Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 273
  • 812
  •   1
Отговори
# 450
Док в момента го няма до понеделник.

# 451
  • на морето
Момичета, здравейте! Много съжалявам за дамите, минаващи през такова изпитание с мъжете. Всяка от нас в един или друг смисъл е преминала през куп изпитания с половинките. Но трябва да сме силни , за да преодоляваме трудностите.
Да дам отчет от вчера- видяхме две точици! Направо с док така се зарадвахме! Аз все още не мога да осъзная каквво се случва. Днес пратих и на таткото снимчицата, че пак не е до мен и може така да си изкарам до края! Само се моля всичко да е наред!
На 7 ми съм отново на преглед- май за сърчица newsm78 ох, объркана съм и трябва със записки да влизам при док, за да не забравя някой въпрос.
Пожелавам успех на всички и не се отказвайте!

# 452
Пила съм дуфастон няколко пъти, обикновено го изписват за 10 дни и след спирането чакай цикъл между 3 и 7 дни.

# 453
  • В сърцето на любимия човек
Darlina - Дуфастон обикновено изписват за 10 дни 2х1

По въпроса за замразяването и размразяването - партньорът трябва да подпише, че е съгласен да се размразят и да се осъществи ЗЕТ. Без неговия подпис ти не можеш да използваш ембрионите, а след изтичане на договора за замразяване трябва отново и двамата да подпишете анекс към договора, ако решите да продължите тяхното съхранение. Ембрионите са колкото твои, толкова и негови и в този смисъл всички решения за тяхното използване става с подписите на двамата и не можеш да предприемеш никакви действия сама.

# 454
Момичета, здравейте! Много съжалявам за дамите, минаващи през такова изпитание с мъжете. Всяка от нас в един или друг смисъл е преминала през куп изпитания с половинките. Но трябва да сме силни , за да преодоляваме трудностите.
Да дам отчет от вчера- видяхме две точици! Направо с док така се зарадвахме! Аз все още не мога да осъзная каквво се случва. Днес пратих и на таткото снимчицата, че пак не е до мен и може така да си изкарам до края! Само се моля всичко да е наред!
На 7 ми съм отново на преглед- май за сърчица newsm78 ох, объркана съм и трябва със записки да влизам при док, за да не забравя някой въпрос.
Пожелавам успех на всички и не се отказвайте!
Келсон, честити ти две точици! Много се радвам за теб и стискам палци всичко да е наред до края! Hug

# 455
  • София
за размразяването и трансфера трябва подписа на мъжа, ама физически него никога не са ми го искали.
редовно го подписвам по разни листчета, понеже не може да е всеки път там.
обаче в тоя случай той си знае че има ембриони, които са и негови и би могъл да направи проблем, че друг го е подписвал  Rolling Eyes

# 456
Kelson , чудесна новина. Честито!
Много, много ме зарадва.

# 457
за размразяването и трансфера трябва подписа на мъжа, ама физически него никога не са ми го искали.
редовно го подписвам по разни листчета, понеже не може да е всеки път там.
обаче в тоя случай той си знае че има ембриони, които са и негови и би могъл да направи проблем, че друг го е подписвал  Rolling Eyes
+1

Никой не го иска физически, аз подписвам ММ като стой та гледай. Но ако мъжът на Дарлина знае, може да направи проблеми, че са ползвани гените му без съгласието му.

Келсон, браво, честити две точици и дано на 7 май да чуеш най-прекрасния звук на две тупкащи сърчица  Hug

# 458
Ох сега пък стрептококи пнеумониае в гърлото! smile3515 Почвам да си мисля, че в тези лаборатории в Ст.Загора нарочно ми пишат разни микроорганизми, за да се върна после за контрола и да печелят пари. Това не е нормално, до онзи ден лекувах стафилококи, само след 2 седмици - стрептококи. А съм на блокираща инжекция. Sad
Знаете ли колко време след ползване на антибиоични капки за нос мога да пусна контролно изследване на носен секрет?

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 18:19 от SAB-f

# 459
  • на морето
Благодаря Ви, момичета Hug

# 460
kelson, едно голямо гуш от мен.
Сааб, всяка настинка, зачервяване на гърлото, хрема се характеризира с промяна на секрета. После отшумява или се балансира тази флора. На моя приятелка и изолираха някаква инфекция при съвсем спокойно състояние на лигавицата.Последва лечение. Контрола. Но повече не се е занимавала с тези неща. Трябва да опиташ малко да се отпуснеш.Да поемеш глътка въздух, живота не е само изследвания, болници, лекари. Извини ме, ако навлизам прекалено в личното ти пространство.
 Не е възможно някой да подпише половинката си.Юридически подлежи на санкции. Всеки един от двамата партньори има право да се откаже до момента на `трансферирането` и никой не може да му отнеме това право - независимо дали е етично или не оттеглянето му. Ако някой се нуждае от по-подробна информация, мога да проверя наредбата, която определя тази ситуация.
Но преди започване на инвитро може да се попълни пълномощно при нотариус, че жената има право да ползва материала на съпруга(партньора) си в отсъствието му, защото често се случва мъжът да настине, да е на легло и да не може да реагира в точния момент, да е в командировка.  А това допълнително осигурява спокойна атмосфера за жената.  Цената на едно такова пълномощно е от порядъка под или около десет лева.
 Бланка може да се вземе от андрология.  Hug Дано съм помогнала на някого.

# 461
  • Пловдив
Благодаря Ви, момичета Hug

Келсонннн, честити точици!  Hug  bouquet Hug
Многоооо лека и успешна и до финал!

# 462
gerda1, Трудно е да се успокоиш когато носът ти тече по време на ин-витро процедура,която се отлага по различни причини от година и половина. ?!? Какво имаш предвид, че не трябва да обръщам внимание на тази флора ли?

# 463
Саб, не мога да ти кажа на какво да обръщаш внимание и на какво да не обръщаш внимание.
Ти сама си ги решаваш тези неща.
 Hug

# 464
Келсон, много се радвам за точиците, честито и стискам палци всичко да бъде наред и по-нататък!

Саб, септември миналата година ми се появи някаква хрема, която така и не разбрах каква беше, но ме тормозеше цял месец и повече, докато не ми казаха за едно хомеопатично лекарство, което се пие по схема. Аз бях много скептична, но всичко се изчисти и до момента не се е появявала, а аз работя в училище и там е пълно с вируси и зарази.
Та лекарството е Калиум Бихромикум. То е на гранулки и се приема по следната схема: 3 пъти по 5 гранули в продължение на 5 дни, 30 минути преди хранене. Вторите 5 дни - 2 пъти по 5 гранули, след това само сутрин по 5 гранули до пълното изчистване на носната кухина.
Пробвай го, дано да ти помогне!

Общи условия

Активация на акаунт