Къде в Пловдив? - 57 тема

• 68 059
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Да споделя на пловдивчанки,че магазина пред Флавия си работи.Разпродажбите продължават ,извадили са лятни модели ,цени от 6 до 40 лв.Утре магазина ще почива,но иначе си работи нормално .
Би ли обяснила къде точно се намира завода? Благодаря!
Завода е в  кв Кючук Париж ,близо е до басейна Нептун.Има спирка в близост,сещам се ,че минават автобуси 17,24......
http://www.flavia-bg.com/contacts.php?lang=bg

# 316
Аз също търся блузки и клинчета със замръзналото кралство.Но да са по евтини,около 10лв.Знам,че ги шият от една изкуствена материя,която не ми харесва.Затова не искам и да давам повече пари.Една дама в Продавалник продава подобни за 7,50лв,предполагам,че и тук ще се намерят на подобна цена,т.е около 10лв.

Във Форума в Тракия гледах миналата седмица х 10лева.

# 317
Съжалявам за офф-а, но има ли тема къде в София?

# 318
Относно живия шаран, ако е актуално все още питането ...
Жива риба продават в едно магазинче на Брезовска. Намира се малко след колелото, след спирката, от дясната страна. Купувала съм няколко пъти и винаги е била хубава рибата.

# 319
Жива риба продават в едно магазинче на Брезовска. Намира се малко след колелото, след спирката, от дясната страна. Купувала съм няколко пъти и винаги е била хубава рибата.
Актуално е да! Ще ми трябва за към края на седмицата. Благодаря, ще проверя в това магазинче!

# 320
  • Пловдив
Актуално е да! Ще ми трябва за към края на седмицата. Благодаря, ще проверя в това магазинче!

В Смирненски зад Рибния ресторант(Синьото му викат) има магазин за риба-нов.Има и топла витрина.

# 321
  • Пловдив
Жива риба има и в едно магазинче на Цариградско шосе. След Скобелева майка в посока гробищата и преди бензиностанцията "Хаджията Груев" ( на ъгъла на Цариградско и улицата, в която се намира фирма Щром, маршрутка 3 минава от там). Ама какво обяснение само....

# 322
Здравейте, някой да има идея от къде мога да закупя цветарска тел?

# 323
В "Лекси"-тата продават живи шарани.

# 324
  • Пловдив
Здравейте, някой да има идея от къде мога да закупя цветарска тел?
от Диги84  Peace

# 325
Някой знае ли къде точно в кв. Смирненски се намира новият храм "Св. Николай"?
И евентуално с кой номер автобус може да се стигне до там?  newsm78

# 326
  • Пловдив
До Лидл в Смирненски.6,66,37

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 20:25 от renydent

# 327
Ще пътувам от Центъра.
А автобус №15 не може ли да се ползва?
Доколкото разбрах църквата била някъде в близост до МОЛ-а и Братската могила (ако съм разбрала правилно).

# 328
Църквата е на бул. Копривщица - точно между двата прелеза - този на "Пещерско шосе" и този на бул. "Свобода".
С 15 и 10 слизаш точно след прелеза и тръгваш в посока Лидл. На около 150 метра е от спирката.
Може да ползваш и 37 като слезеш точно на Лидл.
Тя все още обаче не работи, не е открита.

# 329
На 9 май (събота) ще бъде освещаването на храма Peace.
Благодаря за информацията!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт