Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 881
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, можете ли да ме ориентирате къде да потърсим велосипед за момиче 24-26''? В Метро има промоция, но днес бяха свършили. В Декатлон сме гледали, Карфур, Макском и Лидер. 250 лв ни е прага като стойност.

# 331
  • о`майна лунна нощ е
Колелото ни е на Лидер. Заслужават си цената. Купувано е преди доста време, но и преди месец го видях там, ако не се лъжа, и е към 260 лв. Моделът е Джъмбо.

# 332
Здравейте, можете ли да ме ориентирате къде да потърсим велосипед за момиче 24-26''? В Метро има промоция, но днес бяха свършили. В Декатлон сме гледали, Карфур, Макском и Лидер. 250 лв ни е прага като стойност.
В Хиполенд има намаление в момента
http://www.hippoland.net/produkti/detski-prevozni-sredstva/velosipedi

# 333
  • Пловдив
Аз съм фен на велосипедите ДРАГ. Малкия кара вече 3-та година 16-цоловия им размер, колелото не е мръднало (а все пак се учихме на него - и с помощните гуми и без). Сега ще го сменяме за 24-цолов модел, цената е около 280-300лв. и е със скорости. Магазина се намира на бул. Македония, хората си държат и сервиз там - http://www.bg-bike.com/

# 334
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте ми курсове по английски за дъщеря ми - искам да я запиша за юни и после и през учебната година - сега завършва 2 клас.
По възможност в центъра или в Кичука  Praynig

# 335
  • Пловдив
Миналата година бях записала синът ми, тогава на 5г. в Максимум през лятото, на полудневно обучение. Доволна съм! Предлагат и изхранване, както и целодневна форма на обучение. Преподавателите се въртят периодично, говорят само на английски, младички и търпеливи! Думичките, изразите и песничките , които научи тогава, ги помни още! Това лято иска отново да го запиша! Имат и курсове за ученици, предполагам, че там също си заслужава  Peace

# 336
Здравейте отново! Търся за 1 годишно момиче бяла рокля за кръщене, проверих в мола Mayoral, H&M, в Касида, в Гранда на първия етаж. Къде другаде има избор на рокли?

# 337
  • Пловдив
Здравейте отново! Търся за 1 годишно момиче бяла рокля за кръщене, проверих в мола Mayoral, H&M, в Касида, в Гранда на първия етаж. Къде другаде има избор на рокли?

Вис Виталис?

# 338
  • Пловдив
Като прочетох поста на Змейчето се сетих,че не дадох отчет за курсове по испански или френски за малки деца.Да кажа-НЯМА.Повечето езикови училища са обявили,но като им се обадиш-ми няма.Звънях наред на всички,предлагат ми да заведа  деца пък те ще направят курс.Да обаче аз вече съм старичката да родя още 2-3  ooooh!Та не си губете времето като мен да търсите-има курсове само за големи ученици.Спрях се на вариант индивидуални уроци,макар че знам ,че малките работят по-добре в група.

# 339

На малката главна има магазин за детски дрехи с много хубави роклички,пада се след Халите от дясната страна в посока към Пешеходния мост.

# 340
  • Пловдив
Някой скоро да е ходил до Аугуста/Хисаря да каже как са басейните Rolling Eyes

# 341
  • Майничка

На "Отец Паисий", магазинчето е с малка витрина, дълбоко, пада се в частта м/у музикалния магазин и фризьорски салон Арлет.

# 342
  • под тепетата
Бяхме на басейните на Аугуста преди две седмици. Само че аз бях с една важна подробност -  3 годишно внуче  и покрай него опитах само детския  Embarassed. Водата беше достатъчно топла.

# 343
  • Пловдив

Илиенци

# 344
Благодаря ви! Ще ида на тези места за където споменахте!

Общи условия

Активация на акаунт