Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 303
  • 812
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, оказа че резулутати от разширената биопсия се дават вече само от др.Стаменов, утре съм на преглед при др.Шефкетова, тъй като др.Персенска почива утре и ми каза че трябва от него да си получа резултата.
Не разбирам, резултатите няма ли да излязат на компютъра на докторката. Защо са тези усложнения?Първо час за Стаменов ли трябва ди си записваме?
Dreams_come_true , какво включва разширената биопсия и колко струва?И на мен ми предстои за това питам. Praynig

# 256
  • на морето
SAB-F, до колкото си спомням при мъжът ми не са правили тези изследвания, когато си пуска спермограма в Надежда. Може после при замразяването, или пък да са включени в самата цена, така че можеш да запишеш час. Мисля, че даваха часове за следобед.

h. radkova, не отписвай опита изобщо! И при мен на последната стимулация имах 6-7 фоликула, но резултатът бе 3 яйцеклетки, от които 2 се оплодиха и върнаха.
Вярвай в доктор Стаменов! и едно да е, може да се хване! Стискам палци, мила!

# 257
h.radkova, кураж и горе главата!

# 258
h.radkova, горе главата! При първия ми инвитро опит засега след мощна стимулация направих само 4 фоликула, от тях извадиха 3 яйцеклетки, а само 2 се оплодиха. Днес на 10-ти ден след трансфер си пуснах кръвен тест и чхг-то ми е 124! Разбира се, още е много рано за радост, но искам да каже, че и 1 ембрион да имаш, пак има надежда! Не унивай в никакъв случай!

# 259
Франи, тихичко честито! Peace

# 260
Благодаря, Герда! Дано всички да получаваме само добри новини  Hug

# 261
  • Пловдив
Не разбирам, резултатите няма ли да излязат на компютъра на докторката. Защо са тези усложнения?Първо час за Стаменов ли трябва ди си записваме?
Dreams_come_true , какво включва разширената биопсия и колко струва?И на мен ми предстои за това питам. Praynig
Док каза, че само той коментира резултата, може би те ги виждат, но само до там. Абсолютни усложнения, кому е нужно ... Разширената биопсия е тази, която установява имплантационния прозорец, струва 400 лв.с хормони и 330 лв.без хормони, включва също и ендометриалната биопсия. Утре съм в клиниката и ще се мъча да се вредя за др.Стаменов.

# 262
Док каза, че само той коментира резултата, може би те ги виждат, но само до там. Абсолютни усложнения, кому е нужно ... Разширената биопсия е тази, която установява имплантационния прозорец, струва 400 лв.с хормони и 330 лв.без хормони, включва също и ендометриалната биопсия. Утре съм в клиниката и ще се мъча да се вредя за др.Стаменов.
Благодаря ти, а кои хормони изследват? Стискам ти палци да успееш да се вредиш при доктора.

# 263
  • Пловдив
Veli36, досега не са ми искали хормони и не знам кои са!

# 264
След взимане пробата на биопсията,по преценка на лекаря се назначава хормоните.

# 265
Тихичко честито и от мен. Много Ви благодаря момичета за подкрепата и Ви пожелавам от сърце възможно по скоро да сбъднете желанието си!

# 266
Аз пък много се радвам, че д-р Стаменов ще коментира резултатите от биопсиите.
Преди всичко това ми дава индикация, че се интересува персонално от всичките си пациентки и на второ -  много подходящ момент за тези от нас, които не са негови пациентки да коментират проблемите и неуспешните си опити и с него.

# 267
  • София
той сега преглежда до към 23 часа, с тия биопсии съвсем няма да има нужда да се прибира, може да дремва по час два на някое диванче в чакалнята  ooooh!

# 268
А може и неговите пациенти, по негова преценка, да започнат за някои неща да се насочват в посока док. Тихомирова.

# 269
Момичета, твърде ми е странно това Стаменов да коментира разширените биопсии на пациентките на другите лекари. Дриймс, сигурна ли си в това?
Аз правих разширена през декември 2014 г. и пет седмици по-късно резултатът ми беше готов. Изследването се прави другаде и пред мен Шефкетова е звъняла да пита дали са ми готови резултатите. От нея разбрах, че през Шефа (Стаменов) идват, но на следващия ми преглед си бяха при нея и ми каза за какво става въпрос. Реално резултатите отиват първо при Стаменов и от там към другите лекари, но това не означава, че той консултира - какво да консултира, като всичко е написано на листа.
За цената - аз правих едновременно разширена (за имплантационен прозорец) и имунологична - за двете общо платих 400 лева, като имах хормони - Прогестерон и ЛХ (за втория не съм 100% сигурна) за 35 лева. Не зная за коя от двете биопсии бяха нужни хормони. Разширената биопсия показа освен изместен имплантационен прозорец и възпаление и се наложи да правя два пъти микробиологична - тя е 80 лева (последната ми е от март). От док знам, че имплантационният прозорец се обсъжда с ембриолога, за да се прецени според развитието на ембрионите кога е най-добре да се върнат.
Съжалявам, че стана малко дълго. Дано съм помогнала на някого.
Иначе бъдете сигурни, че тримата лекари обсъждат случаите си (била съм непряк свидетел на не едно и две такива обсъждания) и ако сте забелязали, информираните ни съгласия и документите ни за пункции, трансфери и молби до ФАР - всичко е с едно име Георги Стаменов. Така че човек не си слага напразно името тук и там.

Общи условия

Активация на акаунт