Отговори
# 120
  • София
пробата която е взела....тоест ще се изчисти кръвта и ще се изледва това което е взела като слуз и секрет.... newsm78
Цитонамазка не означава вземане на декрет за изследване, а остъргване на повърхностни клетки от шийката на матката и/или цервикалния канал. Целта е да се провери дали има някакви промени и в каква степен са те.

Аз днес бях на първа контрола след операцията. Всичко се развива добре. Мога да започна със спорта. Имам забрана за забременяване още половин година. Не че съм планирала такова нещо.

# 121
да точно спекулума незнам защо му казвам вендуза....извинчвам се  Embarassed

# 122
  • София
да точно спекулума незнам защо му казвам вендуза....извинчвам се  Embarassed

Спекулумът няма нищо общо с ехографията. Пак си в грешка.

# 123

Цитонамазка не означава вземане на декрет за изследване, а остъргване на повърхностни клетки от шийката на матката и/или цервикалния канал. Целта е да се провери дали има някакви промени и в каква степен са те.

как да те разбирам??? newsm78 #Crazy

# 124
  • София
Разбирай ме буквално Sign Exclamation

# 125
dessy, на колко години си?

# 126
Здравейте момичета!
Iliqna_
аз родих преди един месец здраво доносено бебче в 39 г. с. с планово секцио. 3200, 50 см. Износих без серклаж. Лекаря прецени, че няма нужда от такъв. Шийката ми се скъси до 2, 8 см в последната седмица, но влязох за секцио без никакво разкритие. И води не ми изтекоха. Конизирана съм октомври 2012 с хистологична диагноза ка ин ситу. Преди тази бременност имах един мисед аборт, три месеца след него забременях отново и износих без никакви проблеми. Щадях се от физическо натоварване, почивах си повече. Не ходех на работа, останах си в къщи. Не съм имала прокървявания, не ми се наложи никаква хоспитализация за задържане. Лекаря ме следеше всеки месец, в деветия месец - всяка седмица. Планува ме за секцио 10 дни преди термин. Довери се на лекаря, който ти следи бремеността. Ако прецени, че трябва е за твое добро. Прочетох, че може да се направи такъв и до 20 г.с. Пожелавам ти успешно износване и едно сладко бебче. pregnant На всички момичета здраве и хубави резултати! Прегръдки от нас!  sling

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 08:06 от mazohistka

# 127
Много щастие на вас с бебчо  Heart Eyes И бъдете здрави   bouquet

# 128
Момичета,помагайте.Кажете добър гинеколог във Варна.За колпоскоп.Спешно е.Благодаря предварително

# 129
Момичета,помагайте.Кажете добър гинеколог във Варна.За колпоскоп.Спешно е.Благодаря предварително
Страница 1

# 130
във Варна.За колпоскоп.

Аз мога само професор Явор Корновски в Майчин дом да ти препоръчам.
П.П. На 1- ва страница няма за Варна  Wink

# 131
Извинявам се   Blush Бях сигурна, че на 1-ва страница го има. Визирах точно посоченият от вас лекар  Simple Smile

# 132
 Благодаря мн.Дано има часове.А някой знае ли кой дни е в М.дом и колко е прегледа при него и включва ли колпоскопа или отделно се плаща?

# 133
Ако няма от Варна ще бъдат добавени, всеки който смята че има специалист който не е добавен , да ми пише ЛС, и ще го добавя  Rolling Eyes
И всичко което засяга тази тема  Rolling Eyes
За Варна- д-р Александров , знам хубави мнения от друго място  Laughing

# 134
Всеки ден (понеделник- петък), следобед. Колпоскоп и вагинален ехограф- 65 лева.

Общи условия

Активация на акаунт