Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 274
  • 812
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм малко резервирана към хомеопатията. Хомеопатията представлява извлек от билки, отровни билки, които в малко количество вкарват тази отрова в организма, има го и моментът с плацебо ефекта в началото. Тези дни съм на тази тема, чета статии на няколко езика.
 Изказвам се доста крайно, но всеки си има мнение и сам си взема решенията.
  bouquet

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 13:43 от Анонимен

# 466
Та лекарството е Калиум Бихромикум.
Аз не ти го препоръчвам това вещество, мисля че е по-опасно от популярните капки за хрема.

Иначе за мъжките предателства изобщо не плачи, след време ще се чудиш, как си могла изобщо да се разстройваш заради тях, като че ли няма по-важни неща. Трябвало е да си направиш пункцията и да го подпишеш собственоръчно, сигурно си дала много средства за стимулация, а на него скоро ще му дойде друг акъл и сам ще иска ин витро, още повече ако е с мъжки фактор, ама дали ще намери жена да се подложи на всички процедури заради него.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 00:40 от mammita2012

# 467
Капките за нос не ми помогнаха изобщо. Не съм се интересувала какво съдържа точно, може и да сте прави , че не е съвсем безопасно. Аз се мислех, че щом е хомеопатично е много по-безобидно от останалите химии, които продават.

А що се отнася до мъжките предателства, мисля, че нещата са много по-сложни отколкото изглеждат на пръв поглед. ММ каза, че иска да сме заедно, обичал ме, но на този етап не искал дете. Той има едно дете от предишен брак и явно не му е много важно да има дете и от мен. Всъщност съм му благодарна, че ми каза преди нещата да станат фатални за мен. Сега съм му дала глътка въздух, не му говоря изобщо за процедурата и гледам да си оправим отношенията. Погледът и поведението му се промениха, защото му показах, че и аз го обичам и че той също е важен за мен. В същото време, ако той до момента на пункцията не реши, че иска да участва като баща на детето ми, аз ще използвам донорски сперматозоиди и ще имам дете с или без него. Не мога да си позволя да жертвам своя живот заради комфорта на мъжа си.
Спирам да ви досаждам по тази тема.

Днес съм на преглед. Ще видим как отговарям на стимулацията и какво ще правим оттук нататък.

# 468
Guakamole, браво за решението! Бъди смела, желая ти успешна стимулация и знай, че не си сама в борбата си, има и др. жени.   bouquet

# 469
Guakamole, браво за решението! Бъди смела, желая ти успешна стимулация и знай, че не си сама в борбата си, има и др. жени.   bouquet

Благодаря ти много INA-73  bouquet

# 470
  • София
Гуакамоле, много правилно си решила. Мъжете са егоисти, той има дете и си гледа неговия конфорт.
Ти продължавай напред и не се отказвай, със или без него.

# 471
  • В сърцето на любимия човек
Гуакамоле - поздравявам те за силата и куража. Говори с лекаря си дали да не замразите яйцеклетките, защото за доставянето на донорски материал (ако се използва чужда спермална банка) е необходимо технологично време. В една друга тема потребителка, която ще използва донор сподели, че датските банки са едни от най-добрите, защото правели генетични изследвания на донорите. В темата за инсеминациите съм срещала още една потребителка, която използва донорски материал от чужда банка. Ако искаш, пиши ми на лични, за да ти напиша профилните имена на потребителките и да им пишеш за повече подробности.

# 472
  • гр. София
Някои от клиниките които ползват датската банка имат определен запас при тях и може да се ползва веднага. За Щерев знам, имат каталог за наличния материал, като отидеш при ембриолозите ти го показват и можеш да избереш. Мисля, че и бърза доставка може да сеорганизира, но ще е доста по-скъпо.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 13:08 от muna_v

# 473
  • Пловдив
Момичета, едното шишенце с цетротида ми е на прах, а другото е една цяла бучица, както е и нормално, притеснява ме това на прах което е, срока пише 03.2016, трябва днес в 16 ч.да го сложа, на някоя случвало ли се е или да започвам да издирвам друга доза ...

# 474
Моите си бяха на прах, ставаха на бучка, когато вкарам иглата. Не мисля, че е проблем.

# 475
  • Пловдив
Моите си бяха на прах, ставаха на бучка, когато вкарам иглата. Не мисля, че е проблем.
Благодаря ти, поуспокоих се малко  Hug

# 476
guakamole, моят съвет е да поговориш с психолога в клиниката.
Нищо няма да загубиш от това!
 Hug

# 477
Момичета, сред вас се чувствам много по-добре и ви благодаря за подкрепата още веднъж!

Имам 7 фоликула, като най-големия е 14мм.  Във вторник съм на преглед и тогава мисля да говоря с д-р Персенска за новата ситуация, надявам се да не е късно.

Герда, мислила съм да отида при психоложката, но тя ще ми предложи да заведа и ММ, а той няма да иска, така, че не виждам смисъл.

# 478
  • София
Не е късно, важно е в деня на пункцията да се знае дали ще замразявате яйцеклетките или ще ги оплождате и с какъв материал.

# 479
guakamole,не е наложително  психологът да ти предлага да водиш и ММ.
 Моят най-искрен съвет е отдели си малко време и преди часа с д-р Персенска направи консултация с психолога в клиниката. Сподели ситуацията, проблема. Няма да съжаляваш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт