Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са суеверията, свързани с боядисването на яйца, и трябва ли бременните жени да ги спазват?
Какви са някои методи за декориране на яйца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са суеверията, свързани с боядисването на яйца, и трябва ли бременните жени да ги спазват?
-
Какви са някои методи за декориране на яйца?
-
Какви са съветите за боядисване на яйца с деца?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват контракции?
Успех за количката и при докторите !
но има такива като мен който са с термин 1 ви юни та значи след 1 ви май нищо не се знае .. ( оф да си седи и да си чака 1 ви юни че ще се караме иначе
) 

Сега мисля да си пусна филмче, да си направя нещо по - леко за хапване и после да легна да почета малко бебешки книжки. Онзи ден си взех на д-р Харви Карп "Най - щастливото бебе" и за сега мога да кажа, че ми харесва. Ще продължавам и да "шпионирам" темата тук, че да се "зареждам" с повече положителни бебе емоции!!
Това си е Божа работа - ти гледай да се чувствате добре, движи се повече и, ако казват, че всичко е наред - значи е! Сега ни трябва само релакс и прекрасни мисли!! 

В понеделник съм на преглед и ще питам ама реших да ви пиша за по сигурно