Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 748
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, пижамка с къс ръкав със Замръзналото кралство, имате ли идея къде мога да намеря?

# 286
Момичета има ли някой координати на Николета - козметичката която доскоро работеше в студио Поликсена. Напуснала е и отказаха да ми кажат къде работи и някакъв телефон.

# 287
Аз също търся блузки и клинчета със замръзналото кралство.Но да са по евтини,около 10лв.Знам,че ги шият от една изкуствена материя,която не ми харесва.Затова не искам и да давам повече пари.Една дама в Продавалник продава подобни за 7,50лв,предполагам,че и тук ще се намерят на подобна цена,т.е около 10лв.

# 288
В HM има само памучни на замр кралство, но блуза с клинче не си отиват по шарки /уточнявам, че съм ги видяла в събота в София, предполагам, че и в нашия ги има/
по единично не са чак толкова лоши щампи, материята е ок
има и изкуствени

# 289
Търся фирми, занимаващи се с проектирането и поставянето на парно, които да имат лиценз за газификация. Да ви се е налагало да ползвате такива услуги?

# 290
  • гр.Пловдив
Аз също търся блузки и клинчета със замръзналото кралство.Но да са по евтини,около 10лв.Знам,че ги шият от една изкуствена материя,която не ми харесва.Затова не искам и да давам повече пари.Една дама в Продавалник продава подобни за 7,50лв,предполагам,че и тук ще се намерят на подобна цена,т.е около 10лв.
Погледни този сайт http://stela-ruse.bg/bg/30-%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8-%D1%82 … 1%D0%BA%D0%B8?p=3  може и да го знаеш магазина,намира се преди пешеходният мост,след детската площадка,на ъгъла в дясно  newsm78 дали ме разбра

# 291
От къде да купя истински, качествен парфюм? Говоря за по-скъпите марки, а не Рефан примерно Simple Smile

# 292
  • Пловдив
От къде да купя истински, качествен парфюм? Говоря за по-скъпите марки, а не Рефан примерно Simple Smile

Венера Козметикс /след Водната палата/

# 293

Не съм наясно с качеството, но се сетих, че разполагам с линк за въпросния магазин.
Скрит текст:

# 294
  • Пловдив
Здравейте ,аз съм тръгнала днес на пазар за евини детски гуменки ,обувки или сандали.Трябват ни бели такива ,но не много скъпи за детската градина за едно тържество .Имате ли някакви идеи къде може да има някъде около центъра или смирнески.

# 295
  • гр.Пловдив

оооо и аз ще се възползвам,благодаря!

# 296
~Mimko~  , Десиссслава благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 297
Момичета, пижамка с къс ръкав със Замръзналото кралство, имате ли идея къде мога да намеря?
Аз днес взех българска на фирма Светли,ако не се лъжа за 11,90 лева, от квартално магазинче в Кичука,но е само с Елза

# 298
Здравейте дами , къде мога да намеря червена дълга рокля с гол гръб без пайети и камъни,но и цената да не е огромна .

# 299
  • Пловдив
Има ли м-н за пердета в Кичука Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт