Отговори
# 105
iliqna_ Лека бременност и раждане ти пожелавам. Това което аз прочетох за серклажа е, че най-често се прави 12-14 седмица, но може да се направи между 12-та и 21-ва седмица. Съветвам те да говориш все пак с твоя лекар. Ще е хубаво, ако някой с раждане след конизация и последващ серклаж пише по темата.

# 106
  • София
Да, в понеделник ще ходя за 2 мнение.Според мен конизацията е неизбежна, не искам да чакам да стане по-лошо.

# 107
Имаше тук преди 1 тема май една потребителка, която ни донесе новина за бебче  Heart Eyes - здраво и доносено най-вече след конизация. Ама като не си спомням ника й.... Blush

# 108
добър вечер! Simple Smile
Искам да попитам колко реални могат да бъдат резултати от направена цитономазка в първият ден от цикъл?

# 109
  • София
За пръв път чувам цито да се прави по време на цикъл...С каква идея това?

# 110
отиваш за контролна цито след лекуване на Кандида и след като искарват Вендузата(извинявам се за буквалните изрази) вендузата е в к...в? И тогава видях че цикълат е дошъл...аз бях предопредила аг–то че всеки момент трябва да ми дойде но тя каза спокойно?че колко реални могат да са резултатите защото при първа цито със вече остановена Кандида и ПАП 2 след прием на антибиотици оволи и кремове ПАП 3 d????

# 111
Тоест МЦ  ти е дошъл по време на взимането на цитото ли?

# 112
# 113
АГ не видя ли  Shocked Какво каза? И защо отиваш на преглед и изследвания, щом всеки момент чакаш МЦ?

# 114
АГ-то каза че всичко ще бъде изчистено....?КОлко са реални резултатите?

# 115
  • София
Кое "всичко" ще е изчистено?

# 116
пробата която е взела....тоест ще се изчисти кръвта и ще се изледва това което е взела като слуз и секрет.... newsm78

# 117
  • София
За каква вендуза става дума?

# 118
пробата която е взела....тоест ще се изчисти кръвта и ще се изледва това което е взела като слуз и секрет.... newsm78
Това са пълни глупости  ooooh! Изчакай си да ти мине цикъла и иди на второ взимане. АГ също смени, явно ти говорят глупости.

# 119
  • София
Боже мой!!!
За каква вендуза става дума?
Joy Joy Joy
И аз се зачудих. Предполагам е имала предвид спекулума.

Общи условия

Активация на акаунт