Георги си падна по Гергана, но тя по него - не.
Мисля, че я сваля, но по един ненатрапчив и неангажиращ, негов си начин, който за нея е непонятен,  - с черен хумор, ирония, с някаква интрига и напрегнатост и без показна романтика. И сякаш се опитва и себе си, и зрителите, да убеди, че и нищо между тях да не стане, не му пука, дори той така е искал.

Светлана ми е симпатична, а Стефан засега ми изглежда леко безхарактерен, но стабилен.

Наско е добряк и макар и нешлифован и първичен, има повече широта у него.  Антония обаче е пълна скръб - без всякакви интереси,  егоцентрична, елементарна и ограничена. И въпреки селските изцепки на Наско, за мен тя е далеч по-невъзпитана в желанието си да се налага и да прекрои човека до себе си по свой аршин.

# 566
Двете Г. спаха в отделни стаи по време на медения месец, а пък ще пробват да живеят заедно. Защо? Нали установиха, че не са един за друг?

# 567
  • Тра-ла-ла
Договор Mr. Green

# 568
  • Плевен
Георги просто я провокира, но тя не го разбира и заема най-лошата позиция - фръцва се и е сърдита. Понякога има хора и връзки, в които трябва да си заслужиш уважението и мястото във връзката.

# 569
Няма ли тук поне едно бившо гадже на Жорката?

Общи условия

Активация на акаунт