Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 201
  • 812
  •   1
Отговори
# 630
Момичетата, които днес чакат обаждане от ембриолозите, получиха ли вече такова? newsm78

И аз чакам обаждане, но още не са ме потърсили. В петък ми се обадиха чак в 15ч, откачих от нерви до телефона  Praynig

А на мен в петък ми звъннаха в 13:45. И днес мислех, че ще е така, но..... Важно е резултатите да са добри. Ще чакаме.  Praynig
Честит рожден ден на д-р Шефкетова! Пожелавам и много здраве, усмивки и леко раждане   bouquet

Честит рожден ден на любимия доктор. Много здраве, щастие и късмет. Леко раждане!

# 631
Пънче, стискам ти палци!  Praynig
Аз нещо емоционално претърпявам срив. Не вярвам, че ще имам сили да си довърша започнатото.
Лошото е, че ММ е в командировка, имаме проблеми с роднините му и направо толкова безсилна се чувствам. 
А това така ми се отразява отрицателно на цялата кондиция.

# 632
  • Burgas, Bulgaria
 mars_4e, аз няма да правя стимулация, защото ще съм с донорска яйцеклетка. Аз затова не съм наясно, за пръв път ще ми е в тази клиника и по този начин. Акушерката ми каза да съм там 5-6 дни преди цикъл, а при мен малко не се знае кога точно ще ми дойде. Благодаря ти за отговора, отивам да чета за това РВМС,че хич не съм наясно с това чудо.
За момичетата от Бургас - д-р Стаменов ще бъде в Бургас на 10 май и ще изнася лекция за новите методи на инвитро и за донорството. Смятам да присъствам.

# 633
Привет... При мен нещата вървят засега добре. Пункцията ще е сряда.
Да попитам неща. По фонда е опита. Какво се случва ако докато стане време за трансфер лигавицата прорасте повече и се наложи да се чака следващ месец? Прекъсваме опита, замразяваме и после трансфер ли...или се проваля опита по фонда и губя част от парите? Притесних се нещо. Знам че сега не трябва да се претеснявам, но май все нещо има... Блаодаря за подкрепата. Някой с пункция сряда.   bigdance2

# 634
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря, Герда  Hug
Пожелавам ти сили и кураж и да преодолеете всички трудности  Hug

Систем - ако искаш обади се в клиниката и ги попитай този 5-6 ден преди цикъл на кой ден след овулация се пада ( примерно 7-ми, ако лутеалната ти фаза е 12 дни) и засечи овулацията с тестове или фоликулометрия при лекар в твоя град. Щом засечеш овулация се обади, за да си запазиш час  Peace

# 635
Систем, Пънче-мънче добре те е посъветвала за записване на часа. А за пибиемси-то не знам дали си струва да четеш - подобрява имунологичната среда в матката.

Кали-тод, ама с теб заедно информираме форума за ЧРД на любимата д-р Шефи  Laughing Wink

# 636
Момичетата, които днес чакат обаждане от ембриолозите, получиха ли вече такова? newsm78

И аз чакам обаждане, но още не са ме потърсили. В петък ми се обадиха чак в 15ч, откачих от нерви до телефона  Praynig

А на мен в петък ми звъннаха в 13:45. И днес мислех, че ще е така, но..... Важно е резултатите да са добри. Ще чакаме.  Praynig
Крис - обадиха ли ти се? Аз още чакам, дано да звъннат скоро и с добри новини  Praynig

# 637

Крис - обадиха ли ти се? Аз още чакам, дано да звъннат скоро и с добри новини  Praynig

Не, не са ми се обадили. Чакам и аз.

# 638
Не, не са ми се обадили. Чакам и аз.
Току-що ми звъннаха, слава Богу с добри новини, дано и на теб ти се обадят скоро. Стискам ти палци за хубави новини  Praynig

# 639
Честит рожден ден на Д-р Шефкетова, която направи всичко възможно тази невъзможна бременност да стане възможна.
Систем, ако имаш опит с БТ и тестове за овулация, можеш да определиш деня така, (в стандартния случай от лутеална фаза 14 дни, 9-ти ден след овулация, като тя се брои за ден 0. Ако нямаш опит, по-добре фоликуметрия и гинеколог да определи деня.
Пънче, зарадвай ни с добрите новини де, не бъди егоист.  Laughing

# 640
Герда, дано всичко да се оправи скоро и да намериш сили да продължиш. Hug Роднините ги изолирай, доколкото можеш и нека ТМ да се оправя с тях като се върне. Ти се грижи за себе си и не им позволявай да ти влияят така.

# 641
Пънче-мънче успех  : newsm51

# 642
Пънче, зарадвай ни с добрите новини де, не бъди егоист.  Laughing
Благодаря ви!
Трички са били на 8 клетки тази сутрин, едничко на 7 и изоставало, но ще го следят. Дано този път всичко да е наред и да са ми борбени шушулчетата  Praynig

Ти как се чувстваш, мина ли феталната вече? Предположения за пол? Казват, че момиченцата са по-упорити   Wink

# 643
Пънче, във вторник ли ще бъде трансфера? Какво ти казаха? Стискам палци шушулките да продължат да се развиват добре.

# 644
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, много ви благодаря за съветите. Ще се обадя в клиниката да видя какво ще ми обяснят и ще си проследя овулацията при лекар, че аз не съм от нормалните. Предния месец овулацията ми беше на 20-ти ден от цикъла , а този месец 22-23-ти ден. За съжаление този месец го пропускам и дай Боже през юни и аз да се наредя до вас с трансферите.  Така с овулацията ми се поизясниха нещата, ми то аз никога не знам кога точно ще ми идва, камо ли да се обадя за час.
Успех на всички с предстоящи пункции и трансфери и на чакащите резултат през късметлийския месец май.

Общи условия

Активация на акаунт