ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Перник
Вчера са правили контролно по Роден край нашите. Госпожата чела въпроси, а децата отговаряли. Не ми се обясни писмено или устно. Калоян не отговорил на 2 въпроса. Какви? Забравил.  ooooh! Обаче по четене бил най-добър.

# 451
Здравейте!
След нашата РС вчера се оказа, че последния учебен ден ще е 19-ти Май. Тържеството, както и връчването на всички свидетелства, характеристики, грамоти - ще са на 24-ти Май. Последната почерпка на децата - по случай края на първата учебна година - ще е на 23-ти Май - извън града.
Изходни нива ще имат другата седмица - Понеделник - Математика, Вторник - БЕ и Четвъртък - РК.
Повечето приказки бяха за предстоящата в Неделя екскурзия, за която всички деца много се вълнуват.  Rolling Eyes

# 452
Не мога да намеря време да драсна някой ред тук... При нас е ужас някакъв, каката е 7 клас и е точно пред НВО, отделно ни чакат 2 училищни концерта, 1 на школата по пиано на малкия и 3 концерта с хора, единият от който в Зала България, разбихме се от репетиции... Просто май и юни дойдат ли, при нас става весело!

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 16:03 от Анонимен

# 453
  • В светлината на слънцето
Привет и от мен. Позагубих се, но заради разни неприятности от битов характер.  Confused
Още не знам кога точно ще им е тържеството за завършване на първи клас и дали изобщо ще има нещо по-тържествено. newsm78 Със сигурност няма да е на 21 май, че тогава са на екскурзия (той отказа да ходи, само каката). На 20 и 22 са матурите на седмокласниците, та май остават като дати 19 и 24 май. newsm78 Класната е много доволна напоследък от него.
Не мога да не се похваля и от първата прочетена с желание книжка - тънка е вярно, но сам поиска да разбере какво се случва на финала. Grinning Ще го бъде. Grinning
Сега с каката сме на вълна малки матури и е голяма лудницата. Не че ще кандидатства в СМГ, но пак си е лудница. Crazy

# 454
desi_yakova до къде ще ви е екскурзията?
На нашите деца ще имат тържество на 24-ти и тогава ще им връчват свидетелствата, ваканционната книжка и списъка за лятото.

# 455
Привет и от мен.
Който има възможност през летните месеци, по програма към Министерство на младежта и спорта, се организира безплатно плуване за деца от предучилищна възраст до 5 кл. вкл.
Малката ще бъде предучилищна от септември, но записаха и нея. Започнахме от 04.05 и ще сме до 31.07.2015 г.
Може да видите и басейните участващи по програмата http://mpes.government.bg/Pages/Programmes/Default.aspx?evntid=PKl3AakYKEU%3D  все още в някои от тях продължава записването до попълването на бройката. Hug Hug

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 19:21 от ٭ColorMe٭

# 456
  • Бургас
Като казахте плуване, да споделя - ако лятото идвате до Бургас, басейна на Флората е безплатен за деца до 12 години, но за самостоятелно плуване - без треньор.

# 457
ColorMe, благодаря за инфото за плуването. Hug Веднага ги записах и двамата. Каката плува, но той - тц, така че ще му е от полза. Peace

# 458
  • Sofia
От плуването за съжаление не можем да се възползваме, повечето басейни са ни много неудобни като локация, а единственият удобен е само до 28.07., пък ние в началото на юли най-вероятно още ще сме в Сандански. За там пък се съмнявам да ни приемат, като сме приходящи...
    При нас нищо ново, Гушкан си е вкъщи, занимаваме се сутрин.
А чете:

# 459
Color Me, в кой басейн плувате в Спартак и при кой треньор?

Аз миналата година записах детето, но така и не отидохме. Беше някакакъв много неудобен час от 8.30ч сутринта в открития басейн на Дианабад.

Нашите изходни минаха отдавна. По РК не съм чула да са правили. Само няколко пъти проекти по различни теми, които разказват пред класа.

# 460
Color Me, в кой басейн плувате в Спартак и при кой треньор?

Аз миналата година записах детето, но така и не отидохме. Беше някакакъв много неудобен час от 8.30ч сутринта в открития басейн на Дианабад.

Нашите изходни минаха отдавна. По РК не съм чула да са правили. Само няколко пъти проекти по различни теми, които разказват пред класа.

Аз ги водя в Обеля, понеже там ми е най-удобно... и като час, а и треньорите са добри (събирах мнения). Исках по принцип на Спартак да се запишем, но съм ограничена от към време, за това избрах най-близкия басейн по програмата. Whistling А и на Спартак си мисля че ще са повече децата.
Доволна съм за сега, в тяхната група са записани 9 деца но идват по-малко, разделят ги на 2 групи: по-големи и по-малки дечица, като треньорите са 2-ма.

# 461
  • София
Айде и тази странна седмица приключи.
Това с плуването ние го минахме миналата година точно в обелския басейн и тази година нямам право да я запиша отново. То и да я запиша часовете са до 4 след обяд, което не е в моите възожности да я водя. И тя отново ще си ходи с патените групи от шест часа. Иначе лично аз съм много доволна от екипа, който ги тренира в Обеля.
Изходни нива идея нямам правят ли,никой не ни е уведомил. Разнася едни контролни за подпис,но дали е това не зная.
Днес беше нещастна, че не се е справила добре с четенето на непознат текст. Утре ще се упражнявала.... Да видим като стане колко ще е ентусиазирана.

# 462
Моите ще ходят в Академик. При единия треньор часовете са от 17 и от 18 часа, много е удобно така. За другия не попитах, тъй като направо при този ги записах. Другата седмица тръгват, ако не им мине котка път. Ако някой се интересува от този басейн мога да дам отзиви - каката там тренира от 4-годишна, но индивидуално. Смени двама треньори, тъй като първият й се премести на друго място. Първокласникът само започна и стигна до ниво маскиран на шамандура във водата.  Crazy Та сега се надявам да се научи, защото хич няма страх от морето и като влезе във водата крачи със смела стъпка към следващия остров, докато водата не му стигне до устата. ooooh! Имам непреки впечатления от треньора, при който ще бъдат - гледала съм го как работи с деца, страхотен е! Peace

# 463
Първокласникът само започна и стигна до ниво маскиран на шамандура във водата.  Crazy Та сега се надявам да се научи, защото хич няма страх от морето и като влезе във водата крачи със смела стъпка към следващия остров, докато водата не му стигне до устата. ooooh!

Joy Joy Joy

Разсмя ме от сутринта!

Ние забатачихме плуването тази година, не ми достигнаха сили и време покрай седмокласната сага, но догодина ще наваксаме.

# 464
  • Sofia
не ми достигнаха сили и време покрай седмокласната сага
По мое мнение този етап от у-щето (включая дори и кандидатстуденството), касаещ децата е най-стресиращият в живота на родителите им.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт