Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 272
  • 812
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, аз вчера бях на преглед, в сряда пак и ако всичко е наред в петък пункция

# 511
Стискаме палци за пункцията.

# 512
# 513
и аз бях на клостилбегит миналия месец, и от вчера чакам ама никой няма Sad
а в последно време МЦ ми е супер редовен - на 14тия ден след ову-то...
но явно сега ще си почакам...
а с какво нетърпение го чакам само - идеята е този месец за правим ЗЕТ....

и моята идея е същата, но ще почакаме 

# 514
Момичета,как се практикува newsm78,трябва ли да пратя СМС на док относно лош резултат на МБ-след два месеца ми изтича последният опит от фонда,а не ми се иска да чакам до последно.Имам час за 20/05 НО НЕ ПОТВЪРДЕН #Crazy в списъка на изчакващи съм.Дали да му направя запитване за лечение на гъбите за да не губя време newsm78.

# 515
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала. Доста съдби и човешки истории прочетох и искрено подкрепям Гуакамоле. Желая ти успех, миличка! На Kelson честито и от мен! Дано всички те последваме!  bouquet
Аз вчера бях в клиниката на Цветна снимка и нарочно не ви четях дълго време за да не се психирам. За мое учудване болката беше за 5 секунди, а д-рЦветков и другия лекар бяха много внимателни. Мнооого съм доволна. Само бях чувала, че това изследване боли, но при мен беше много за кратко и не чак толкова болезнено. После имах обсъждане с д-Шефкетова и след две седмици започваме подготовка на лигавицата за трансфер. Толкова се радвам, нямам търпение да минат тия две седмици. А колкото до това, че д-р Цветков ще замества д-рШефкетова - сигурна съм вече, че е много внимателен и ще си остана при него, ако се налага.

# 516
Танита 75, стискам палци в петък! И после пиши какво е станало!
Ketti, аз съм била два пъти на Клостилбегит в два последователни месеци и нямах никакъв проблем с цикъла, заковаваше като часовник. Явно всичко е индивидуално.

# 517
Момичета,как се практикува newsm78,трябва ли да пратя СМС на док относно лош резултат на МБ-след два месеца ми изтича последният опит от фонда,а не ми се иска да чакам до последно.Имам час за 20/05 НО НЕ ПОТВЪРДЕН #Crazy в списъка на изчакващи съм.Дали да му направя запитване за лечение на гъбите за да не губя време newsm78.

Изпрати, нищо не губиш. По-добре да започнете лечение сега и евентуално на 20 пак да ти вземе материал за изследване, отколкото да губиш повече от три седмици. Бактериалната вагиноза обаче не е проблем за инвитроспециалистите за стимулация и трансфер, да знаеш.

# 518
  • София
Момичета, привет!  Wink

Сори, че се отклонявам от темите ви, но имам един бърз въпрос - имам слабо НЕменструално кафеникаво зацапване, след края на последния МЦ, което се появява и изчезва, но го има, вкл. и днес. Преди няколко дни ме събуди силна режеща болка ниско долу в корема, която отшумя след прием на Спазмалгон. Нямам съпътстващи други проблеми, освен лека болка като преди цикъл понякога, нямам тръби. На какво може да се дължи това течение? В началото на май по принцип щях да записвам час за започване на стимулация, не знам какво да предприема... не ми се е случвало преди...  Thinking

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 14:11 от blessed**

# 519
Имам въпрос към момичетата, които са правили стимулация по фонда. Наложи ли се да доплащате за лекарствата? Притесняваме, че до момента съм използвала около 1150 единици Гонал + 900 менопур, стимулацията ми върви към края, но като видях цените в интернет и се стресирах, че сигурно ще доплащам около 1300 лева, ако фонда покрива 2700.  Embarassed

# 520
Имам стрептококи и във микробиологията на влагалищния секрет. Във стимулация съм. Утре ще ги повторя и в клиниката. Притеснявам се дали ще ми отложат опита...

# 521
Това с допащането е някакво нововъведение. Поне на мен не ми се е налагало и даже не съм подписвала и такъв документ - а сега ме караха до подпиша че може да доплатя. явно не само мен - вече много момичета питаха.

# 522
Това с допащането е някакво нововъведение. Поне на мен не ми се е налагало и даже не съм подписвала и такъв документ - а сега ме караха до подпиша че може да доплатя. явно не само мен - вече много момичета питаха.

Аз не съм била досега по фонда, но доколкото съм чела споделен опит тук и другаде - като надхвърлиш лимита от фонда за някоя от от процедурите (най-често стимулацията), си доплащаш. И това е нормално - няма как да се излъже фондът и да се натъкмят парите от другите пера по перото за лекарства.  Peace

# 523
Имам въпрос към момичетата, които са правили стимулация по фонда. Наложи ли се да доплащате за лекарствата? Притесняваме, че до момента съм използвала около 1150 единици Гонал + 900 менопур, стимулацията ми върви към края, но като видях цените в интернет и се стресирах, че сигурно ще доплащам около 1300 лева, ако фонда покрива 2700.  Embarassed
Здравей, Цвети! Аз правих през април първия си опит по Фонда. Още в началото ме предупредиха, че той отпуска до 5000 на процедура, като за стимулация се предвиждат до 2100 лв. Т.е. ако лекарствата за стимулация надвишат тази сума, трябва да се доплаща. Аз бях на Пурегон, Менопур и Сетротид, но слава Богу накрая нищо не доплатих. Можеш да попиташ на специализираното гише за работа с Фонда в "Надежда". Отговорник е Румяна Караджова.

# 524
  • София
tsvety_t, аз имах миналия опит почти същите единици Гонал и Менопур, даже малко отгоре, плюс Луверис и 3 Цетротида и не съм доплащала. Явно наистина е новост, след като се подписва и документ.
При предишния си опит по фонда пак не съм доплащала, но той беше в друга клиника.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 15:40 от blessed**

Общи условия

Активация на акаунт