Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
В ДМ,около касите има всякакви миниатюри..........и лак за коса и шампоани и дезодоранти......аз за пътуване и за в дамската чанта оттам си взимам.
Благодаря, ще погледна и там   bouquet

# 496
супера се намира на улица Пере Тошев  7 мисля  и пише БББ точно до банка ДСК и банка ОББ в Кичук Париж ,дано да съм ви била полезна! Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Знае ли някой къде в Пловдив може да се намери хляб Тонус? Търсила съм в супермаркети и в някои от големите вериги безуспешно.

# 498
  • Пловдив
Някой някъде да виждал мини лак за коса, да речем под 100мл?

В ДМ съм виждала малки разфасовки и в Елитис-а.

# 499
Трябват ми няколко специфични и рядко срещани подправки.

Кои точно?

# 500
Знае ли някой къде в Пловдив може да се намери хляб Тонус? Търсила съм в супермаркети и в някои от големите вериги безуспешно.
Да нямаш предвид Бонус?
Купувала съм от Слънчеви лъчи и от една борса за сладкарски изделия в Кючука. Иначе рядко се намира и аз много го харесвам.

# 501
  • Майничка
Купувала съм преди време от Лекси Тонус със зеленчуци, но като че ли наскоро не съм виждала.

# 502
Много ми е важно! Praynig Praynig
Някъде виждали ли сте хляб с форма на полумесец? Като голяма кифла, ох, не знам как да го обясня.
Бих си направила, но идея си нямам как да запази форма при печене.  Преди време мисля, че съм виждала, но сега не мога да се сетя

# 503
  • Пловдив
Трябват ми няколко специфични и рядко срещани подправки.

Кои точно?

Шафран, тонка боб и ванилия на шушулки. Зная че шафран и ванилия понякога се продават и по супермаркетите, но съм с предубеждение по отношение на качеството им.

# 504
  • Майничка
Ванилия шушулка и шафран има на Котани, продават се в Метро, понякога ги намирам в Лекси и в други супермаркети, качеството е добро. Тонка и други по-екзотични поръчвам от Амазон, но познат готвач купува от някакво складче в София, Бахарат, имат сайт и доставка извън София.

# 505
Много ми е важно! Praynig Praynig
Някъде виждали ли сте хляб с форма на полумесец? Като голяма кифла, ох, не знам как да го обясня.
Бих си направила, но идея си нямам как да запази форма при печене.  Преди време мисля, че съм виждала, но сега не мога да се сетя
Лекси на Марица. Тези си ги пекат на място, та може и в този на центъра да има... точно като голяма кифла е Grinning

# 506
Drozi  Hug Hug Hug
Много ти благодаря!  bouquet

# 507
Здравейте ! Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря корона с було и въобще материали за моминско парти ? Благодаря предварително ! Simple Smile

# 508
Здравейте ! Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря корона с було и въобще материали за моминско парти ? Благодаря предварително ! Simple Smile

101 балона

# 509
  • Пловдив
Да нямаш предвид Бонус?
Купувала съм от Слънчеви лъчи и от една борса за сладкарски изделия в Кючука. Иначе рядко се намира и аз много го харесвам.
Не, търся Тонус, те са подобни, доколкото знам. Бонус има и в Триумф-а, но Тонус не намирам.

Купувала съм преди време от Лекси Тонус със зеленчуци, но като че ли наскоро не съм виждала.

В Лекси не съм ходила скоро, но ще погледна и там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт