Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 297
  • 812
  •   1
Отговори
# 240
Момичета    bouquet
Ето ме и мен започвам евентуно опит по фонда понеделник. Миналата седмица ми биха блокираща инжекция. Понеделник ще стане ясно как съм реагирала на нея. Има ли други по дълъг протокол? Колко време продължава приблизително стимулацията? Успех на всички! EFP

Аз ще съм по дълъг протокол, но в събота ще ми бият блокиращата. Искам да те питам защо в понеделник си на преглед? Това определен ден от цикъла ти ли е? Всъщност дойде ли ти М или просто ти казаха да си запишеш час определени дни след блокиращата?

Здравей, вчера ми дойде МЦ. Условието за биене на блокиращата инжекция е да си 20ти и 21ви ден от МЦ. След като мине МЦ те викат между 13-17 ден след блокажа за започване на стимулацията. След като ти бият инжекцията самата акушерка или доктора ще ти кажат  кога да отидеш на преглед и кога започвате стимулацията.

# 241
И аз съм по дълъг протокол, утре ще станат 14 дни след блокажа, но още чакам цикъл. Имам час за преглед за утре, но ме предупредиха, ако няма цикъл още, да се обадя и отменя часа. Явно от блокажа ми закъснява вече 7 дни, усещам че всеки момент ще ми дойде, но цццц  ooooh!
Успех на всички.

# 242
Здравейте,
Предстои ми цветна снимка в клиниката. Бихте ли ми казали кой я прави- лекуващият лекар или някой друг?

# 243
  • Варна
И аз съм по дълъг протокол, утре ще станат 14 дни след блокажа, но още чакам цикъл. Имам час за преглед за утре, но ме предупредиха, ако няма цикъл още, да се обадя и отменя часа. Явно от блокажа ми закъснява вече 7 дни, усещам че всеки момент ще ми дойде, но цццц  ooooh!
Успех на всички.

Ясно. Значи стимулацията по дълъг започва на 6-7 ден от цикъла. Това исках да си припомня... Аз бях по дълъг протокол първия си опит в друга клиника, но той беше началото на 2012-та, та нямам много спомени... И сега като ти дойде за кой ден ще записваш нов час?

Здравейте,
Предстои ми цветна снимка в клиниката. Бихте ли ми казали кой я прави- лекуващият лекар или някой друг?

Лекуващия лекар, освен ако няма някакви непредвидени обстоятелства и не се наложи да го замести друг.

На мен пък ми се обадиха преди няколко часа и ми отмениха часа за събота при Шефи за понеделник. Не знам каква е причината. Док така била казала...  newsm78

# 244
Момичета, закъснява ми вече 14 дни след стимулация и неосъществен след това трансфер, защото двете Я не се оплодиха. Последния ми цикъл беше на 1 март и от тогава нищо. Нормално ли е това или да звъня за час в клиниката?

# 245
По добре се обади.Това са много дни

# 246
Как действате след отрицателен тест след трансфер? Обаждате се на лекаря или си давате десетина дни почивка и тогава?
След какъв период от време е добре да се стартира следващия опит?

# 247
Как действате след отрицателен тест след трансфер? Обаждате се на лекаря или си давате десетина дни почивка и тогава?
След какъв период от време е добре да се стартира следващия опит?
Аз лично не се обаждам и не ходя за коментар. След първия неуспех-направих пункция на ЕЦ с цел замразяване и доки ми каза да правя генетични на мене и ММ, имунологични изследвания и преглед при ендокринолог за мене. Между другото правихме биопсия и хистеро.
Почини си, възстанови най-вече душата. За опит със стимулация трябва да минат няколко месеца.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 07:38 от -INA-73

# 248
Благодаря, Ина!

# 249
Моля ви спешно за съвет!
Мъжът ми ще прави контролна спермограма,но е по наше желание,нещо като контрола, защото предната беше преди 2 години. виждам на сайта на клиниката, че пише, че преди това се назначават серологични изследвания и микробиология. Това задължително ли се прави преди спермограма? Защото реално ние не минаваме сега през лекар и няма как да ни ги назначат и ми е малко притеснено.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 10:51 от SAB-f

# 250
Ние сме правили спермограма в Надежда, без знанието на доки. Не са изисквали съпътстващи изследвания. Въпреки, че при теб резултата е отрицателен, не се изключва при него да не е , затова е препоръчително и той да направи тези изследвания.

# 251
Здравейте момичета отдавна Ви чета, но все не смея да се включа и да изкажа моята болка и аз.  Имам поликистозни яйчници и направена оперативна лапароскопия за фенестрация на яйчниците. Миналата пролет правих ин витро на дълъг протокол при д-р Стаменов и с хиляди мъки 4 яйцеклетки, от които 3 са качествени и се оплодиха, две ембриончета върнахме, 1 замразихме и отрицателен тест. Есента правихме опит на естествен цикъл имаше яйцеклетка, която се оплоди и спря развитието си и върнахме замразия ембрион-отново нищо.  Направихме биопсия, която е с чудесни резултати. Сега доктора реши че миналата година на дълъг протокол е било пълен провал и от миналата седмица започнахме по къс протокол. Отново след сума ти инжекции имам само 4 по-големи яйцеклетки, от което две са по 25 милиметра и 2 около 16-18 милиметра в левия яйчник, а в десния няма нищо. В събота съм на пункция, ще ми слагат РВМС, но дано да има какво да върнат. Толкова съм ядосана и разочарована.

# 252
Kali_tod, благодаря!

# 253
  • Пловдив
Момичета, оказа че резулутати от разширената биопсия се дават вече само от др.Стаменов, утре съм на преглед при др.Шефкетова, тъй като др.Персенска почива утре и ми каза че трябва от него да си получа резултата.

# 254
Саб, тези изследвания са нужни преди замразяване на материал!
За спермограма не се изискват!

Радкова, мила, и една единствена( понякога) е достатъчна.
Мисли положително, не се напрягай. Отрицателните емоции влияят зле.
Не се отчайвай.

Общи условия

Активация на акаунт