Боядисваме Великденски яйца в очакване на ЮНСКИ слънчеви деца. - тема 11

• 38 754
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
И на мен ми остават малко дни до 9тия и нямам никакво търпение, а и ще съм по- спокойна вече, че ако реши да излиза ще е "в норма" .

Момичета, как ги броите, че влизате в осмия? Не го ли завършвате и да влизате в деветия?  newsm78

Ако са с термин в края на юни,баш в 8 м влизат Simple Smile

хаха, сега като го каза се усетих...
Явно броенето много ми се отдава  Joy

# 661
 Joy то не е до броене,аз като съм с термин 06.06 и все мисля,че и другите са като мен. Даже скоро,също се изненадах,как едни влизат  в 8 м,като трябва да сме девети newsm78 newsm78 newsm78 Е да ама после и аз се светнах  Simple Smile

# 662
~Mimko~ изследване за КУМБС се прави когато майката е с кръвна група 0-  Rh-отрицателна а таткото с   Rh положителна .
Кошарката е много сладурска  Heart Eyes Успех за количката и при докторите !
Момичета като гледам в майската тема какъв бебевалеж е настъпил ми е едно хубавко .. от другия месец май ще го очакваме и при нас  Rolling Eyes
Пожелавам ви един усмихнат и позитивен ден   bouquet

# 663
Оффф, нали съм на 30,06 и едва в 8-ия ще влизам Crossing Arms . И предния път бях с термин края на месеца, и сега съм така Crossing Arms Crossing Arms . Ще ходя в юлките Joy .
Дано само не родя през юли Crazy

# 664
Привет момичета!
Пуснах анкета за заглавие на новата тема, съжалявам, че се забавих, но съм много заета на работа и едва успявам да ви следя  Tired.
Ако решите да добавям вестителки, пишете. В новата тема мога да пусна анкета за срещата, само ми дайте опциите Simple Smile.
Хубав ден от мен!

# 665
Здравейте! Има ли мами от Сливен?   bouquet

# 666
Здравейте момичета,
Питах във фейсбук, но да попитам и Вас.
Какъв размер дрехи купувате на бебето. Вчера бяхме на шопинг и се оказа, че не е толкова лесно. Купихме размер 50 и 56см, но мисля и че не са достатъчно нещата. Купихме боди с къс ръкав-2-3бр, боди с дълъг ракав 2-3бр, ританки, с къс и дълъг ръкав, 2 чифта ръкавички и някой комплекти имат и шапчици, също и памучно якенце, но 56см. С какво се облича бебе през лятото? Може ли да го изкарам с боди само и ако да трябва ли да има нещо отдолу или отгоре облечено? Извинявам се ако въпросът е глупав, но не искам да отидем в болницата и да се окаже, че нямам нужните дрехи.

# 667
Joy то не е до броене,аз като съм с термин 06.06 и все мисля,че и другите са като мен. Даже скоро,също се изненадах,как едни влизат  в 8 м,като трябва да сме девети newsm78 newsm78 newsm78 Е да ама после и аз се светнах  Simple Smile
Бубенце, да те светна, че аз все още съм в 7м, хихи, но моят термин е накрая на месеца, така че нормално. И аз съм така #Crazy, че някои мами вече са почти в 9м. Peace

# 668
  • в матрицата
Здравейте момичета,
Питах във фейсбук, но да попитам и Вас.
Какъв размер дрехи купувате на бебето. Вчера бяхме на шопинг и се оказа, че не е толкова лесно. Купихме размер 50 и 56см, но мисля и че не са достатъчно нещата. Купихме боди с къс ръкав-2-3бр, боди с дълъг ракав 2-3бр, ританки, с къс и дълъг ръкав, 2 чифта ръкавички и някой комплекти имат и шапчици, също и памучно якенце, но 56см. С какво се облича бебе през лятото? Може ли да го изкарам с боди само и ако да трябва ли да има нещо отдолу или отгоре облечено? Извинявам се ако въпросът е глупав, но не искам да отидем в болницата и да се окаже, че нямам нужните дрехи.

На въпросът с какво се облича бебето, отговори много и един...според времето. Като е 36С, ще е само по късо боди, като духа и с ританки, ако вали и с яке  Laughing Аз дъщеря ми съм я обличала с толкова дрехи с колкото съм и аз. Важно е според мен крачетата да са топли, т.е. чорапките са задължителни, но пък като знам как бебетата не могат да ги търпят и става едно постоянно обуване и събуване Simple Smile Дрешки си трябват, но не се запасявай, че бързо умаляват.

# 669
Прекрасни бременни коремчета как сте  Hug
На мен все нещо не ми достига времето,а и нищо съществено не правя,ама не успявам да смогна да прочета всичко на време и тук и във фейса и така,чета,ама по рядко се включвам  Rolling Eyes
И аз прегледах малко и майската тема и там вече почти не минава ден без да има бебче,че понякога и по 4-ри  Laughing Което ми подсказва,че след няколко дни влизаме в май месец и момичетата с термини в началото на месец юни влизат в деветия и вече е нормално да чакаме и при нас да има приятни изненади  Whistling
Аз в сряда разгледах 3 магазина,но само в първия си харесах някой неща,във втория нищо,а накрая отидох да разгледам какво има в Джъмбо,ама там правиха някакво разместване,а и нищо не можах особено да харесам,някак си дрешките не ми се сториха много надеждни,но за да не остана капо реших да взема едно бодинце и една касичка( от малка ще е спестовна  Joy ) и така най-накрая да открия сезона на покупките,че като гледам повечето тук и във фейса са изкупили магазините и даже вече перат,гладят и подреждат,а аз нямах абсолютно нищичко,а съм с първо бебче,та така сега вече имам цялооооо бодинце  Joy Joy Joy
После ходих на отворени врати в една от трите Варненски болници,ама не останах особено очарована,ама каквото такова,ще погледна и в другите как е и ще решавам,че не остана много време,а аз още не съм решила къде и при кой ще раждам  newsm78
Ами това е за сега от мен коремчета,пожелавам ви един усмихнат ден и отивам да чета какво става и в фейса  Laughing

# 670
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug

И аз след 12 дни влизам в 9-тия (броя 1 месец назад от термина) и се надявам бебо да си стои в корема още поне месец. Според док. няма да устискам до термин, защото бебето вървяло голямо сега, а и ми е второ....  

Още не съм се засилила с покупките, а май е време. Големи покупки почти няма да имаме - имаме доста неща от каката - количка, шезлонг.... кошара ще ни дадат (нашата я продадохме като каката беше на 1, защото така и не искаше да спи в нея....).

Проблем ще имам и аз със събирането на нещата на бебето по шкафовете, защото от сега няма никакво място и май ще мислим за по-голям гардероб в детската...

За обличането - в жегите ще е само по боди или ромпер, а ако е хладно на пластове ( да има какво да събличам и обличам при нужда като сме навън).

Не знам за вас, но мен ме е налегнало вече гнезденето.... и хем не ме свърта на едно място, хем бързо се изморявам....

Хубав ден от мен Simple Smile

# 671
привет мами

за обличането с това шантаво време..луда работа ще е, но най добре гледайте да имате бодита с къс ръкав мое мнение, защото дори и в по хладно време не е задължително бодито под дрешката да е с дълъг ръкав...а като е горещо лятото гледам мамите масово си държат бебоците само по боди....

за гнезденето - и мен ме е обзело, и аз бързо се измарям, вече броя дните до 28,04, че поне официално да не съм на работа...пък неофициалното няма да е чак толкова много както официалното надявам се

да попитам мамите - някоя от вас има ли отпуска от 2014та, която не е ползвала? интересува ме дали трябва да се изпише на документи поне, пък аз после да се разбирам с работодателя, за да не се изгуби ей така....

не помня коя майка бе фенка на анатомията на грей като мен, но преди малко страшно се разочаровах,
Скрит текст:
като научих, че патрик демси напуска шоуто, един готин доктор имаше и го утрепаха....Sad

само като гледам всички как сме се развихрили - колички, кошарки, чудеса...и аз гледам мамите в май месец да са живи и здрави как се роят...и ние ще сме така, и после има да си пишем сред нощите - държа бебето с едната ръка и пиша от телефона  Joy

# 672
tedi8811 Като им огладнеят дупетата на кучетата ще хапват. Не ги мисли. А и най-много ТМ да си изпати нещо  bowuu bowuu
moon_cherry Те майчетата си ибързаха дори. Нашите кротанчета си чакат 9 м.
Ellle Тъкмо щях да питам къде си. А ти не само, че не почиваш, ами и се преработваш. До кога? Crossing Arms Thinking

Аз взимам 56 размер. Ако са ни големи - добре. Имам 50 размер само 1 боди и 1 ританки. Днес отиваме за още нещица.

# 673
  • София
Оф, аз се натъжих доста.. Не е честно държавата да осигурява на младите майки без стаж по 100 лева за отглеждане на дете до 1 година, а на ... ромите .. по 3 - 4 пъти ( че и отгоре ) повече.. Имам чувството, че расизма е срещу нас, а не срещу тях...  Sad

П.С. Мили момичета, знаете ли дали има шанс да взема нещо от държавата изобщо ( освен онези смешни 100 лева ) като нямам нужният стаж и в момента нямам трудови отношения с никой... Знам, че въпроса ми не е за тук, но се отчаях тотално...

# 674
Оф, аз се натъжих доста.. Не е честно държавата да осигурява на младите майки без стаж по 100 лева за отглеждане на дете до 1 година, а на ... ромите .. по 3 - 4 пъти ( че и отгоре ) повече.. Имам чувството, че расизма е срещу нас, а не срещу тях...  Sad

П.С. Мили момичета, знаете ли дали има шанс да взема нещо от държавата изобщо ( освен онези смешни 100 лева ) като нямам нужният стаж и в момента нямам трудови отношения с никой... Знам, че въпроса ми не е за тук, но се отчаях тотално...
Детски и еднократна помощ при раждане. Изобщо ли нямаш стаж?!

Общи условия

Активация на акаунт