Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 299
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
За генетичните изследвания си запиши коментар при генетика на клиниката.

# 226
Момичета, здравейте! 
Нося добри новини- тестът ми е положителен. Пожелавам го на всички от сърце! Да се надяваме всичко да е наред до края! Само че днес не успях да се свържа с клиниката - все даваше заето. Утре продължавам. Бях на фраксипарин 10 дни, на 12и бих последния и сега се чудя тряябва ли да се поставя?
Прегръдки силни от мен за всички вас Hug

Ето това чаках! Честито мила!!!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Честито!!! Tada baloni

# 227
  • гр. София
Цвете, задължително ги покажи после и на Стаменов - и за него ти трябва час за коментар.

# 228
Преглеждал ли те е вече заместникът? И новата докторка като си има вече график, четирима ли ще станат лекарите? И после като се завърне Шефкетова- петима. Лелейй.
Повече доктори, по-добре, а д-р Стаменов ще бъде с по-разтоварен график. И в медицината всичко се учи, още повече, като имат основата. Мен доктор Цветков ме е приемал за хистероскопия и останах с добри впечатления. То ражданията със секцио да не би да са по-лесни от пункциите. С толкова много трудов стаж ще се справи.

Браво на kelson, май отдавна се бори и ето че успя Heart Eyes

# 229
  • на морето
Mamitta, Танита, благодаря ви!
От 2012 та ходя по болници, като от началото на 2014 съм пациент на Надежда. Минахме доста процедури и операции, но не мога да кажа, че сме от тежките  случаи. Благодарна съм на целият екип на Надежда за професионалното отношение, за любовта, която влагат в работата, всеотдадеността им за нас и нашата обща кауза, за подкрепата и вярата, която ни даряват, когато ние я загубим!

# 230
  • София
Stefa, изписвали са ми утрогестан, което пак си е прогестерон. Преглеждал ли те е вече заместникът, или не си спокойна, защото е нов? И новата докторка като си има вече график, четирима ли ще станат лекарите? И после като се завърне Шефкетова- петима. Лелейй.
Беше с Шефи на два прегледа. Казва се Цветков. Шефкетова много му обяснява, а аз се чувствах като едно парче месо,ама нали искаме бебета ще преглътна тази чувствителност.Шефи каза,че му оставя схема за действие за всяка една от нас. Каза също,че няма да ни остави и аз се разревах като магаре..абе хормоните ме тресат. А сега си пиивам и допълнителна доза !  Laughing
Дивост, малко ми е натресен този доктор. Не усещам хъс както при Шефи. Сменила съм доста доктори и имам опит. Сега се чудя какво да правя като не ми допада този доктор. Може да изчакам ,но ме притискат годинките и часовника цъка,цъка..
Едно отклонение:как се справяте с качването на килограми. Качила съм 8 кг откакто пия лекарствата.Ям много салати,без хляб и сладко,спортувам поне 2 пъти..Как  удържате стрелките на кантара?? Rolling Eyes

# 231
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета,
имам един въпрос: миналия месец направих разширена биопсия при доктор Стаменов и едновременно с това и генетични изследвания. Днес звъннах на регистратурата и ми казаха, че и биопсията и генетичните са готови. Казаха ми, че за биопсията ще получа коментар от доктора. Трябва ли да си запиша час за този коментар? Отделно, генетичните изследвания автоматично ли се прилагат към досието ми или трябва да ги покажа на Стаменов при следващо посещение за евентуален коментар от него? Опитах се да попитам за тези неща по телефона, но момичето от регистратурата беше много лаконично, цяло чудо беше, че изобщо се свързах с тях...
И на мен ще ми е интересно да знам. Аз правих трите биопсии на 27 март и другата седмица ще им звъня. Д-р Тихомирова ми каза да се обадя на регистратурата да проверя дали са готови и след това цитирам "Ние ще ви върнем обаждането относно резултатите." Така ли се прави наистина?

# 232
Да и аз получих смс с резултатът от биопсията.

# 233
  • Пловдив
Абе мацки, аз правих биопсия разширена за имплантационния прозорец на 6.03 и все още нямам резултат ... какво става вече не знам. Др.Персенска каза, че само др.Стаменов дава резултатите от нея и ще го дебне да влезе при него, но това беше на 2.04, днес сме вече 16.04 и нямам резултат ... а и тези дни трябва да ми дойде и да стартираме, но май ще пропуснем този цикъл ...

# 234
Dreams, резултата ти би трябвало да е готов вече и да е в компютъра на док. Ако само това те притеснява не си пропускай месеца. При следващия час напомни на Перси да реагира на момента и да ти вземе резултата.
В моя случай два дена след като разбрах от тел на информация, че биопсиите са готови ми върнаха обаждане с резултата и за кой ден да си записвам час.

# 235
  • гр. София
Ако чакате отговор от д-р Стаменов, понякога много дълго може да чакате. Щом е готов резултата си запишете час, пък ако ви звъннат междувременно ще го отмените и толкова и ще действате според инструкцийте.

# 236
Аз трябваше да звъня на информация за резултата от биопсията. Но не ми се наложи.
Получих смс от док, че резултатите са готови, добри са и може да се стартира.

# 237
stefa, винаги можеш да го смениш с друг лекар от клиниката, или от някоя друга ако решиш. Аз лично харесах Цветков, обяснителен и внимателен, но подчертавам, че все още не се подвизаваше като репродуктивен специалист.Нормално е да се притеснява, въпросът е колко бързо ще съумее да натрупа сигурността и самочувствието, че се справя.
Този път нямам никакви симптоми, как ще устискам до понеделник до теста нз.

# 238
д-р Цветков е работил  в клиниката. Така си представях лекаря, който ще замести Шефи,
врял и кипял из етажите.
  bouquet

# 239
  • Варна
Момичета    bouquet
Ето ме и мен започвам евентуно опит по фонда понеделник. Миналата седмица ми биха блокираща инжекция. Понеделник ще стане ясно как съм реагирала на нея. Има ли други по дълъг протокол? Колко време продължава приблизително стимулацията? Успех на всички! EFP

Аз ще съм по дълъг протокол, но в събота ще ми бият блокиращата. Искам да те питам защо в понеделник си на преглед? Това определен ден от цикъла ти ли е? Всъщност дойде ли ти М или просто ти казаха да си запишеш час определени дни след блокиращата?

Общи условия

Активация на акаунт