Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 300
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
Момичета - някоя от вас, която е била на стимулация с Аримидекс получавала ли е изпотяване на дланите и усещане за замаяност?

Била съм и не съм имала никакви симптоми  Peace

# 436
Момичета, днес бях на преглед. Имам едно фоликулче, което още не е порастнало достатъчно и в понеделник пак на преглед.

kelson , какво става, чакаме да пишеш.
Шакира къде изчезна, какво се случва, как си?

# 437
Имам позната, чийто мъж я биеше по пътя към мечтаното бебе и по време на инвитрото, а тя мълчеше от страх, че е на възраст и иска да има дете.
  Sad

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 19:28 от Анонимен

# 438
Че кой тука съди  newsm78 Никой не е казал на двете момичета- тръгвайте си. Всички сме големи хора и си носим последствията от решенията си. Ще дойде бебето, ама после.......

# 439
Че кой тука съди  newsm78 Никой не е казал на двете момичета- тръгвайте си. Всички сме големи хора и си носим последствията от решенията си. Ще дойде бебето, ама после.......
..именно

# 440
Имам позната, чийто мъж я биеше по пътя към мечтаното бебе и по време на инвитрото, а тя мълчеше от страх, че е на възраст и иска да има дете.
  Sad

Shocked И ден не бих изтърпяла с подобен мъж. То затова има донорска сперма...

# 441
Въпросната позната забременя, роди, но се разделиха.
Тя твърди, че е щастлива.

# 442
Добре, че са се разделили, но все пак и гените не бих искала да имам на подобен мъж...

# 443
  • София
Кали и при нас проблемите са най вече от финансово естество...
направо го боли като вижда как парите изтичат без резултат.
И при нас е трудно с финансите.Борим се сами и често пъти ММ се отчайва и губи вяра. Не се издържат тези слаби мъже. На вас някой помага ли ви финансово или сами се борите ?

# 444
  • София
Пънче, първите 4 дни бях на Менопур, след това до преминах изцяло само на Фостимон.

# 445
По повод слабите мъже, и аз минах по този път. Преди около две години за първи път отидох на лекар и ми казаха, че най-добре да се залавям с инвитро, защото по естествен начин е почти невъзможно, даже и с инвитро ще стане трудно поради лошо качество на Я. Тогава ММ скочи доста рязко и каза, че не иска деца инвитро, че били увредени, че така бил чул, че не искал близнаци и какво ли още не. Аз толкова тежко го понесох, даже се и отказах от инвитрото, да не кажа и от него, че се отказах почти. Но мина известно време около година и той се преобърна. Сега той е най-големият ентусиаст и се вълнува повече и от мен. Той настоя да подновим инвитрото и след пункция с нетърпение чака резултат.

Това е удар по егото им ... Искала съм да го убия на моменти  #2gunfire , но се радвам, че отмина всичко това и сега е по-готов отвсякога Simple Smile)))

# 446
Не знам какво ще ме стигне и мен, но сега мисля, че ако в момент на стимулация мъжът до мен мисли как да не продължим заедно, бих го помолила да си вземе куфара. Ще спра всички процедури и ще се радвам, че почти навреме съм се откъснала от човека, на когото не мога да разчитам.
Не го приемам като момент на слабост това мъжко поведение, защото не е обезверен и депресиран, а мисли как да избяга от отговорността, която се задава при евентуален положителен резултат.

# 447
Кали и при нас проблемите са най вече от финансово естество...
направо го боли като вижда как парите изтичат без резултат.
И при нас е трудно с финансите.Борим се сами и често пъти ММ се отчайва и губи вяра. Не се издържат тези слаби мъже. На вас някой помага ли ви финансово или сами се борите ?
Понякога ни помагат роднини, но повечето разходи сами ги поемаме. Според мен можем да си го позволим, аз съм на ЕЦ.
Проблемът е чисто психологически, че един вид се дават пари на вятъра  Confused

# 448
  • В сърцето на любимия човек
Пънче, първите 4 дни бях на Менопур, след това до преминах изцяло само на Фостимон.
Hug
Ти как си? Влезе ли в 7-ми месец вече?

По темата за мъжете наистина не знам какво да кажа  Tired За мен е безотговорно да кажеш на жената до себе си, че обмисляш да я напуснеш по време на стимулация или преди пункция.

Сигме - абсолютно си права. Още повече, че форума познава няколко случая на семейства, които са се разпаднали след дълга борба, независимо дали успешна или не.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 11:16 от пънче-мънче

# 449
  • София
един мъж беше зарязал жената, защото на втория опит се получили близнаци, та три деца му били много.  ooooh!
в едно предаване даваха жената, гледаше си сама трите деца.

някой да е чувал за някакви скорошни отсъствия на д-р Стаменов  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт