За мъжете и брака

• 26 361
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  И двете ли са с главоболие?

# 496
  • София
,,.
Ти жена с пари видял ли си? Щото аз не съм. Повечето са захлебили покрай бивш съпруг или дърт любовник.
Останалите 90% вият кат вълци от глад откак започна кризата. Един колега казва ,,добре че дойде кризата, свали цените на красивите жени,,.

Можем само да те съжаляваме с какви жени комуникираш  ooooh!

Написала си го преди мен. Казвам само "+1". Обкръжението на господина явно е плачевно. Разбирам го напълно.  Tired

Мъжът ми често казва, че има много мъже, които избиват комплекси и това е един от начините.  Laughing

# 497
Аха, а те идвете и те си комуникират с по още един- двама и така...Всички сте братя и сестри на земята, нали така.  Simple Smile

# 498
Аха, а те идвете и те си комуникират с по още един- двама

Е можеш ли да ги обвиняваш?

Поне една има, дето му е разказала играта, това е похвално.

# 499
  • Бургас
  И двете ли са с главоболие?
Не знам дали са с главоболие, но и двете явно са интелектуално вдлъбнати като него.

# 500
Е, разбира се, че е логично половината пари за детегледачка да се дават от жената, ако участват наравно. Само че бременността, раждането, кърменето - това няма как жената да го прехвърли на детегледачка, нито на мъжа, т.е. трябва да се взима предвид това нейно участие като принос. Значи поначало мъжът и жената не участват наравно. Ако има тежка бременност, може да се наложи да лежи и няма как да работи в повечето случаи. После пак за един известен период е нетрудоспособна. Не може да очаквате че хем ще е нетрудоспособна, защото е бременна, защото е имала тежко раждане, защото няма как да си зареже детето, което трябва да кърми, хем да хукне да изкарва пари за детегледачки.

С тия примерни предимства за взимането на кредит - жената няма как да скрие, че има дете. Пък на мъж, който е такъв мухльо, че очаква с 1000 лева да храни 4-членно семейство, въобще не бих позволила да ми направи две деца.

айде пак  tooth

нетрудоспособна, 40 дни преди и след .. значи има няма 3 месеца .. това според мен е коректно .
ако ще говорим за детегледачка .. оттам насетне .. всичко по равно .. нали вие искате по равно ?
и я да те питам .. при средна работна заплата 750- 800 лева .. които не са чисто .. какво не им харесваш на 1000 - то лева ?
и второ .. ти повече ли носиш от 1000 , че да имаш претенции към 1000-то лева на мъжо ?

нали .. образно така .. въпроса не е персонално към теб .. а принципен !!!

tooth

# 501
  • София
Направо се плаша какви мъже има. Добре, че не съм попаднала на някой от тях.  fingerscrossed
Ясно ми е, че възпитавам мъж и се надявам да не го направя емоционално ограбен, че трябва сама да си  smile3538 след време.

# 502
Направо се плаша какви мъже има. Добре, че не съм попаднала на някой от тях.  fingerscrossed
Ясно ми е, че възпитавам мъж и се надявам да не го направя емоционално ограбен, че трябва сама да си  smile3538 след време.

охо .. хем искате по равно всичко .. хем да сме емоционални  tooth

към равните емоции няма ..  Mr. Green

# 503
  • Бургас
нетрудоспособна, 40 дни преди и след .. значи има няма 3 месеца .. това според мен е коректно .
ако ще говорим за детегледачка .. оттам насетне .. всичко по равно .. нали вие искате по равно ?
и я да те питам .. при средна работна заплата 750- 800 лева .. които не са чисто .. какво не им харесваш на 1000 - то лева ?
и второ .. ти повече ли носиш от 1000 , че да имаш претенции към 1000-то лева на мъжо ?

Като ти гледам умствения капацитет нищо чудно, че смяташ 1000лв за много пари. Представям си какво работиш и колко печелиш. Сигурно това обяснява комплекса ти за малоценност, който така упорито ни навираш в лицата.
Ако аз:
1. изпитвам съществен физически дискомфорт 9 месеца,
2. преживявам неистови болки покрай раждането и поемам животозастрашаващ риск, предвид случаите на починали родилки в следствие на усложнения
3. съсипвам си тялото,
4. не спя по цели дни и нощи, за да кърмя и сменям памперси през 3 часа
5.зарязвам си работата, за да мога да отглеждам детето, съответно доходите ми намаляват
Срещу това ти какво предлагаш насреща, освен келявата си заплата и безпочвено самочувствие

# 504
  • София

охо .. хем искате по равно всичко .. хем да сме емоционални  tooth

към равните емоции няма ..  Mr. Green

Нещо не се разбрахме явно.  Thinking

....

tooth

Веднага бих ти отговорила, но ще замълча, че да не ти стане неудобно, не за друго.

# 505
  Как три месеца, ти добре ли си, Марсо.

Абе вас двамата коя ви е взела, егати  загубените жени има по света...

# 506
  • София
Скрит текст:

Joy   202uu

# 507

Като ти гледам умствения капацитет нищо чудно, че смяташ 1000лв за много пари. Представям си какво работиш и колко печелиш. Сигурно това обяснява комплекса ти за малоценност, който така упорито ни навираш в лицата.
Ако аз:
1. изпитвам съществен физически дискомфорт 9 месеца,
2. преживявам неистови болки покрай раждането и поемам животозастрашаващ риск, предвид случаите на починали родилки в следствие на усложнения
3. съсипвам си тялото,
4. не спя по цели дни и нощи, за да кърмя и сменям памперси през 3 часа
5.зарязвам си работата, за да мога да отглеждам детето, съответно доходите ми намаляват
Срещу това ти какво предлагаш насреща, освен келявата си заплата и безпочвено самочувствие

изпитвай каквото искаш , ти туй дет го изпитваш, не го изпитваш щото мъжа ти така иска ..
ти го изпитваш поради физиологичните си особености , за които мъжа ти вина няма !!!
ако не искаш , не раждай .. предполагам мъжа ти не ти е опрял дулото на пистолет в главата , докато правите бебето .. нали ?
така че тия последици , които търпиш ...... не са по вина на мъжа ти .. сърди се на природата !

и ти гарантирам, че ти точно, нищо, че се смяташ за голям юрист .. не си в състояние да ми измериш капацитета и възможностите .. и не си представяй какво работя , нито какво печеля .. защото пак ще сгрешиш .. ако искаш ме питай на лична , ако толкова те вълнува .. ще ти кажа , просто е неприлично да избухвам на фона на тая мизерия с некви други суми .. за това примера беше с 1000 лева ..
а и примера беше хипотетичен .. примерен пример .. който трябваше да послужи като илюстрация само .. за да схванете принципа .. а не да се фиксирате у сумата .. сумата може и да е 10 000 месечно , а нужната да е да кажем милион .. на кого е нужна такава грандоманщина ?

е как как .. така , аз принципно не мисля така , но понеже вашето отношение принципно към мъжете е такова .. и  на принципа каквото почукало такова отворило .. определям така нещата ..
не може с пренебрежение да се отнасяте към мъжете си и да очаквате признание после

охо .. хем искате по равно всичко .. хем да сме емоционални  tooth

към равните емоции няма ..  Mr. Green

Нещо не се разбрахме явно.  Thinking

....

tooth

Веднага бих ти отговорила, но ще замълча, че да не ти стане неудобно, не за друго.

поясни тогава .. за кое не се разбрахме ... да се разберем ..
защото аз останах с впечатлението, че хем искате да сме равни .. тоест отношенията да не се базират върху емоциите , а върху равенство .. а в същото време очаквате емоции насреща ..
и понеже някак парадоксално ми се стори това очакване .. за това репликирах ..

плюс .. силно се съмнявам да можеш по този начин конкретно да ме накараш да изпитам неудобство  Wink
дори и да печелиш неприлично много .. няма шанс от това на мен да ми стане неудобно или зле  Sunglasses
просто защото аз не съм от тези, които гледат в чуждата паничка .. и се облизват лакомо  Simple Smile

# 508
Аха, а те идвете и те си комуникират с по още един- двама и така...Всички сте братя и сестри на земята, нали така.  Simple Smile

Светът е малък и отвсякъде дебне баджанак.

Нека си комуникират, тъкмо си делим разходите с баджанаците

# 509
Аха, а те идвете и те си комуникират с по още един- двама

Е можеш ли да ги обвиняваш?

Поне една има, дето му е разказала играта, това е похвално.

Мила, реалния живот не е бгмамата където ,,биете шутове,,.
Никоя жена не може да разкаже играта на мъж, на когото не му пука за нея. Знаете го по-добре от мен. Затова гледате да осребрите годините брак като видите че мъжа вече не е ваш. А колко ще получите? ЗАВИСИ ОТ МЪЖА.

Общи условия

Активация на акаунт