За мъжете и брака

• 26 216
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  Ти малък ли си просто, или си инфантилен, та да знам и да не влизам в дискусии?

# 481
Нещо прясно, за да не ви е дискусията безпочвена.

Данни на НСИ, оповестени днес:

Изтрайваме половинката 15 години

- Средната продължителност на брака е 15,1 години, сочат статистическите данни.
- През отминалата 2014 г. има повече сключени брачни съюзи и по-малко разводи.
- 24 596 са подписаните бракове, които са с 2 653 повече спрямо 2013 г.
- Разводите пък са 10 584 и са със 324 по-малко спрямо 2013 г.
- Мъжете се решават на свият семейно гнездо средно на 30,6 години, дамите – на 27, 5 години.
- Най-много влюбени са си казали „Да” в областите Кърджали, Разград и Добрич.
- Най-рядко под венчило са минавали хората от Видин и Враца.ю
- 82 % от прекратилите брака са жители на градовете.
- Най-голям е делът на разводите по взаимно съгласие - 62, 2%, следвани от причините „несходство в характерите” при 27, 4% от партньорите и ” фактическа раздяла” при 7, 5 %.
- Броят на родените извънбрачно деца достига 58,8% през 2014 г.
- Повече деца се раждат без брак в селата, отколкото в градовете.
- При 72 % от извънбрачните раждания има данни за бащата.
- Най-много бебета без сключен брачен съюз са се родили във Ловеч, Видин и Сливен.

# 482
  • София
Мъж да дава зор за деца и/или брак не познавам.
Скрит текст:
Това с децата си е вашия биологичен часовник а брака е застраховката да не останете на сухо. Като искате деца - ще си ги гледате без да мрънкате.
Затова е пълно с теми ,,толкова години сме заедно а не ми е направил/не иска дете.
Иначе ако получаваше пари за гледането на дете - не познавам някоя забогатяла от тази дейност, дори платена.
Просто гледането на дете е едно удобно оправдание за бягство от отговорност и поемане на рискове в работата. Иначе кат дойде време за делба сте първи на опашката.
Както казваше една любовница - най-мразя друга да получава моите подаръци.

Моят (и за двете).  bowuu

Без проблем ще ви запозная.  Peace

Скрит текст:
Сега дава зор за второ, а аз се дърпам, че не ми се спира работа.  Blush

# 483
Точно и на мен ми прави впечатление, че мъжете като станат на около 35 и бум, биологичният им часовник направо експлоадира. Чудят се как са се възпроизведат на всяка цена.

# 484
Точно и на мен ми прави впечатление, че мъжете като станат на около 35 и бум, биологичният им часовник направо експлоадира. Чудят се как са се възпроизведат на всяка цена.

Щото иначе трябва да оставят всичко на жената (умираме по-млади).
А на дърта жена няма кой да й обърне внимание освен ако не е имотна така че парите му ще отиват за младия й любовник, блъскащ във фитнеса и сиво вещество изпържено от химия

# 485
Моят на 30 си беше сложил фантазия, да става татко, така го беше решил и добре, че не се мотахме, че се оказа, че няма да е толкова лесно  TiredСтана тати на 32  Crazy  може да е малко по-късно ама си стана  Heart Eyes

# 486
Кат не й изнася да се връща при мама, както е дошла, обикновено с няма и 1 сакче парцали.
Знаех си аз, че става дума за "кифла с вафли" .....      Mr. Green
Мъж да дава зор за деца и/или брак не познавам.
Ами да те запозная с моя.....особено за второто инициативата беше изцяло негова, аз не се виждах с второ дете.    Laughing   Навива ме повече от половин година, докато склоня.

# 487
  • Бургас
Щото иначе трябва да оставят всичко на жената (умираме по-млади).

Да, оставяш го на жената и детето. В крайна сметка това е ТВОЯТА ЖЕНА, а не някоя хваната от гората. Или нямаш половинка /по-вероятното/, или ако имаш - не я обичаш и/или й нямаш доверие. Ако си умрял на кой друг да оставиш всичко, което имаш или смяташ да си го носиш в гроба.
Говориш като типичен комплексиран дришльо без никакъв успех сред жените. Иначе не мога да си обясня тази злоба и яд у теб към жените.

Като искате деца - ще си ги гледате без да мрънкате.
Що? Тези деца не са ли и на бащите им.

Просто гледането на дете е едно удобно оправдание за бягство от отговорност и поемане на рискове в работата. Иначе кат дойде време за делба сте първи на опашката.
Айде погледай едно малко дете една седмица и ако в края на тази седмица не си си пръснал тиквата пак ще си говорим. Щото отстрани е много лесно. Е, какво толкова прави по цял ден жената - гледа едно дете. Ами гледай го ти бе, като си толкова отворен да видиш колко е лесно. Много по-лесно е да ходиш на работа /освен ако не чукаш камъни в някоя мина/, отколкото да гледаш дете. А да си се замислял, че жената всъщност си зарязва кариерното развитие, за да отглежда това дете. Не е отишла на почивка. Иначе като си толкова отворен и не искаш жена ти "да бяга от отговорност" се бъркаш за една детегледачка, двамата си работите и ти не се чувстваш прецакан, че жената си "клати краката" по цял ден.

# 488
стига с тия дететгледачки дето мъжете трябвало да ги наемат  tooth

или сте ненормални или се правите на такива или ич не ви работят главите ..

що мъжа да наема детегледачка .. за да може жената да си се развива кариерно ..

отговорността на жената за децата не е по малка от тази на мъжа ..

нали тези деца са и на жената ?

значи половината пари дето ще се дават за детегледачка .. ще се дават от жената ..

тез деца веднъж са само на мъжа .. веднъж са само ваши .. как не се сетихте , че децата са общи не знам ..

идиотска работа

# 489
Аз не разбирам като искате да наемем детегледачки що мрънкате кат си наемем и любовница?
Че трябва да сте благодарни на любовницата затова че не искаме секс и внимание от вас и спокойно може да се наслаждавате на ,,главоболието,, си Simple Smile

# 490
След като сключихме брак `успокоих` ММ, че линията на живота ми е къса и рано ще остане вдовец.Веселият вдовец.
 Laughing

И като ми излезе кофти мамографията, той каза -шегите ти са отвратителни!

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 16:39 от Анонимен

# 491
  • Beyond the stars
,,.
Ти жена с пари видял ли си? Щото аз не съм. Повечето са захлебили покрай бивш съпруг или дърт любовник.
Останалите 90% вият кат вълци от глад откак започна кризата. Един колега казва ,,добре че дойде кризата, свали цените на красивите жени,,.

Можем само да те съжаляваме с какви жени комуникираш  ooooh!

# 492
,,.
Ти жена с пари видял ли си? Щото аз не съм. Повечето са захлебили покрай бивш съпруг или дърт любовник.
Останалите 90% вият кат вълци от глад откак започна кризата. Един колега казва ,,добре че дойде кризата, свали цените на красивите жени,,.

Наистина! ooooh!

# 493
Е, разбира се, че е логично половината пари за детегледачка да се дават от жената, ако участват наравно. Само че бременността, раждането, кърменето - това няма как жената да го прехвърли на детегледачка, нито на мъжа, т.е. трябва да се взима предвид това нейно участие като принос. Значи поначало мъжът и жената не участват наравно. Ако има тежка бременност, може да се наложи да лежи и няма как да работи в повечето случаи. После пак за един известен период е нетрудоспособна. Не може да очаквате че хем ще е нетрудоспособна, защото е бременна, защото е имала тежко раждане, защото няма как да си зареже детето, което трябва да кърми, хем да хукне да изкарва пари за детегледачки.

С тия примерни предимства за взимането на кредит - жената няма как да скрие, че има дете. Пък на мъж, който е такъв мухльо, че очаква с 1000 лева да храни 4-членно семейство, въобще не бих позволила да ми направи две деца.

# 494
,,.

Тежко ми е - едната на 38 ма другата на 29 ми идва малко нанагорно след 3 години връзка.
Засега ,,комуникирам,, и с двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт