Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 223
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
Та_ра, много ме трогна историята ти! От сърце ти желая успевно да ти върви до края! Hug

# 586
Откриха уреаплазма на приятеля ми. Пием антибиотик. Точно преди стимулация съм. Не ми отложиха опита, въпреки че контрола се прави най-рано след 15 дни. Някой бил ли е в подобна ситуация, за да ми вдъхне надежда? Също се чудя, когато съм по фонда, може ли трансфера да бъде отложен за следващия месец?

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 11:52 от SAB-f

# 587
  • София
Момичета, може ли някой да ми обясни как става записването за ЖК в Надежда, кои доктори я водят и искат ли направление. Днес ще чуем сърчице с д-р Стаменов, но ми се струва по-удачно да ме следи някой от ЖК по натам че той и без това има натоварен график, а и не виждам как ще чакам по 4 часа за преглед с бебока  Laughing
Да кажа, че това ми е втората ми бременност сътворена в клиниката, сина ми е на почти 4 г. Късмет и успех на всички пожелавам  Grinning

# 588
  • София/Стара Загора
Откриха уреаплазма на приятеля ми. Пием антибиотик. Точно преди стимулация съм. Не ми отложиха опита, въпреки че контрола се прави най-рано след 15 дни. Някой бил ли е в подобна ситуация, за да ми вдъхне надежда? Също се чудя, когато съм по фонда, може ли трансфера да бъде отложен за следващия месец?

sab, доколкото знам, когато си по фонда, не може да се отложи трансфера, щом има какво да се трасферира...аз един път питах за това и ми отговориха, че ако се направи - трябва да си платя всички разходи и ще стан все едно е самофинансиран

# 589
Момичета, благодаря ви за пожеланията, да ви се връща  Hug

На мен ми откриха уреаплазма преди стимулацията, с ММ пихме антибиотик за 3 дни, след това правих 2 контроли- 10 и 25 дни след антибиотика - отрицателни   Peace

# 590
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми обясни как става записването за ЖК в Надежда, кои доктори я водят и искат ли направление. Днес ще чуем сърчице с д-р Стаменов, но ми се струва по-удачно да ме следи някой от ЖК по натам че той и без това има натоварен график, а и не виждам как ще чакам по 4 часа за преглед с бебока  Laughing

Мислв, че до 12 г.с. трябва да ходиш при Стаменов и после той сам ще те "напъди" към ЖК. Ще ти обясни той, когато се видите за сърчице. Успех!

# 591
Здравейте!
Запис и от мен. Имам въпрос. На 21.04. ми поставиха блокираща инжекция за започване на дълъг протокол. Цикълът ми винаги е бил 23-24 дни. Инжекцията беше поставена 5 дни преди очакваната дата на менструация. Имах записан час за започване на стимулацията на 30.04. На 29.04. все още нямах цикъл и след като се обадих на спешния телефон ми казаха да си преместя часа за 05.05. До момента все още нямам цикъл, което започна доста да ме притеснява. Нормално ли е цикълът ми да закъснява толкова? Някой бил ли е в подобна ситуация? До колко дни след блокажа най-късно трябва да ми дойде?

# 592
  • София
Много благодаря!
 Twisted Evil

Мислв, че до 12 г.с. трябва да ходиш при Стаменов и после той сам ще те "напъди" към ЖК. Ще ти обясни той, когато се видите за сърчице. Успех!

# 593
И моят цикъл е супер редовен, но след блокажа ми закъсня с 5-6 дни. От клиниката ми казаха, че не може да започне опит, ако няма кървене, така че спокойно си изчакай цикъла и се обади на 1-ви ден, за да си запишеш час за 2-3ти ден. Успех  Grinning

# 594
Някой да разкаже за цветна снимка с упойка в клиниката?
С каква упойка се прави, колко време е престоят? Веднага ли излизат резултатите?

# 595
Цветната снимка с упойка се прави в кабинета за ренгенови снимки, условията са като преди пункция (ПКК, гладна и жадна), прави я лекуващия ти лекар, всичко минава много бързо, няма престой в клиниката веднага те пускат. След това трябва да имаш час за коментар в същия ден (на мен ми записаха успоредно с часа на цветна снимка). Събуждаш се почти веднага след процедурата, аз нямах никакви проблеми, само малко кървене след това, но при всеки е различно. Успех!

# 596
Мерси, abriHug

# 597
Здравейте!
Искам да питам като попаднеш в списъка на чакащите за час при д-р Стаменов, колко време преди датата за която си искала часа ти се обаждат, за да ти кажат дали си записана или не?

# 598
Един ден преди това се обаждат, за да кажат, че на следващият имаш час.

# 599
Един ден преди това се обаждат, за да кажат, че на следващият имаш час.

Благодаря ти за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт