За мъжете и брака

• 26 213
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Това жените не сте у ред с главите. А обяснете ми неистовия мерак на любовницата мъжа да се разведе и тя да заеме мястото на съпругата. Каква толко е далаверата да е съпруга??? За да ѝ изневеряват с друга любовница?

# 631
Това жените не сте у ред с главите. А обяснете ми неистовия мерак на любовницата мъжа да се разведе и тя да заеме мястото на съпругата. Каква толко е далаверата да е съпруга??? За да ѝ изневеряват с друга любовница?
Ами, питай любовницата си що иска да се намести на мястото на жена ти....що питаш нас?    Laughing

# 632

До вчера твърдеше, че съпругата излиза златна на мъжа и много харчи. Е, според теб защо любовницата иска да стане съпруга? Или мислиш цял живот с ботушки да минаваш? Rolling Eyes
А за това, че ще й изневеряваш, хич не я мисли. То и на жената й омръзва, все с едно рало да я орат. Рало, рало, но и те различни - тънки, дебели, дълги, къси... Wink

# 633
Ние със сигурност не искаме да сме на мястото нито на жена ти, нито на любовницата  Joy

# 634
всъщност .. любовниците, които искат да заемат мястото на жената или искат да я изместят ..  са прости жени .
мъжа прави разлика между жена и любовница и 90 % от случаите .. като изключим сигурността нали ..
любовницата е привилегирована ..
мъжа знае, че любовницата е малко или много ощетена и всячески и постоянно се стреми да компенсира ..
всъщност обаче .. се получава обратното .. жената е ощетена .. но в съзнанието на мъжа .. е любовницата ..

да си била любовница и да станеш жена .. ако не ти е зор наследство да дириш .. аз му викам сама да се насадиш на пачи яйца  tooth

# 635
палитрата ако е сведена до травестити и гейове , може  tooth
ако е друга палитрата .. се опасявам, че познаваш само имената на тези мъже и си мислиш, че ги познаваш  tooth

Виждам, че си наясно с травеститите и гейовете  Heart Eyes
За хетеро говоря аз, и не за такива, с които аз съм имала връзка Peace

За брака не знам, но много хора го искат първо, защото човек е егоист, няма какво да се лъжем, като изключим отворените връзки, на никой не му е приятно да си дели партьорите Simple Smile второ, защото иска да прекарва повече време, т.е. да живеете заедно, не значи брак задължително (по принцип, не за вашия случай).
И въобще нямам наблюдения да е само по желание на жената, много често мъжът дава зор за събиране, ама това е, когато попадне на точната жена.

# 636
След като я лъжеш и обещаваш, какво очакваш. Защо просто не оставиш жена си на мира. Може пък да и излезе късмета с някой. Не е възрастна, има шанс да създаде по-смислена връзка.

# 637
И аз това се чудя. Толкова ли няма смелостта да каже какво иска? Има достатъчно жени, които искат същото. Включително пишещи тук споделят същите нужди.
Били директни мъжете, ами някои са, други се крият като мишоци и лъжат и мажат страхливо.
Ами... не го разбирам.
Съвсем възможно е да се събере човек с такъв, с когото да си пасне и животът да е песен, вместо да седи при такива, които не го устройват и да убеждава светът, че всички са така  Joy

# 638
Аз пък се забавлявам с двамата фантазьори! Не им се връзвайте.

И аз така, да не говорим, че тези момчета просто се бъзикат и се лигавят. Кеф им прави да се е*ават с жени в женски форум. Не вярвам и дума на това, което са написали не, защото не могат да го направят, а защото начинът им на писане показва бъзик и ебавка, и голям детски хилеж, че женКите се връзват.

# 639
След 3 години се усети че нищо няма да се случи. Направо лесно се отървах - малко упреци за пропиляното ѝ време, малко сълзи и заплахи. Притеснява ме не се ли отървах прекалено лесно...

# 640
Скрит текст:
Аз пък се забавлявам с двамата фантазьори! Не им се връзвайте.

И аз така, да не говорим, че тези момчета просто се бъзикат и се лигавят. Кеф им прави да се е*ават с жени в женски форум. Не вярвам и дума на това, което са написали не, защото не могат да го направят, а защото начинът им на писане показва бъзик и ебавка, и
голям детски хилеж, че женКите се връзват.

Затова писах аз, че имат много свободно време в училище и извън него.Повече уроци, повече домашни и няма да имат грам време за простотии.

Ама така се получава, като мама и тате се трепят за хляба и сиренето, отрочетата оставени на самотек, все такива ги вършат, тъпотия след тъпотия.    Laughing

# 641
След 3 години се усети че нищо няма да се случи. Направо лесно се отървах - малко упреци за пропиляното ѝ време, малко сълзи и заплахи. Притеснява ме не се ли отървах прекалено лесно...

За теб не знам, ама тя определено се е отървала лесно  hahaha

# 642
добре че са бъзиците да си кажем истината  Party

# 643
Ами можеш да и кажеш, че иначе щеше да плаче повече. "Най-много сълзи са изплакани за сбъднати молитви" както казва Труман Капоти ли беше, Майка Тереза ли, не помня...

# 644
По повод за мъжете и брака...
Предлагам да насочим в друга посока темата.
Рецептите за щастлив брак? и мъжете
В тази посока, някои хора няма да могат да се изкажат и така ще ни освободят от досадното разводняване на темата с уиски за 18 лв. и любовници за 1 евро.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт