Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 233
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Цвети значи сме заедно! Сега идвам  от болницата. Събота последен преглед.
Да попитам кога се издава болничния на пункция или на трансфер?

# 571
  • София
На пункция
Успех Simple Smile

# 572
На мен при последния опит ми обясниха, че се полагат 30 дена болничен и могат да се пуснат или от деня на пункцията или от деня на трансфера. Ти си избираш.

# 573
На мен при последния опит ми обясниха, че се полагат 30 дена болничен и могат да се пуснат или от деня на пункцията или от деня на трансфера. Ти си избираш.
На пункция
Успех Simple Smile
[/quote

Благодаря момичета. Успех и на вас newsm51 txtloves Two Hearts

# 574
  • Варна

Точно така е - както ти си решиш. Peace

# 575
Момичета, ще ви напиша мен при мен какви лекарства използваха и колко имам да доплащам. Ще се радвам, ако мога да ви бъда полезна с тази информация.

Puregon 1750, Fostimon 900 и Menopur 900 единици и днес ми се обади Румяна от фонда, че имам да доплащам 64 лева. Аз си ги бях изчислила около 300 да доплатя, но ме изненадаха приятно.
Успех на всички, които са на пункция утре и аз се присъединявам към тях. За щастие с ММ Simple Smile

# 576
guakamole,Тайничко ти стисках палци, вярвах, че така ще стане, че той ще се осъзнае.
Само напред ,миличка, към сбъдването на мечтата.
 Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 22:34 от Анонимен

# 577
Благодаря ти много, Герда! И аз се осъзнах също Simple Smile

# 578
Браво Гуакамоле! Дано така осъзнати с ТМ да заслужите божията благословия и това да е вашият успешен опит  Hug

# 579
Момичета, в петък мина моята пункция, доста разочароващо за мен- от 13 фоликула-6 яйцеклетки, от които 2 незрели  ooooh!  Бях като попарена, дори не знаех дали съм разбрала правилно, разплаках се и една добра акушерка ми каза много мили думи. Мислех си къде ли сгреших- пих добавки, бях си наложила много строг хранителен режим, спортувах.
 Опитах се да говоря с Шефкетова, след като излязох от упойката, но най-неприятната ми от всички акушерки реши, че тя ще предаде въпросите ми и успях само да питам дали съм разбрала за броя на яйцеклетките. От притеснението и от упойката, връщането към вкъщи от клиниката беше ужасно.
Няма да обяснявам какво ми беше до другия ден, докато ми се обадиха ембриолозите, просто бях отписала опита. Като ми казаха, че и 4-те са се оплодили, направо щях да умра от радост. После голямото чакане да се обадят на 3 ден- с чудесните новини, че всички се развиват добре.
Вчера ми беше трансфера, прибрах си едно хубаво бластоцистче, днес ми се обадиха, че са замразили останалите 3- също на стадий бластоцист. Всеки път разговарях с много любезна жена от ембриолозите, която много търпеливо ми обясняваше и отговаряше на въпросите ми  Hug
Сега си почиваме с мъника, четем хубава книга и чакаме теста  Praynig
Успех на всички ви  Wink

# 580
  • София
Утре съм на преглед и толкова ми е свито сърцето.След  6 дни на Фостимон и Клостил се надявам резултата да е добър. Стискайте ми палци!
Каква е цената за инсеминация?
Тара, стискам ти палци! Hug

# 581
Тара, захарче, само положителни мисли. Praynig С теб сме.
Стефа, стискаме палци и на теб.

# 582
Благодаря ти, Марсче Hug

Тара, пожелавам ти след 9 месеца да се запознаете с твоето мъниче Praynig

# 583
  • на морето
Tara, успех, мила! Именно когато най-малко очакваш, стават чудеса!

# 584
Момичета, в петък мина моята пункция, доста разочароващо за мен- от 13 фоликула-6 яйцеклетки, от които 2 незрели  ooooh!  Бях като попарена, дори не знаех дали съм разбрала правилно, разплаках се и една добра акушерка ми каза много мили думи. Мислех си къде ли сгреших- пих добавки, бях си наложила много строг хранителен режим, спортувах.
 Опитах се да говоря с Шефкетова, след като излязох от упойката, но най-неприятната ми от всички акушерки реши, че тя ще предаде въпросите ми и успях само да питам дали съм разбрала за броя на яйцеклетките. От притеснението и от упойката, връщането към вкъщи от клиниката беше ужасно.
Няма да обяснявам какво ми беше до другия ден, докато ми се обадиха ембриолозите, просто бях отписала опита. Като ми казаха, че и 4-те са се оплодили, направо щях да умра от радост. После голямото чакане да се обадят на 3 ден- с чудесните новини, че всички се развиват добре.
Вчера ми беше трансфера, прибрах си едно хубаво бластоцистче, днес ми се обадиха, че са замразили останалите 3- също на стадий бластоцист. Всеки път разговарях с много любезна жена от ембриолозите, която много търпеливо ми обясняваше и отговаряше на въпросите ми  Hug
Сега си почиваме с мъника, четем хубава книга и чакаме теста  Praynig
Успех на всички ви  Wink
Душица, желая ти успех от цялото си сърце и дано след 9 месеца се гушнете с мъничето.
И аз минах по твоя път и те разбирам какво си преживяла и как си се чувствала.
Господ ще ни се реваншира за всички мъки през които минаваме  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт