Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 259
  • 812
  •   1
Отговори
# 495
Профенид прави чудеса.
Това свещичките дето ги изписват при снимка на тръбите ли са?

Да, на мен ми помогнаха след болезнена пункция

# 496
Успех на всички момичета, които днес са на трансфер!
Особено пристрастна съм към вашия успех!
 Praynig

# 497
Герда, има ли такива в групата?

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 16:51 от mars_4e

# 498
Благодаря ви за съветите. Не знам дали ще ползвам хомеопатията, но много ви благодаря, че ми помагате със съвети! Ще я обмисля. Ще направя пак консултация с УНГ. Може би просто имунната ми система е паднала и затова развивам колонии. Причината поради която не я подсилвам е, че при ендометриозата е опасно да се подсилва имунната система - предният път, когато го направих изкочи нова киста.  ooooh!
Здравейте момичета, аз само ви чета и рядко пиша, но сега при въпроса за хомеопатията не се сдържах. Искам да ви кажа, защото може да бъде от полза и на други.
Хомеопатията е изключително подходяща за бременни / дано скоро всички бъдем/, кърмачета и малки деца. Има различни видове хомеопатични лекарства и различни начини на производство. Назад в темата беше споменато, че те съдържат отрови. Това важи само за изходните субстанции и над определени разреждания / цифрите след името на лекарството/ отровни вещества и други изходни продукти не се откриват. Проблема на хомеопатията е, че за да подейства трябва да бъде много точно предписана. Давам пример с въпросното Калиум бихромикум, което се коментираше. ДА, то е за хрема, но за точно определен вид хрема Този препарат се използва, Та моя съвет е, ако няма как
когато секрета е жълто-зелен. Ако хремата не е такава той няма да свърши работа. Затова на едни хора хомеопатията често помага, а на други, които взимат същото лекарство не помага. Но със сигурност не вреди. В такива случаи трябва да се определи точно вида хрема - със секрет, без секрет, бистър секрет, променяща се през денонощието хрема и т.н. Така че бъдещи мами не отричайте клиничната хомеопатията, защото тя ще ви бъде вярна, когато забременеете.

# 499
Здарвейте  Simple Smileще кандидатствам за отпускане на пари в общината където живиея..от там обаче ми искат банковата сметка на болницата тъй като не ги дават на ръка а ги превеждат директно на клиниката.Някой занимавал ли се е с този казус,на кой телефон да се обадя да поискам банковата сметка newsm78

# 500
Здравейте момичета-моля ,ако някой знае да се включи за отговор на моята МБ.  Embarassed newsm78Естестевнно,че ще питам и док,но до 20/05 има много време.          Заключение:Бактериална вагиноза+вагинална кандидоза.Успех на всички

# 501
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте момичета-моля ,ако някой знае да се включи за отговор на моята МБ.  Embarassed newsm78Естестевнно,че ще питам и док,но до 20/05 има много време.          Заключение:Бактериална вагиноза+вагинална кандидоза.Успех на всички
Най-вероятно ще ти изпишат вагинални глобули + Микомакс за двамата по схема. На ММ му бяха изписали и един лосион за миене, но не си спомням как се казваше. Докато не излезе чиста микробиология ще ви препоръчат да се въздържате от секс без презерватив, за да не си предавате гъбичките един на друг.

# 502
Здарвейте  Simple Smileще кандидатствам за отпускане на пари в общината където живиея..от там обаче ми искат банковата сметка на болницата тъй като не ги дават на ръка а ги превеждат директно на клиниката.Някой занимавал ли се е с този казус,на кой телефон да се обадя да поискам банковата сметка newsm78

http://www.nadezhda.bg/informacia/finansova-informatziy/

Тук е посочена банковата сметка на Надежда, но все пак не е зле да се уточните какво трябва да съдържа платежното за да могат да идентифицират финансирането.

# 503
bimbaaa, ами моята хрема е бистър секрет. Направо прозрачен.

А антибиотик може ли да се пие по време на стимулация?

# 504
  • София
Привет! Започнах стимулация.. Praynig
При последният преглед ми изписаха Фостимон 6 инжекции и Клостил (2X1) за 5 дни.
Има ли някой в стимулация да си обменяме емоции покрай слагането на инжекции?
Мнения за действието на Фостимона в комбинация с Клостил ? 

# 505
Еклектус, обади се по телефона на информация, това е важен въпрос, който трябва да уточниш с тях.
Всяка община отпуска парички за асистирана репродукция. Някои общини отпускат по-големи суми, други по-малки.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 09:33 от Анонимен

# 506
Здравейте,възможно ли е след прием на Клостилбегит цикъла да закъснява.Моя закъснява 4 дни.Гърдите са ми болезнени и се чувствам адски подута  Cry

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 09:24 от kеtti

# 507
  • София
Кети, мин. месец пих клостил и ми дойде на 20тия ден след пункцията, чувствах се по същия начин.  Tired

# 508
Здравейте,възможно ли е след прием на Клостилбегит цикъла да закъснява.Моя закъснява 3 дни.Гърдите са ми болезнени и се чувствам адски подута  Cry
Не само, че МЦ закъсня с 4-5 дни, но и беше много оскъден.

# 509
и аз бях на клостилбегит миналия месец, и от вчера чакам ама никой няма Sad
а в последно време МЦ ми е супер редовен - на 14тия ден след ову-то...
но явно сега ще си почакам...
а с какво нетърпение го чакам само - идеята е този месец за правим ЗЕТ....

Общи условия

Активация на акаунт