Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 136

• 75 224
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Моля, моля, хич не съм се покрила. Joy Изчаквам да видя Лакунка ШЪ ли сЪ опрай и дали някой друг ще се прибави към групата. Ако до утре не, значи ще се пробваме пак по-нататък.

Ще ме запалиш ти по тоя Карадаалар май, натам отиват нещата Joy Много си заразна! Hug

# 181
Светле Hug, разминали сме се за минути Laughing, но нали утре е денят Х, ти ще кажеш Joy Joy

Ей, най-после дочаках да видя в "Черна роза" това, заради което изгледах сума ти излишни серии ooooh! Петане Hug, познах Joy Joy Joy, истината за Баран ще излезе наяве /сещаш се за вижданията  ни по въпроса за магданоза преди година  newsm08/.

Е, все едно, че всички сте изгледали дизито с финалния 88-ми фрагман smile3534

https://www.youtube.com/watch?v=NLzoglavK08

# 182

...Петане Hug, познах Joy Joy Joy, истината за Баран ще излезе наяве /сещаш се за вижданията  ни по въпроса за магданоза преди година  newsm08/....
Aaaa... не съвсем  Grinning Дъртата вещица Кадрие изплюва камъчето, но Баран не е там  newsm78 Така, че в следващия сезон ще се рабере дали и как ще научи  Joy

Ебру: Нарин, моля те, кажи ми къде е моят син? Със собствените си ръце разрих гроба на сина ми. Там го нямаше, нямаше го...
Ебру: Къде е синът ми?
Кадрие: Твоят син е БАРАН !

Кендал: Заради своя син си готова да изгориш всичко наоколо, но човекът, който си обичала, ти е направил най-лошото, което е възможно. Ебру, ти си на такова място, където приятелят е разменил мястото си с врага, а дяволът с ангелът.
Eбру: Къде е синът ми?

# 183
Петанчик Hug, мерси за поясненията по трейлъра  bouquet
Haklısın! thumbsup /научих още една турска  дума, та станаха 15-20  Joy Joy Joy Joy/, Баран се не види в двора на конака, но може и той да научи в последния епизод за сезона, не се знае newsm78, е, ако сега и Ебру ще си мълчи цял четвърти сезон, ще мина на твойта система...трейлърчета и yeter newsm47

Предстоящите избори в Турция - краят на ерата Ердоган?

Голяма част от населението натрупа дългове заради икономическата политика на правителството, което може да се отрази на резултатите от изборите....

http://www.investor.bg/analizi/91/a/predstoiashtite-izbori-v-tur … a-erdogan-196128/

# 184
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Амин! Дано, дано!    Praynig

Девойки, още съм зУе Sad Отпадам със сигурност за утре.

# 185
 Rolling Eyes

Ердоган се преместил в новия си палат заради хлебарки
Цитат
""Когато поех премиерския пост, в банята пъплеха хлебарки. Това прилично място ли е да посрещне министър-председателя на Турция", попита той по време на интервю по телевизия Хабер. Ще настаните ли там някой гост. Какво ще стане, ако той разкаже какво е видял, продължи той с въпросите си."
Цитат
Върховният административен съд на Турция съобщи, че новият президентски дворец на турския държавен глава Реджеп Ердоган е незаконно построен върху защитен терен.
Сградата, която се намира в покрайнините на Анкара, разполага с повече от 1100 стаи и според информацията в медиите струва повече от 650 млн. долара. Тя беше открита миналата година и се нарича "Бялата къща".

Бомбени атаки в Диарбекир по време на митинг на прокюрдската HDP. 2 убити, 100 ранени ...
Тия ще се изпотрепат преди утрешните избори  Mr. Green
http://www.hurriyetdailynews.com/twin-bomb-blasts-kill-2-injure- … amp;NewsCatID=341

# 186
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://www.diyarinsesi.org/haber/patlamada-iki-bacagini-kaybetti-64387.htm

Мани, било е страшно. Това момиче е загубило и двата си крака  Cry

Rıza Kocaoğlu "Ormanlardan Hemen Önceki Gece" / 21. Altın Objektif Ödülleri Tiyatroda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü

Peace

# 187
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лакунчик, оправяй се, пате! Ще чакаме да задобрееш, пък тогаз рандеву. Hug
И без туй не сме много патки, не мойм се лишим от твоето присъствие, зимай се У рЪце!

# 188
  • ÇapulcuLand
Патета, при комшиите днес е велик ден. До края на изборния ден остава около час и половина. Секциите бяха отворени в 8.00 и ще ги затворят в 17.00.

До момента изборната активност е умопомрачителна. Както можете да се досетите, броят на злоупотребите и сигналите за такива също са доста. Въпреки това, огромният брой доброволци и изборни наблюдатели зорко бдят и опазват урните и всяка бюлетина, пусната в тях.  Peace Не липсват и независими центрове, в които ще се анализират протоколите. Даже тук си имаме един такъв  Mr. Green Поклон! За сетен път ми скриха шапката с организация и волята си за демокрация!

# 189
  • ÇapulcuLand
Тези гласоподаватели бяха от ранобудните  Mr. Green Очакваме включване и от по-късноставащите  Laughing

Не липсваха и по-колоритни Party Като ето тези младоженци, които напът за общината, са се отбили да гласуват  Mr. Green

Cry ...или единият от ранените при експлозията в Диарбекир онзи ден:

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 15:51 от Geryka

# 190
Дано поне са нахранили котките преди броенето на бюлетините  Joy Joy
А тези бойкотират изборите, защото от "граждани" ги понижили на "селяни" - 1448 избиратели в 4 секции  Rolling EyesВсичките са в кафенето -  село  Kuşu, Kütahya  ooooh!

Търся, търся и не намирам  newsm78 Оказва се, че има забрана за публикуване на изборни резултати до 21:00 часа   Mr. Green За мен това означава, че те ще си гласуват до второ пришествие  Joy

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 17:39 от petan

# 191
  • ÇapulcuLand
Петане, котките не знам дали са нахранени, но изведнъж се появиха много подозрителни коли без номера пред различни училища. В туитър имаше кампания да им пукат гумите.   hahaha

Колкото за забраната, пусни си BugünTv, там арменският журналист Хайко Багдат е гост и обеща да прави знаци, с които да издаде изборните резултати преди 21.00 Peace

# 192
  • ÇapulcuLand
Сега отворих да видя новините. Според Анадолската агенция HDP са минали 10%-ната бариера и влизат в парламента. По предварителни данни, в Диарбекир взимат 79% и в Хаккари - 86%.  Party

В 81-на общини крушките са с по-ниски резултати от предишни избори.  ooooh!

# 193
Първи резултати - ха, дано  Praynig 19:45

# 194
  • ÇapulcuLand
Резултати към момента за брой народни представители:
AKP: 265,
CHP :127,
MHP: 83,
HDP: 75

Общи условия

Активация на акаунт